!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παντρεύεται τον Δεκέμβριο ο Υπάτιος Πατμάνογλου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παντρεύεται τον Δεκέμβριο ο Υπάτιος Πατμάνογλου
Θέλουμε photo κοπέλας
Ήταν ότι πιο κοντινό είχα σε φάτσα, αφού είδα τη φωτο της.Naranjita έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 08:49aLiCat έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 08:48LOL !Naranjita έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 06:41 θα τον ξεπουπουλιάσει η Εμμανουέλα - Εμμυ μολις παρει την αποζημείωση.
δεν είχα δει την φωτό του θέματος χθες, και λέω ποσες δημ συμβουλους νεες να χουν τα μεγαρα;
ενα σερτς και μου βγαλε δυο τρεις.
ε διαλεξα την πιο πτανοφατσα και ω του θαυματος! έπεσα μέσα.
![]()
![]()
που την βρήκες ρε γατόνι;
ίδια είναι
αχαχαχα
![]()
Έχει βάλει και "ψαρόχειλα" η νυν (Μανουέλα τη λένε;), αν πρόσεξες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ναι ναι εμμανουέλα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν

Εχει χιλιανή ομορφιά.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Αυτή πρέπει να έχει κάνει πλαστικές. Τα χείλη της πάντως σίγουρα τα έχει φουσκώσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εμένα πάντως μου θυμίζει ποδόσφαιρο.Naida έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 09:08Αυτή πρέπει να έχει κάνει πλαστικές. Τα χείλη της πάντως σίγουρα τα έχει φουσκώσει.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
είχα ένα συναδερφο που κάτι τέτοιες τις αποκαλούσε Χούβερ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Μπορώ να πω ότι αναβάθμισε το μοντέλο από την αδικοχαμένη γυναίκα του
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
χιλια μπραβο στον ανθρωπο, για τη σταση του απο την πρωτη στιγμη μεχρι σημερα.
εγω δεν θα ειχα τετοια δυναμη, νομιζω. μαλλον θα ειχα πεσει στα πατωματα. αυτο δεν σημαινει οτι δεν θαυμαζω την ικανοτητα αυτου του ανθρωπου να σταθει ορθιος, ψυχραιμος, σωστος.
μικρο λαθακι του ειναι το οτι τα δημοσιοποιει στο νετ. πολυ μικρο. ειναι λογικο να ειναι περηφανος για τις δυναμεις του, και μαλλον αναμενομενο να θελει να υπερηφνευτει για αυτες, ισως να αποτελεσει και παραδειγμα προς μιμηση για καθε χαροκαμμενο.
οι νεκροι δε γυριζουν πισω.
εγω δεν θα ειχα τετοια δυναμη, νομιζω. μαλλον θα ειχα πεσει στα πατωματα. αυτο δεν σημαινει οτι δεν θαυμαζω την ικανοτητα αυτου του ανθρωπου να σταθει ορθιος, ψυχραιμος, σωστος.
μικρο λαθακι του ειναι το οτι τα δημοσιοποιει στο νετ. πολυ μικρο. ειναι λογικο να ειναι περηφανος για τις δυναμεις του, και μαλλον αναμενομενο να θελει να υπερηφνευτει για αυτες, ισως να αποτελεσει και παραδειγμα προς μιμηση για καθε χαροκαμμενο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
συμφωνώ με under & ΓΓ.Yochanan έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 23:51 παροτι και μενα μου κανει εντυπωση ποσο γρηγορα τα καταφερε ο ανθρωπος να το ξεπερασει κατα πως φαινεται θα ελεγα να μην προτρεχουμε γιατι ετσι δημιουργεται μια κουλτουρα επιβολης της θλιψης που ειναι το τελευταιο που χρειαζεται σε ανθρωπους ποπυ βιωνουν κατι τετοιο. εχουν ηδη αρκετα να τραβηξουνε. αμα μπορουν να το ξεπερασουν μπραβο τους και μαζι τους
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Οι νεκροί δε γυρίζουν πίσω αλλά και η τόσο γρήγορη "ανάρρωση" δεν δείχνει και καλή ψυχική υγεία. Κατά τη γνώμη μου.Ασέβαστος έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 10:39 χιλια μπραβο στον ανθρωπο, για τη σταση του απο την πρωτη στιγμη μεχρι σημερα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αντιθετως, δειχνει αριστη ψυχικη υγεια. η λογικη ειναι ψυχικη υγεια, η διαπιστωση οτι οι νεκροι δε γυριζουν οσο και να κλαψουμε ειναι λογικη.Naida έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 11:00
Οι νεκροί δε γυρίζουν πίσω αλλά και η τόσο γρήγορη "ανάρρωση" δεν δείχνει και καλή ψυχική υγεία. Κατά τη γνώμη μου.
μακαρι να ειχαν ολοι οι ανθρωποι τη δυναμη να ξεπερνουν προβληματα που δεν διορθονωνται χωρις δραματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ο καθένας το ξεπερνά διαφορετικά, δε μπορούμε να τον κατηγορήσουμε επειδή μας φαίνεται περιεργο,γρήγορο ή ο,τι άλλο. Ναι και εμένα μου φαίνεται πολύ γρήγορο το να χάνεις δύο παιδιά και γυναίκα με τέτοιο τρόπο και απο την αρχή να είσαι πολύ κουλ και ψύχραιμος.
τωρα την ειδα την τύπισσα. Πείτε μου οτι την λένε Έμμυ, είναι απο τα μέγαρα ή Τζοβάνα με τα 2 παιδιά.

εδιτ. Η Έμμυ είναι τελικά. Ψώνισε απο σβέρκο ο τύπος.
τωρα την ειδα την τύπισσα. Πείτε μου οτι την λένε Έμμυ, είναι απο τα μέγαρα ή Τζοβάνα με τα 2 παιδιά.
εδιτ. Η Έμμυ είναι τελικά. Ψώνισε απο σβέρκο ο τύπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Νοέμ 2018, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η λογική υποκύπτει στο συναίσθημα όταν πρόκειται για κάτι τόσο τραγικό. Είναι ανθρώπινο. Το να το ξεπερνά κάποιος σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δε γνωρίζω κατά πόσο είναι υγιές.Ασέβαστος έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 11:09
αντιθετως, δειχνει αριστη ψυχικη υγεια. η λογικη ειναι ψυχικη υγεια, η διαπιστωση οτι οι νεκροι δε γυριζουν οσο και να κλαψουμε ειναι λογικη.
μακαρι να ειχαν ολοι οι ανθρωποι τη δυναμη να ξεπερνουν προβληματα που δεν διορθονωνται χωρις δραματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 188 Απαντήσεις
- 3848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-