Δε θυμάμαι που πήγε, αλλά όπου και να πήγε αποτέλεσμα δεν είχε, όπως βλέπουμε απ' την αποθράσυνση των Αλμπάνιανς.Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 20:20Στο Ραμα πήγε επίσκεψη;Kauldron έγραψε: 05 Μαρ 2024, 20:00Σε ποιό γάντζο κάτσαμε? Το να πάει ο Μητσοτέας επισκεψούλα στο Ράμα, χωρίς να κάνει τίποτα για τους βορειοηπειρώτες, πώς ακριβώς είναι "ήττα" για τους "σκοτεινούς αντιπάλους" της ΝΔ?Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 19:53
Η ουσία είναι ότι όπως λέγατε ότι δεν θα πάει ο Μητσοτάκης εκεί επειδή φοβάται τον Ράμα και μετά κατσατε στο γατζο, έτσι και τώρα καλό θα ήταν και τώρα να περιμενετε.
Μπορεί να πιστεύεις βέβαια ότι με κυβέρνηση Κασιδιαρη, με το που θα ανακοίνωναν την απόφαση οι Αλβανοί, ήδη θα πετούσαν Ραφαλ πάνω από τα Τίρανα και θα τα έκαναν οικόπεδο ενώ τα τεθωρακισμένα θα έμπαιναν στην Βόρεια Ήπειρο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλβανία: Συνέλλαβαν τον Έλληνα υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη
Re: Αλβανία: Συνέλλαβαν τον Έλληνα υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Που να ψάχνω τώρα. Και να μην το άνοιξες εσύ, έλεγες μαλακιες και σου έγραψα ότι έκατσες στον άξονα.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:17Για θύμισέ μου το νήμα που λες οτι εγώ άνοιξα.Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 18:54Την τελευταία φορά που άνοιξες νήμα για τον Μητσοτάκη και την Β.Ηπειρο, θυμάσαι πως πήγε;
Θέλω να δω κάτι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κατάλαβα. Και να μην το άνοιξα εγώ, στα παπάρια σου. Και να μην σχολίασα καν εγώ σε εκείνο το νήμα, στα παπάρια σου κι αυτό.Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:58Που να ψάχνω τώρα. Και να μην το άνοιξες εσύ, έλεγες μαλακιες και σου έγραψα ότι έκατσες στον άξονα.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:17Για θύμισέ μου το νήμα που λες οτι εγώ άνοιξα.Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 18:54
Την τελευταία φορά που άνοιξες νήμα για τον Μητσοτάκη και την Β.Ηπειρο, θυμάσαι πως πήγε;
Θέλω να δω κάτι.
- Otto Weininger
Ωχου βρε γίδι πια, ορίστε. Όταν αναβλήθηκε η επίσκεψη άνοιξες αυτό το χυδαίο νήμα, με αφορμή κάτι δηλώσεις του Ραμα.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:03Κατάλαβα. Και να μην το άνοιξα εγώ, στα παπάρια σου. Και να μην σχολίασα καν εγώ σε εκείνο το νήμα, στα παπάρια σου κι αυτό.Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:58Που να ψάχνω τώρα. Και να μην το άνοιξες εσύ, έλεγες μαλακιες και σου έγραψα ότι έκατσες στον άξονα.
viewtopic.php?f=92&t=44665&p=2785845&hi ... 1#p2785845
Όταν εν τέλει έγινε η επίσκεψη σου έγραψα αυτό
viewtopic.php?f=29&t=44928&p=2811973&hi ... 1#p2811973
όπου και δεν εμφανίστηκες ποτέ στο νήμα.
Σάλτα τώρα.
Οι Αλβανοί απάντησαν στους Ερντογανικούς του Κούλη όπως ακριβώς είχαν απαντήσει οι πρόγονοί τους τον Απρίλιο του 26 στο Μεσολόγγι στους αληθινούς Οθωμανούς, i.e. κλάστε μας τ' αρχίδια γελοίες αδερφάρες.
Νιωθω οτι ο φοσιλαρος γραφει με το αριστερο στο νημα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Όντως, με το άλλο στίβω την αρβανίτικη ψωλάρα μου στα βυζιά των νεοθωμανών από τα Lidl (=νεοδημοκράτες και δεξιότερα).
Ελπίζω να μην τον έχουν αμολησει προς τα εδω
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Α ωστε το νήμα που άνοιξα οτι τάχα ο κούλης δεν θα πήγαινε στην Αλβανία ήταν ενα νήμα με τίτλο τώρα που θα τον δεις τον Ράμα στο οποιο πουθενα δεν σχολίασα πως η επισκεψη δεν θα γινόταν.... Και εγκαλούμε που δεν σχολίασα σε κραχτικό νήμα για καποιους που είχαν αμφισβητήσει οτι θα γινόταν επισκεψηωστη Β.Η.Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:16Ωχου βρε γίδι πια, ορίστε. Όταν αναβλήθηκε η επίσκεψη άνοιξες αυτό το χυδαίο νήμα, με αφορμή κάτι δηλώσεις του Ραμα.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:03Κατάλαβα. Και να μην το άνοιξα εγώ, στα παπάρια σου. Και να μην σχολίασα καν εγώ σε εκείνο το νήμα, στα παπάρια σου κι αυτό.Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 21:58
Που να ψάχνω τώρα. Και να μην το άνοιξες εσύ, έλεγες μαλακιες και σου έγραψα ότι έκατσες στον άξονα.
Σάλτα τώρα.
Απο κρυφοπουστράκι που κάποτε διατυπωνε θεωρητικές ανησυχίες για το κάτω απο ποιες συνθήκες θα πήγαινε κανείς με άντρα δεν περίμενα διαφορετική τακτική. Εται για να μιλάμε επί υπαρκτών νημάτων και σχολίων
- Otto Weininger
Μου αρέσει που κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μάλλον σου ήταν γλυκός ο άξονας. Όσο για το άλλο που λες, δεν διατύπωσα καμία ανησυχία. Μιλάγαμε για εξωφρενικά μεγάλα ποσά. Χαίρομαι που το θυμάσαι, η προσφορά ισχύει. Με το ποσό αυτό σε περνάω πριονοκορδελα και θα ζητάς και άλλο.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:45Α ωστε το νήμα που άνοιξα οτι τάχα ο κούλης δεν θα πήγαινε στην Αλβανία ήταν ενα νήμα με τίτλο τώρα που θα τον δεις τον Ράμα στο οποιο πουθενα δεν σχολίασα πως η επισκεψη δεν θα γινόταν.... Και εγκαλούμε που δεν σχολίασα σε κραχτικό νήμα για καποιους που είχαν αμφισβητήσει οτι θα γινόταν επισκεψηωστη Β.Η.Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:16Ωχου βρε γίδι πια, ορίστε. Όταν αναβλήθηκε η επίσκεψη άνοιξες αυτό το χυδαίο νήμα, με αφορμή κάτι δηλώσεις του Ραμα.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:03
Κατάλαβα. Και να μην το άνοιξα εγώ, στα παπάρια σου. Και να μην σχολίασα καν εγώ σε εκείνο το νήμα, στα παπάρια σου κι αυτό.
Σάλτα τώρα.
Απο κρυφοπουστράκι που κάποτε διατυπωνε θεωρητικές ανησυχίες για το κάτω απο ποιες συνθήκες θα πήγαινε κανείς με άντρα δεν περίμενα διαφορετική τακτική. Εται για να μιλάμε επί υπαρκτών νημάτων και σχολίων
Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:50Μου αρέσει που κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μάλλον σου ήταν γλυκός ο άξονας. Όσο για το άλλο που λες, δεν διατύπωσα καμία ανησυχία. Μιλάγαμε για εξωφρενικά μεγάλα ποσά. Χαίρομαι που το θυμάσαι, η προσφορά ισχύει. Με το ποσό αυτό σε περνάω πριονοκορδελα και θα ζητάς και άλλο.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:45Α ωστε το νήμα που άνοιξα οτι τάχα ο κούλης δεν θα πήγαινε στην Αλβανία ήταν ενα νήμα με τίτλο τώρα που θα τον δεις τον Ράμα στο οποιο πουθενα δεν σχολίασα πως η επισκεψη δεν θα γινόταν.... Και εγκαλούμε που δεν σχολίασα σε κραχτικό νήμα για καποιους που είχαν αμφισβητήσει οτι θα γινόταν επισκεψηωστη Β.Η.Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:16
Ωχου βρε γίδι πια, ορίστε. Όταν αναβλήθηκε η επίσκεψη άνοιξες αυτό το χυδαίο νήμα, με αφορμή κάτι δηλώσεις του Ραμα.
Σάλτα τώρα.
Στα αρχιδια μας
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Otto Weininger
Ποιο απ'όλα;Aitwlos έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:51Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:50Μου αρέσει που κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μάλλον σου ήταν γλυκός ο άξονας. Όσο για το άλλο που λες, δεν διατύπωσα καμία ανησυχία. Μιλάγαμε για εξωφρενικά μεγάλα ποσά. Χαίρομαι που το θυμάσαι, η προσφορά ισχύει. Με το ποσό αυτό σε περνάω πριονοκορδελα και θα ζητάς και άλλο.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:45
Α ωστε το νήμα που άνοιξα οτι τάχα ο κούλης δεν θα πήγαινε στην Αλβανία ήταν ενα νήμα με τίτλο τώρα που θα τον δεις τον Ράμα στο οποιο πουθενα δεν σχολίασα πως η επισκεψη δεν θα γινόταν.... Και εγκαλούμε που δεν σχολίασα σε κραχτικό νήμα για καποιους που είχαν αμφισβητήσει οτι θα γινόταν επισκεψηωστη Β.Η.
Στα αρχιδια μας
Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:52Ποιο απ'όλα;Aitwlos έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:51Otto Weininger έγραψε: 05 Μαρ 2024, 22:50
Μου αρέσει που κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μάλλον σου ήταν γλυκός ο άξονας. Όσο για το άλλο που λες, δεν διατύπωσα καμία ανησυχία. Μιλάγαμε για εξωφρενικά μεγάλα ποσά. Χαίρομαι που το θυμάσαι, η προσφορά ισχύει. Με το ποσό αυτό σε περνάω πριονοκορδελα και θα ζητάς και άλλο.
Στα αρχιδια μας
Τα πάντα.
Θα μείνει φυλακή ο μπελερης η θα έρθει εδώ να φτιάξει κόμμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση