Παιδί μου είσαι βλημμενο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ένα ή το άλλο;
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Re: Το ένα ή το άλλο;
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
ξέρω λέμε, και πως είναι και πως φτιάχνονται και πως κινούνται
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Ε, όταν λέω ότι δεν ξέρεις, κάτι ξέρω.Andromachi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:17ξέρω λέμε, και πως είναι και πως φτιάχνονται και πως κινούνται
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μαχαίρι. Έχει περισσότερες χρήσεις.Andromachi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:06 εμενα μου αρεσουν σκετοι χωρίς αμύγδαλο
ξερω καλε τι ειναι οι καριοκες, εχω εξαφανίσει ενα κουτί σε λίγα λεπτά...
γεμιστό ή σιροπιαστό τσουρέκι... ( όνειρο !)
μαχαίρι ή μπαλτάς?
Τώρα να ρωτήσω τι είναι οι "καριοκες" ή να το αποφύγω;
Yippie Kay Yay
- Andromachi
- Andromachi
καλε ναι μισο θα σου πω
H αυθεντική καριόκα έχει βασικά συστατικά το παντεσπάνι, τα καρύδια και τα διαφορετικά είδη σοκολάτας που την απαρτίζουν. Αυτό που κάνει ενδιαφέρον το σοκολατένιο γλυκό, εκτός από τη συνταγή του, είναι το ότι μετά από 92 χρόνια, παραμένει ακριβώς το ίδιο.
κοπι παστε το πηρα
H αυθεντική καριόκα έχει βασικά συστατικά το παντεσπάνι, τα καρύδια και τα διαφορετικά είδη σοκολάτας που την απαρτίζουν. Αυτό που κάνει ενδιαφέρον το σοκολατένιο γλυκό, εκτός από τη συνταγή του, είναι το ότι μετά από 92 χρόνια, παραμένει ακριβώς το ίδιο.
κοπι παστε το πηρα
Δε χαλάει τόσο καιρό;Andromachi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:31 καλε ναι μισο θα σου πω
κοπι παστε το πηρα
Yippie Kay Yay
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:22Ε, όταν λέω ότι δεν ξέρεις, κάτι ξέρω.Andromachi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:17ξέρω λέμε, και πως είναι και πως φτιάχνονται και πως κινούνται![]()
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
- Andromachi
τι να σου πω... δεν έχω κρατήσει ποτέ καμία
Andromachi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:17ξέρω λέμε, και πως είναι και πως φτιάχνονται και πως κινούνται
Κλαίω, συνεχίστε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Andromachi
πριν ήθελα να τσακωθώ, τώρα δε θέλω μου περασε, αλλα ή αληθεια ειναι οτι προσεβλήθην... σε εμενα που κοντευω να παθω σακχαρο και να μην ξέρω απο γλυκα.... ε όχι ... εσύ που με ξέρεις τι λες ? ξέρω ή δεν ξέρω? ξερεις? όχι γτ αμα ξέρεις, πες...Πασιφάη έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:50Andromachi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:17ξέρω λέμε, και πως είναι και πως φτιάχνονται και πως κινούνται![]()
Κλαίω, συνεχίστε.
- Andromachi
Ξέρεις μάνα μου. Δεν το συζητάμε καν το άλλο σενάριο, αυτό της άγνοιας.Andromachi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:53πριν ήθελα να τσακωθώ, τώρα δε θέλω μου περασε, αλλα ή αληθεια ειναι οτι προσεβλήθην... σε εμενα που κοντευω να παθω σακχαρο και να μην ξέρω απο γλυκα.... ε όχι ... εσύ που με ξέρεις τι λες ? ξέρω ή δεν ξέρω? ξερεις? όχι γτ αμα ξέρεις, πες...Πασιφάη έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:50Andromachi έγραψε: 04 Μαρ 2024, 23:17
ξέρω λέμε, και πως είναι και πως φτιάχνονται και πως κινούνται![]()
Κλαίω, συνεχίστε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1079 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από phorumaster