Και απ'τον Ντεϊσμό, βλεπω. Οχι συμβιβασμούς, όχι υποχωρήσεις. Αυτά ειναι για φλωρους. Ζητω το ισλαμ!Beria έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:16
Μόνο το Ισλάμ μπορεί να σας προστατεύσει από την ομοφυλοφιλία, τον κομμουνισμό, τον αθεϊσμό, τον φεμινισμό και την δημοκρατία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να στολιστεί η Αθήνα για το Ραμαζάνι;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Να στολιστεί η Αθήνα για το Ραμαζάνι;
Γιατί καλό μου; Αν υποθέσω ότι όσοι είναι υπέρ των λαμπιονιών στη χ ή ψ φάση, είναι ευαισθητοποιημένες ψυχούλες που ανατριχιάζουν στην ιδέα μαζικής εξόντωσης των αντιπάλων όπως εσύ πχ, να πω οκ.
...Είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σιγά...vantono έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:10 Η σαλαμάνδρα μας ειναι.Πείστε την να ανεβάσει καινούρια φωτο της στο νημα μου.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γελάμε αλλά έρχονται αυτά από την Νέα Δημοκρατία.
1 μήνα ραμαζάνι
1 μήνα για τους λοατκι
Και μια μέρα αργίας για τον Άγιο Τζωρτζ Φλουντ
1 μήνα ραμαζάνι
1 μήνα για τους λοατκι
Και μια μέρα αργίας για τον Άγιο Τζωρτζ Φλουντ
Να ένας ανοιχτοσυνορίτης... της ενσωμάτωσης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Dwarven Blacksmith
Όχι γιατί δεν είδα στολισμό για το Κινεζικό Νέο Έτος και το κρατάω μανιάτικο.
Σε κάποια δεν έχει και άδικοBeria έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:16
Μόνο το Ισλάμ μπορεί να σας προστατεύσει από την ομοφυλοφιλία, τον κομμουνισμό, τον αθεϊσμό, τον φεμινισμό και την δημοκρατία
Περιμένουμε αποδείξειςSaturn έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:11πόσο γρήγορα ξεχνάτε...εντάξει, καταλαβαίνω, είναι και η ηλικία αλλά και πάλι...nyxtovios έγραψε: 05 Μαρ 2024, 14:02Αστα αυτά όμως τώρα.
Κάτι σου είπε ο συμφουρουμίτης
vantono έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:52
Εσυ να μας διευκρινίσεις αν εισαι ανήρ ή γυνή και να περασεις άμεσα φωτό σου στο νημα μου με τα αουτφιτς.
Αυτά τα "άφυλα" κτλ να τα ξεχασετε εδω. Εδω ειμεθα πχορουμαρα, δεν περνάει το γουόκ σε εμας.![]()
Αλίμονο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μα τί άλλο να κάνω πια ;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Εμπεδοκλής
Η αλήθεια είναι ότι άλλαξε ένα έθιμο που πάντρευαν την τσικνοπέμπτη μια ΑΜΕΑ, την Κουλουρού, με το γάμο του Καραγκιόζη. Οπότε δεν το βρίσκω παράλογο.Beria έγραψε: 05 Μαρ 2024, 13:17O Πελετίδης είναι κουκουέςΕμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2024, 12:36Θα στολίσει ο Πελετίδης. Την τσικνοπέμπτη θα έχει γκέι γάμο, ο στολισμός του ραμαζανιού θα είναι ο ίδιος με του καρναβαλιού, στη λήξη του καρναβαλιού θα κάψει το σεΐχη καρνάβαλο, και την καθαρά Δευτέρα κλασικά τον Εβραίο Ιούδα προδότη όπως και αλλού.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 12:25 Στην Αθήνα ζουν αρκετές δεκάδες χιλιάδων μουσουλμάνοι. Να στολιστεί (διακριτικά δεν υπάρχει ανάγκη για υπερβολές) η πόλη ώστε να περάσει ένα μήνυμα της εκτίμησης για τους ανθρώπους της μουσουλμανικής πίστης που αποτελούν κι αυτοί τμήμα της αθηναϊκής κοινωνίας; Ένα μήνυμα ενότητας κατά των επιφυλάξεων και κατά των διακρίσεων έναντι του διπλανού μας;
Θα κάψει έναν γκέϊ Εβραίο
Δεν ξέρω αν φέτος ο βασιλιάς καρνάβαλος θα έχει γαμψή μύτη αλλά διόλου απίθανο.
Κατά τα λοιπά, όσο και να προσπαθούν κάποια κέντρα με αρκετά εκατομμύρια να μας πείσουν ότι οι Εβραίοι είναι φίλοι μας, η συλλογική μνήμη δεν ξεχνά και Καθαρά Δευτέρα ο Ιούδας μπαίνει στην πυρά...
αν μπορει να στολιστει με γουρουνοκεφαλες η κατι αναλογο, ωστε να περασει το μυνημα του ποσο ακριβως τους εχουμε σε εκτιμηση.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 12:25 Στην Αθήνα ζουν αρκετές δεκάδες χιλιάδων μουσουλμάνοι. Να στολιστεί (διακριτικά δεν υπάρχει ανάγκη για υπερβολές) η πόλη ώστε να περάσει ένα μήνυμα της εκτίμησης για τους ανθρώπους της μουσουλμανικής πίστης που αποτελούν κι αυτοί τμήμα της αθηναϊκής κοινωνίας; Ένα μήνυμα ενότητας κατά των επιφυλάξεων και κατά των διακρίσεων έναντι του διπλανού μας;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αμα σκάσει κανας εμίρης ειναι γνωστό τι κάνετε λιγούρια και πού ακριβώς μέσα σας χώνετε αυτά τα λογιαΑσέβαστος έγραψε: 05 Μαρ 2024, 18:01αν μπορει να στολιστει με γουρουνοκεφαλες η κατι αναλογο, ωστε να περασει το μυνημα του ποσο ακριβως τους εχουμε σε εκτιμηση.Maspoli έγραψε: 05 Μαρ 2024, 12:25 Στην Αθήνα ζουν αρκετές δεκάδες χιλιάδων μουσουλμάνοι. Να στολιστεί (διακριτικά δεν υπάρχει ανάγκη για υπερβολές) η πόλη ώστε να περάσει ένα μήνυμα της εκτίμησης για τους ανθρώπους της μουσουλμανικής πίστης που αποτελούν κι αυτοί τμήμα της αθηναϊκής κοινωνίας; Ένα μήνυμα ενότητας κατά των επιφυλάξεων και κατά των διακρίσεων έναντι του διπλανού μας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 05 Μαρ 2024, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι.
Σε λίγο θα ζητάτε να φοράμε μαντήλα.
Αν είναι δυνατόν.
Σε λίγο θα ζητάτε να φοράμε μαντήλα.
Αν είναι δυνατόν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon