Στην εποχή μου υτό το είδος ονομαζόταν "καληνυχτάκιας", δεν γνωρίζω αν το λένε ακόμη.Γραφικός έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 21:58Είσαι ευγενικός με τα άτομα που οφείλεις να αλληλεπιδράσεις. Αν πάω στο περίπτερο δεν θέλω να είμαι σαν μαλάκας, θα χαμογελάσω, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα. Αν δεν υπάρχει λόγος να μιλήσεις με κάποιον και του χαμογελάς δεν είναι απλή ευγένεια.enaon έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 21:47
δύο φορές είπες οτι τέσταρες και δεν βγήκε, μετά σταμάτησες, που το ξέρεις οτι το κατάλαβες σωστά τελικά;![]()
Και δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να υποκριθεί κάποια ότι γουστάρει. Μία απλή γνωστή καθόταν σε καφετέρια και με είδε στον δρόμο, ενώ δεν την είχα δει. Με πήρε στο κυνήγι για 'καμιά 'κατοστή μέτρα κι είπε "απλά ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνεις" "Ωραία, πότε θα βρεθούμε να πούμε τι κάνουμε;" Βγήκαμε και μια και δυο και όταν φτάσαμε στο "σπίτι μου ή σπίτι σου" ήταν "α, δεν κατάλαβες". Τζάμπα δεν ήπια. Μια άλλη φορά καθόμουν στο μπαρ, είχε δυνατή μουσική και μία μου μιλούσε από δίπλα, εγώ έκανα ότι την άκουγα κάποια στιγμή μου λέει "πάμε σπίτι μου;" της λέω "και το ρωτάς;" Καθήσαμε στον καναπέ, μιλούσαμε, σταματήσαμε να μιλάμε, της λέω "και τώρα;" τρίβοντας τα χέρια μου, μου κάνει "τι και τώρα; Δεν γουστάρω άντρες. Για να μιλήσουμε σε κάλεσα"
Έχω τέτοια ένα σωρό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ενθαρρύνετε...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί ενθαρρύνετε...
- Βινόσαυρος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ ξέρω καληνυχτάκιας λένε αυτόν που δεν κάνει καν κίνηση. Όχι αυτόν που κάνει και τρώει άκυρο.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:37Στην εποχή μου υτό το είδος ονομαζόταν "καληνυχτάκιας", δεν γνωρίζω αν το λένε ακόμη.Γραφικός έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 21:58Είσαι ευγενικός με τα άτομα που οφείλεις να αλληλεπιδράσεις. Αν πάω στο περίπτερο δεν θέλω να είμαι σαν μαλάκας, θα χαμογελάσω, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα. Αν δεν υπάρχει λόγος να μιλήσεις με κάποιον και του χαμογελάς δεν είναι απλή ευγένεια.enaon έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 21:47
δύο φορές είπες οτι τέσταρες και δεν βγήκε, μετά σταμάτησες, που το ξέρεις οτι το κατάλαβες σωστά τελικά;![]()
Και δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να υποκριθεί κάποια ότι γουστάρει. Μία απλή γνωστή καθόταν σε καφετέρια και με είδε στον δρόμο, ενώ δεν την είχα δει. Με πήρε στο κυνήγι για 'καμιά 'κατοστή μέτρα κι είπε "απλά ήθελα να σε ρωτήσω τι κάνεις" "Ωραία, πότε θα βρεθούμε να πούμε τι κάνουμε;" Βγήκαμε και μια και δυο και όταν φτάσαμε στο "σπίτι μου ή σπίτι σου" ήταν "α, δεν κατάλαβες". Τζάμπα δεν ήπια. Μια άλλη φορά καθόμουν στο μπαρ, είχε δυνατή μουσική και μία μου μιλούσε από δίπλα, εγώ έκανα ότι την άκουγα κάποια στιγμή μου λέει "πάμε σπίτι μου;" της λέω "και το ρωτάς;" Καθήσαμε στον καναπέ, μιλούσαμε, σταματήσαμε να μιλάμε, της λέω "και τώρα;" τρίβοντας τα χέρια μου, μου κάνει "τι και τώρα; Δεν γουστάρω άντρες. Για να μιλήσουμε σε κάλεσα"
Έχω τέτοια ένα σωρό.
Την άδεια της για να τής την πέσεις, ζήτησες; Επόμενο να απαντήσει έτσι.Γραφικός έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 21:58 Καθήσαμε στον καναπέ, μιλούσαμε, σταματήσαμε να μιλάμε, της λέω "και τώρα;" τρίβοντας τα χέρια μου, μου κάνει "τι και τώρα; Δεν γουστάρω άντρες. Για να μιλήσουμε σε κάλεσα"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 14 Νοέμ 2018, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ το καταλαβαίνω ποσοτικά. Αν γίνεται συνέχεια.... Στην τελική το αποτέλεσμα μετράει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:42Εγώ ξέρω καληνυχτάκιας λένε αυτόν που δεν κάνει καν κίνηση. Όχι αυτόν που κάνει και τρώει άκυρο.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:37Στην εποχή μου υτό το είδος ονομαζόταν "καληνυχτάκιας", δεν γνωρίζω αν το λένε ακόμη.Γραφικός έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 21:58
Είσαι ευγενικός με τα άτομα που οφείλεις να αλληλεπιδράσεις. Αν πάω στο περίπτερο δεν θέλω να είμαι σαν μαλάκας, θα χαμογελάσω, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα. Αν δεν υπάρχει λόγος να μιλήσεις με κάποιον και του χαμογελάς δεν είναι απλή ευγένεια.
Έχω τέτοια ένα σωρό.
- Βινόσαυρος
Πάντα ρωτάω θα ρθεις να τον φας;sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:42Την άδεια της για να τής την πέσεις, ζήτησες; Επόμενο να απαντήσει έτσι.Γραφικός έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 21:58 Καθήσαμε στον καναπέ, μιλούσαμε, σταματήσαμε να μιλάμε, της λέω "και τώρα;" τρίβοντας τα χέρια μου, μου κάνει "τι και τώρα; Δεν γουστάρω άντρες. Για να μιλήσουμε σε κάλεσα"
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Δηλαδή δεν έχεις μπει ποτέ σε παιχνίδι φλερτ μόνο και μόνο για επιβεβαίωση;νύχτα έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 21:13 δεν υπάρχει τελευταία στιγμή στο φλερτ,
όλα ανατρέπονται ανά πάσα στιγμή
the end
Κοίτα λογικό να σκεφτείς έτσι απλά όπως διαπίστωσες κι εσύ δεν είναι όπως φαίνεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Yπαρχουν και τρελές, αλλα συνηθως η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη.
Μια γυναικα που σε φλερταρει στην ουσια σε προσκαλει να της μιλησεις. Απο κει και περα αν δεν καταφερεις να κανεις κατι, 9 στις 10 φορες "φταις' εσυ.
Μια γυναικα που σε φλερταρει στην ουσια σε προσκαλει να της μιλησεις. Απο κει και περα αν δεν καταφερεις να κανεις κατι, 9 στις 10 φορες "φταις' εσυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 14 Νοέμ 2018, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
νύχτα
φυσικά, είναι πολύ πιθανόΠάνας έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:50 Δηλαδή δεν έχεις μπει ποτέ σε παιχνίδι φλερτ μόνο και μόνο για επιβεβαίωση;
αλλά δε συμβαίνει με σκοπιμότητα
το μόνο σίγουρο είναι πως αν έναν άνθρωπος αντιληφθεί ποτέ
ότι φλερτάρει για επιβεβαίωση και μόνο, έχει υποτιμήσει ήδη τον άλλο
Δεν είναι χαζός ο Γραφικός, που σκέφτηκε έτσι. Προφανώς και στο μπαρ είχε αφήσει να φανεί ξεκάθαρα τι ζητούσε εκείνη την βραδιά.Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:53Κοίτα λογικό να σκεφτείς έτσι απλά όπως διαπίστωσες κι εσύ δεν είναι όπως φαίνεται.
Δεν υπάρχει ούτε ένας άντρας που θα σκεφτόταν κάτι διαφορετικό.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Με μπερδεύεις τώρα.νύχτα έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:55φυσικά, είναι πολύ πιθανόΠάνας έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:50 Δηλαδή δεν έχεις μπει ποτέ σε παιχνίδι φλερτ μόνο και μόνο για επιβεβαίωση;
αλλά δε συμβαίνει με σκοπιμότητα
το μόνο σίγουρο είναι πως αν έναν άνθρωπος αντιληφθεί ποτέ
ότι φλερτάρει για επιβεβαίωση και μόνο, έχει υποτιμήσει ήδη τον άλλο
Μπαίνεις σε ένα παιχνίδι που η έκβαση είναι προκαθορισμένη αλλά δεν το έχεις αντιληφθεί;
the end
Δε λέω κακώς σκέφτηκε έτσι. Αλλά η κοπέλα ήταν γκέι. Κατά κάποιο τρόπο οι κινήσεις της παρεξηγήθηκαν από τον Γραφικό.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:59Δεν είναι χαζός ο Γραφικός, που σκέφτηκε έτσι. Προφανώς και στο μπαρ είχε αφήσει να φανεί ξεκάθαρα τι ζητούσε εκείνη την βραδιά.Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:53Κοίτα λογικό να σκεφτείς έτσι απλά όπως διαπίστωσες κι εσύ δεν είναι όπως φαίνεται.Γραφικός έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 22:14
Συγνώμη που το να με καλέσει σπίτι της μετά το μπαρ μια γυναίκα που την βλέπω πρώτη φορά το θεωρώ ως κάτι πιο σίγουρο από ελαφριά ένδειξη για σεξ.
Θα φταίνε οι πολλές τσόντες.
Δεν υπάρχει ούτε ένας άντρας που θα σκεφτόταν κάτι διαφορετικό.
Το ότι μπορεί να είμαστε κοινωνικές, να μιλαμε, να γελάμε ακόμα και να σας φλερτάρουμε δε σημαίνει ότι θα πηδηχτούμε μαζί σας κιόλας.
Επίσης το να σας καλέσουμε σπίτι ή να έρθουμε στο δικό σας δεν υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε και σεξ. Μπορεί να το σκεφτόμαστε και ν' αλλάξουμε γνώμη στη πορεία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
νύχτα
το κίνητρο δεν είναι προκαθορισμένοΠάνας έγραψε: 14 Νοέμ 2018, 23:01
Με μπερδεύεις τώρα.
Μπαίνεις σε ένα παιχνίδι που η έκβαση είναι προκαθορισμένη αλλά δεν το έχεις αντιληφθεί;
-
Γραφικός
Με εκνευρίζουν οι αθρώποι που δεν καταλαβαίνω!
Με κάνουν κι αισθάνομαι βλάκας
Ποιότητα ζωής είναι να πηγαίνεις από το σημείο Α στο σημείο Β καταβάλλοντας την μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Αν δεν υπάρχει σημείο Β γιατί να σηκωθείς από το σημείο Α;