εκνευριστικό δεν ειναι που νιώθεις στοκος και χωρίς λινκ; Αφου το ξερεις οτι πεταξεις λαιμο θα σε λεω στοκο παλι, ξερεις γιατί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
Για να καταλαβω, η υποθεση ειναι οτι τα δειγματα παρθηκαν εντος του 1ου τριημερου αλλα η ημερομηνια πρωτοκόλλου ηταν 25 μερες μετα; Δηλαδη εκαναν περιπου 20+ μερες να τα μεταφερουν στο χημειο και να πρωτοκολληθει;
It can only get better....
Να ψηφιζατε ΝΔ να λειτουργουσαν ολα σωστα....
It can only get better....
Να ψηφιζατε ΝΔ να λειτουργουσαν ολα σωστα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν μου άρεσε. Ούτε ο άλλος που έκανε την πάπια στη βουλή, ούτε ότι αφέθηκαν να χαθούν καταγραφές επειδή δεν ζητήθηκαν εγκαίρως και αρμοδίως.enaon έγραψε: 04 Μαρ 2024, 20:16 Μου ζητάς να αναλυσουμε στο φορουμ την μουσική που θα ακουσουμε να δουμε αν θα μας αρεσει; Την ακουσαμε, σου αρεσε;
Αλλά κάπου μπερδεύεται η πληροφορία και δεν έχω τη γνώση να αξιολογήσω όλα όσα διαβάζω. Εχθές προστέθηκε ακόμα μία ψηφίδα την οποία δεν μπορώ να αξιολογήσω, αυτό που είπε ο Αρίστος για αποστολή δειγμάτων στο τελωνείο της Βουλγαρίας. Ξέρεις, ξέρουμε αν κάτι τέτοιο είναι αλήθεια;
ιδια υπηρεσία ειναι, το χημειο του κρατους, απλα εχει παράρτημα στην λαρισα. Ελεος παιδια, μονο ο γγ θα φερνει πινακακια; τωρα δεν μπορει, θα βγει στοκος, βρειτε μονοι σας ποτε πηραν δειγματα και που ηταν τα βαγόνια τότε, σιγα το δυσκολο.Nostalgia έγραψε: 04 Μαρ 2024, 20:40 Για να καταλαβω, η υποθεση ειναι οτι τα δειγματα παρθηκαν εντος του 1ου τριημερου αλλα η ημερομηνια πρωτοκόλλου ηταν 25 μερες μετα;
https://esyd.gr/γενικό-χημείο-του-κράτους-χημική-υπηρ/
ξέρεις ποιο είναι το καλλίτερο?Nostalgia έγραψε: 04 Μαρ 2024, 20:40 Για να καταλαβω, η υποθεση ειναι οτι τα δειγματα παρθηκαν εντος του 1ου τριημερου αλλα η ημερομηνια πρωτοκόλλου ηταν 25 μερες μετα; Δηλαδη εκαναν περιπου 20+ μερες να τα μεταφερουν στο χημειο και να πρωτοκολληθει;
It can only get better....![]()
Να ψηφιζατε ΝΔ να λειτουργουσαν ολα σωστα....![]()
και κερασάκι το προχτεσινό της αδειλινη για ερευνα όλων των ερωτημάτων των συγγενών
1 χρόνο μετά
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
Alex Amsterdam
Κατι ειπε και για καμερες αλλα ειναι δυσκολο να κατανοησει καποιος τι γραφειNostalgia έγραψε: 04 Μαρ 2024, 20:40 Για να καταλαβω, η υποθεση ειναι οτι τα δειγματα παρθηκαν εντος του 1ου τριημερου αλλα η ημερομηνια πρωτοκόλλου ηταν 25 μερες μετα; Δηλαδη εκαναν περιπου 20+ μερες να τα μεταφερουν στο χημειο και να πρωτοκολληθει;
It can only get better....![]()
Να ψηφιζατε ΝΔ να λειτουργουσαν ολα σωστα....![]()
-
Alex Amsterdam
Δεν εχει προκυψει τιποτα ουτε απο απαντηση της Siemens ουτε απο Βουλγαρους τελωνειακους.ST48410 έγραψε: 04 Μαρ 2024, 20:44
Δεν μου άρεσε. Ούτε ο άλλος που έκανε την πάπια στη βουλή, ούτε ότι αφέθηκαν να χαθούν καταγραφές επειδή δεν ζητήθηκαν εγκαίρως και αρμοδίως.
Αλλά κάπου μπερδεύεται η πληροφορία και δεν έχω τη γνώση να αξιολογήσω όλα όσα διαβάζω. Εχθές προστέθηκε ακόμα μία ψηφίδα την οποία δεν μπορώ να αξιολογήσω, αυτό που είπε ο Αρίστος για αποστολή δειγμάτων στο τελωνείο της Βουλγαρίας. Ξέρεις, ξέρουμε αν κάτι τέτοιο είναι αλήθεια;
Αλλωστε αλλος ηταν ο σκοπος.Η επικοινωνιακη διαχειριση οχι τα αποτελεσματα.
ποτε πηραν τα δειγματα τελικα στοκε; Να ηταν ο γγ εδω να εφερνε στοιχεια ε; μου λειπει.
-
Alex Amsterdam
Εν τω μεταξυ ενας μου εχει βρισει την μανα,ενας λεει οτι και λιγα μου ειπε αυτος που μου βρισε την μανα,ενας μου ειπε να παω να αυτοκτονησω η να στησω αυτοκτονια αλλου και αν την βγαλω βιντεο ,καμια 5-6 μου ειπαν αρχισαν να λενε για ψυχικα νοσηματα που εχω,ενας με αποκαλει καθε 5 λεπτα στοκο αλλα εγω εχω παρει φορα λεει και τσιτωνω τον κοσμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 04 Μαρ 2024, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω δεν φταιω που σε λεω στοκο, εισαι στοκος, ψεμματα να πω, ο συντονιστής ειμαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Μαρ 2024, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Alex Amsterdam
Και λειτουργεις ως ειδοποιηση;Το γραφεις σε αλλεπαληλα post για να το εμπεδωσω ας πουμε;
ε ναι ρε γιαννη, αφου ξερεις οτι σε συμπαθω, θελω να σου περασει το μηνυμα, εισαι στοκος, τι να κανουμε;
-
Alex Amsterdam
Μεχρι στιγμης τα σεναρια ειναι
1.Επικινδυνα χημικα που κουβαλουσε Ισραηλινη εταιρεια
2.Λαθραια καυσιμα που μετεφερε καποιος εφοπλιστης
3.Λαθραιο φορτιο ξυλολιου για νοθεια καυσιμων
4.Επικινδυνες υλες ραδιοβιοχημικου πολεμου για τον στρατο
5.Εκρηκτικες υλες με πιθανο προορισμο την Ουκρανια
6.Βομβα που κουβαλουσε ο Συρος που μπηκε χωρις εισιτηριο
7.Υγραεριο
Ξεχναω κατι;
Δεν φτασαμε ακομη στα πυρηνικα αλλα πιστευω οτι πλησιαζει η ωρα.
1.Επικινδυνα χημικα που κουβαλουσε Ισραηλινη εταιρεια
2.Λαθραια καυσιμα που μετεφερε καποιος εφοπλιστης
3.Λαθραιο φορτιο ξυλολιου για νοθεια καυσιμων
4.Επικινδυνες υλες ραδιοβιοχημικου πολεμου για τον στρατο
5.Εκρηκτικες υλες με πιθανο προορισμο την Ουκρανια
6.Βομβα που κουβαλουσε ο Συρος που μπηκε χωρις εισιτηριο
7.Υγραεριο
Ξεχναω κατι;
Δεν φτασαμε ακομη στα πυρηνικα αλλα πιστευω οτι πλησιαζει η ωρα.
ε καλα, παλι τα ιδια με τον αλλο ντουβαρι, τον οττο, Δεν υπαρχει λογος να φερνεις τοσες ιστορίες, ο αληθινός ψεκας ειναι εκείνος που πιστεψε για σιλικόνη, στοκος ψεκας, αν πιστευει για εξωγήινη τεχνολογία κλπ εχει ελπίδες.
-
Alex Amsterdam
Το ελαιο σιλικονης ειναι μουφα αιτια.
Η αληθεια βρισκεται στα σεναρια που ανεφερα.
Ασε που εκρυψαν και το βιντεο.Ενταξει σε ολους τους σταθμους εχει καμερες,εχει καμερες και στην πορεια αλλα εκεινη η μια η καμερα ηταν η σημαντικη.
Η αληθεια βρισκεται στα σεναρια που ανεφερα.
Ασε που εκρυψαν και το βιντεο.Ενταξει σε ολους τους σταθμους εχει καμερες,εχει καμερες και στην πορεια αλλα εκεινη η μια η καμερα ηταν η σημαντικη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 04 Μαρ 2024, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις