!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παντρεύεται τον Δεκέμβριο ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
OrderAndChaos

Re: Παντρεύεται τον Δεκέμβριο ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OrderAndChaos »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 00:27 Εσθηρ
Εχεις γραψει οτι στην ουσια Πατμανογλου τα ειχε μαζι με την τωρινη του σχεση πριν το ατυχημα
Εχεις γραψει για τσιλιμπουρδισματα του Πατμανογλου
Εχεις γραψει οτι ειναι θεατρινος
Εχεις γραψει οτι του εκατσε μια χαρα η αποζημιωση και η αμαξαρα
Εχεις συμφωνησει με σχολιο που θεωρει την κοπελα του Πατμανογλου αρπακτικο
Τον εχεις αποκαλεσει παρτακια και επιφανειακο
Εχεςι γραψει οτι εκμεταλλευεται το τραγικο γεγονος
Τον καλεις να κανει μοκο
Τον αποκαλεσες πλαγιως μαλακα

Και το μονο ερωτημα που προκυπτει ειναι το πως εχεις πεισει τον εαυτο σου πως αυτο που κανεις ειναι ασκηση κριτικης
Κουτσομπολιό αλέρτ! :003:
Spoiler
Ισχύουν!
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Εχεςι γραψει οτι στην ουσια Πατμανογλου τα ειχε μαζι με την τωρινη του σχεση πριν το ατυχημα
Η περιπτωση σου ειναι ΑΝΙΑΤΗ.Πεσμου που εγραψα εγω οτι τα ειχε απο πριν με την γκομενα;ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΟ ΜΟΥ;Πεσμου επισης που ειπα εγω οτι ειχε τσιλιμπουρδισματα αυτο;ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΛΙΝΚ ΕΔΩ,ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΠΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ τα συγκεκριμενα που λες οτι εγραψα;Απο εκει και περα,οταν καποιος ανοιγειε να θεμα,σαφως θα σχολιασω,και σαφως θα σχολιασω οταν ο ιδιοσ δημοσιοποιει και την κλανια του.ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ;ΚΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.
Εφοσον καποιος δημοσιοποιει την προσωπικη του ζωη καια νοιγεται θεμα.,θα σχολιασω..οπως κανουν και οι υπολοιποι.Σορυ που δενσ ε ρωτησα.Αλλα....εγω σχολιαζω μονο αυτα που βλεπω.ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΛΙΜΠΟΥΡΔΙΣΜΑΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ,ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ.Και ο αλλος που συμφωνει μαζι σου.ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 15 Νοέμ 2018, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Εσθήρ έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 00:30
Εχεςι γραψει οτι στην ουσια Πατμανογλου τα ειχε μαζι με την τωρινη του σχεση πριν το ατυχημα
Η περιπτωση σου ειναι ΑΝΙΑΤΗ.Πεσμου που εγραψα εγω οτι τα ειχε απο πριν με την γκομενα;ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΟ ΜΟΥ;Πεσμου επισης που ειπα εγω οτι ειχε τσιλιμπουρδισματα αυτο;ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΛΙΝΚ ΕΔΩ,ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΠΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ τα συγκεκριμενα που λες οτι εγραψα;Απο εκει και περα,οταν καποιος ανοιγειε να θεμα,σαφως θα σχολιασω,και σαφως θα σχολιασω οταν ο ιδιοσ δημοσιοποιει και την κλανια του.ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ;
από Εσθήρ » 47 λεπτά πριν
Μ
Φιλε μου,δεν ειπαμε να κλειστει σε μοναστηρι.Εδω ομως ηδη παιζει φαση ΑΠΟ ΠΡΙΝ.Απο την ωρα που εγινε το δυστυχημα,εβγαινε εντελως ΚΟΥΛ,πιο κουλ πεθαινεις.ΚΙΑ ΟΚ,πες ηταν η αντιδραση της στιγμης.Δεν το ειχε συνηδειτοποιησει.Εδω μιλαμε για συνεχες προβολη στα σοσιαλ μιντια,για δωρισμα και καλα των παιχνιδιων του παιδιου ΤΟΥ,ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ,λες και εκανε κατι φοβερο,αντι να τα κρατησει σαν αναμνηση....και μας κοτσαρει με περιφανεια λες και εχασε ενα σκουλικι,τον γαμο του μετα απο εναν χρονο;Ολα ωραια και καλα;Ειναι δεδομενο οτι εχει δικαιωμα να το κανει,αλλα ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΛΕς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΕΡΣΟΝΑ,ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.
Να δωριζε την αποζημιωση να πω οκ,κατι εκανε ο τυπας...αλλα τι;
Σου ξαναλεω...ζωακι χανουμε και κραταμε τα ενθυμια απο αυτα,σαν κορη οφθαλμου.ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.
Η ζωη σαφως συνεχιζεται,αλλα το οτι η ζωη συνεχιζεται απο την απολυτη αναισθησια ,παρτακισμο και εκμεταλευση ενος τραγικου γεγονοτος για ΠΡΟΒΟΛΗ,ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥ.Καταλαβε την διαφορα.Αλλο προσπαθω να συνεχισω την ζωη μου καια λλο αυτο που απο ΤΟΤΕ..ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ.Την διαφορα την καταλαβαινεις;

viewtopic.php?f=33&t=5739&start=30
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 15 Νοέμ 2018, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εδω παλι ειναι πουσυμφωνεις μετα τσιλιμπουρδισματα
Screenshot_19.jpg
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Γύρω στα 6 μύρια πήρε...

Εξαγοράστηκε...

Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση θα 'χα κάψει όλα τα υποκαταστήματα του Βακάκη στην Λάρισα...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Παρακαλω την Εσθηρ να επανελθει με νεα ερμηνεια και χωρις βρισιες αυτην την φορα

Η εξηγηση για το:
Φιλε μου,δεν ειπαμε να κλειστει σε μοναστηρι.Εδω ομως ηδη παιζει φαση ΑΠΟ ΠΡΙΝ.Απο την ωρα που εγινε το δυστυχημα,εβγαινε εντελως ΚΟΥΛ,πιο κουλ πεθαινεις.
Oτι δηλαδη λεγοντας πριν,εννοουσε μετα δεν πετυχε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 15 Νοέμ 2018, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

κατινιστικες βλαχομαφιοζικες ελληνουτζικες αμερικανικου τυπου ιστιοριουλες για αγριους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
User_601

Η οδ καλο θα ηταν να διαγραφει πχ καποιες κακες λεξουλες,αλλα να μη διαγραφει ολο το ποστ.Και το ξαναγραφω.
Φιλε μου,δεν ειπαμε να κλειστει σε μοναστηρι.Εδω ομως ηδη παιζει φαση ΑΠΟ ΠΡΙΝ.Απο την ωρα που εγινε το δυστυχημα,εβγαινε εντελως ΚΟΥΛ,πιο κουλ πεθαινεις.
Το ΠΙΟ ΠΡΙΝ...παει στο οτι περιεργη συμπεριφορα και φαση επαιξε και ΠΡΙΝ την δημπσιοποιηση του γαμου του.
Δηαλδη η συμεπριφορα του ηταν περιεργη ΠΡΙΝ πει οτι παντρευεται....με την αναισθησια που εδειξε.Ακριβως αυτο εννοουσα,και ολα τα υπολοιπα ειναι μπουρμπουτσαλα,τα οποια ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΝΝΟΗΣΑ.Αντερστεντ;ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΟΙΟΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ...ΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΕΠΑΙΞΕ ΠΕΡΙΕΡΗ ΦΑΣΗ/ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.[ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αφου το προσδιοριζεις ξεκαθαρα το πιο πριν
Εδω ομως ηδη παιζει φαση ΑΠΟ ΠΡΙΝ.Απο την ωρα που εγινε το δυστυχημα,εβγαινε εντελως ΚΟΥΛ,πιο κουλ πεθαινεις.
Επισης συμφωνησες με σχολιο για τσιλιμπουρδισματα
Αρίστος for Tsirpas
User_601

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 00:41 Εδω παλι ειναι πουσυμφωνεις μετα τσιλιμπουρδισματα
Screenshot_19.jpg
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.Εδω συμφωνω με το πρωτο που λεει.Οτι σαφως η ζωη συνεχιζεται και σε αυτο συμφωνισα.Δεν ηξερα τι πρεπει να γραψω με λεπτομερειες που συμφωνω και που διαφωνω,για να μην πιαστεις εσυ απο αυτο.Αντερστεντ;Αντε καλια σου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

γγ μην τα παρατάς ρε, θα βγάλεις άκρη όπου νά'ναι.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ειχε και 4-5 ενδιαμεσα ποσταρισματα που μου εξηγουσε βριζοντας με
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

1μιση χρονο και ειναι ηδη γκαστρωμενη ,?πιο καραγκιοζης δεν γινεται ,Γιαννοπουλε εισαι ενα βημα πριν γινεις Υπατιος.
Άβαταρ μέλους
Souvlatzis
Phorum.gr user: Souvlatzis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Souvlatzis »

Όλοι γίναν δικαστές του διαδικτύου και τον κρίνουν

Κοιτάχτε την δικιά σας ζωή, και αφήστε τον τυπά να κάνει ότι γουστάρει

Δεν χρωστάει σε κανέναν
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

χρωσταει στην γυναικα του και το παιδι του.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”