!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
- Μαδουραίος
Re: Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Alex Amsterdam τι λεει το υπουργειο?

Πάντως αυτό που λένε ότι ο άνθρωπος φαίνεται όταν πάρει απόλυτη εξουσία μάλλον ισχύει και για τα κόμματα. Κυβερνάνε κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο, μπορούν να περάσουν ο,τι γουστάρουν και οι επιλογές τους είναι...αυτές 
εμενα που απάντησε ωραία πριν, δεν σχολίαζε αν τα έδωσε, αν τα είχε δώσει όμως θα ήταν νορμάλ, αυτό εννοούσε.
Αδειασμα της γατομαμας Ζαν Μισελ Ζαρ απο τη θεογκομενα ΜΙΛΦ Νικη.
εγω ανατριχιασα και ο υπολοιπος κοζμος κραταει την αναπνοη του απο τις φοβερες ανακαλυψεις
των αυτοκλητων κυνηγων της νομιμοτητας - η ηλιθιοτητα δεν παθαινει ποτε
- Μαδουραίος
Δεν ανατριχιασες με τις δολοφονιες στα Τεμπη δεν περιμεναμε ουτε με τα προσωπικα δεδομεναnemo έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:37 εγω ανατριχιασα και ο υπολοιπος κοζμος κραταει την αναπνοη του απο τις φοβερες ανακαλυψεις
-
talaipwros
προφανως γιατι η Νικη ειναι η data controller, οχι η Αννα.foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:10Αδειασμα της γατομαμας Ζαν Μισελ Ζαρ απο τη θεογκομενα ΜΙΛΦ Νικη.
Ο δικος της πισινουλης εχει παρει φωτια
είσαι σίγουρος? Μας έχει δώσει τουλάχιστον 2 διαφορετικές εκδοχές για την πηγή των δεδομένων και οι 2 είναι ασαφείς, δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό. Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι ποια είναι στ'αλήθεια η πηγή...
Και οι δύο είναι controllers, processor είσαι αν εκτελείς επεξεργασία για λογαριασμό του controller όχι αν εκτελείς επεξεργασία σε δικό σου αντίγραφο για δικούς σου λόγους.talaipwros έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:41
προφανως γιατι η Νικη ειναι η data controller, οχι η Αννα.
Αν και δεν ξέρω κατά πόσο στέκει το controller αν τα κατέχεις παράνομα.
- Μαδουραίος
Η πηγη ειναι το υπουργειο αφου ερχονταν ταυτοχρονα τα μηνυματα και απο τις 2 κατευθυνσειςΣενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:43είσαι σίγουρος? Μας έχει δώσει τουλάχιστον 2 διαφορετικές εκδοχές για την πηγή των δεδομένων και οι 2 είναι ασαφείς, δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό. Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι ποια είναι στ'αλήθεια η πηγή...
-
talaipwros
μα δεν ηταν αρμοδια η Αννα να τα κατεχει.foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:43Και οι δύο είναι controllers, processor είσαι αν εκτελείς επεξεργασία για λογαριασμό του controller όχι αν εκτελείς επεξεργασία σε δικό σου αντίγραφο για δικούς σου λόγους.talaipwros έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:41
προφανως γιατι η Νικη ειναι η data controller, οχι η Αννα.
Αν και δεν ξέρω κατά πόσο στέκει το controller αν τα κατέχεις παράνομα.
Αρμοδιο ειναι το υπουργειο, δηλαδη η Νικη
αν η Νικη τα εδωσε στην Αννα, το προβλημα ( και το προστιμο ) το πληρωνει η Νικη διοτι ειναι ο controller
H αλλη ζητησε χωρις να εχει αρμοδιοτητα απο την κολλητη της να της τα δωσει και τα εδωσε, αλλα το προβλημα δεν το εχει αυτη
Π.χ εχω νοσοκομειο και εχω εγω στοιχεια ασθενων που μενουν στη πολυκατοικια σου.
Μου τα ζητας γιατι θες να τους δωσεις καρτες για ταχεια αναρρωση - με την επωνυμια της εταιριας σου ωστε να κανεις και διαφημιση.
Αν σου τα δωσω τα στοιχεια των ασθενων και εσυ δωσεις τις καρτες, το προβλημα με το GDPR ( αναμεσα σε αλλα) το εχω εγω.
- Μαδουραίος
-
talaipwros
επισης το οτι το ΥΠΕΣ δηλωνει οτι δεν τα εδωσε, δεν σημαινει οτι δεν εχει ευθυνες αν τελικα φανει οτι αυτο ηταν η πηγη, διοτι ουδεις αλλος μπορουσε να ειναι.
Ακομα και να πει οτι επεσε θυμα hacking απο ατομα που μετα τα πουλησαν στην Αννα, και παλι επρεπε να εχει μηχανισμους για να προστατευσει τα δεδομενα
Ακομα και να πει οτι επεσε θυμα hacking απο ατομα που μετα τα πουλησαν στην Αννα, και παλι επρεπε να εχει μηχανισμους για να προστατευσει τα δεδομενα
Οι τωρινοί γαλαζαίοι είναι οι μόνοι που μας έχουν δείξει σε τέτοιο βαθμό ότι αδιαφορούν πλήρως για τους νόμους. Ξεκινήσαμε από τον σούπερ νονο εν μέσω καραντίνας και τις πλαστές άδειες και καταλήξαμε στο υπουργείο-μαγαζί; Έχει και άλλο; Δυστυχώς ζούμε σε μια μπανανία.
Φυσικά. Αλλά σημαίνει ότι η λήψη των δεδομένων έγινε παράνομα και κακόπιστα.talaipwros έγραψε: 03 Μαρ 2024, 21:54 επισης το οτι το ΥΠΕΣ δηλωνει οτι δεν τα εδωσε, δεν σημαινει οτι δεν εχει ευθυνες αν τελικα φανει οτι αυτο ηταν η πηγη, διοτι ουδεις αλλος μπορουσε να ειναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 2 Απαντήσεις