!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:54
Otto Weininger έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:52
Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:49

το τελευταίο είναι ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Βασικά μας λέει ακόμα και η αρχική δικαιολογία "τα συνέλεξα ως ευρωβουλευτής" είναι απο μόνο του παραδοχή παραπτώματος
Γιατί; Ποια ήταν η υπηρεσία της; Το ΥπΕσ;
Δεν έχω ιδέα. Θα έλεγα ότι θα μπορούσε να μας εξηγήσει η ίδια τι εννοούσε και πως τα συνέλεξε συγκεκριμένα αλλά απο τότε άλλαξε εντελώς τον ισχυρισμό της και μας λέει ότι της τα έδωσε το υπουργείο εσωτερικών

Της έχετε πρήξει τα ουμπαλα από προχτές. Όχι εσείς δηλαδή, οι 3-4 κλαψομουνες στο τουιτερ μπας και τους μάθει κανείς

Let them make the first mistake. We make the last move.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:44 Επ τι λεει εδω η Αρχη Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων; Οτι ο Γιαννοπουλος ειναι γκιοζης;

Εικόνα
το τελευταίο είναι ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Βασικά μας λέει ακόμα και η αρχική δικαιολογία "τα συνέλεξα ως ευρωβουλευτής" είναι απο μόνο του παραδοχή παραπτώματος
Πάντως χάνεις άδικα χρόνο και το ξέρεις. Αντι να προσπαθείς να τη δικαιολογήσεις, επρεπε να ξεκινήσεις απο την αρχή με "νια, φυσικά και το έκανε, αλλά σταρχίδια μου γιατί *προσθεσε λόγο*. Το να προσπαθείς να τη δικαιολογήσεις είναι άδικος κόπος, αφού είναι προφανές ότι παρανόμησε, και παρανόμησε και ψεύδεται
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Otto Weininger έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:00

Δεν έχω ιδέα. Θα έλεγα ότι θα μπορούσε να μας εξηγήσει η ίδια τι εννοούσε και πως τα συνέλεξε συγκεκριμένα αλλά απο τότε άλλαξε εντελώς τον ισχυρισμό της και μας λέει ότι της τα έδωσε το υπουργείο εσωτερικών

Της έχετε πρήξει τα ουμπαλα από προχτές. Όχι εσείς δηλαδή, οι 3-4 κλαψομουνες στο τουιτερ μπας και τους μάθει κανείς
Και γι' αυτό είπε και συνεχίζει να λέει ψέματα, επειδή συγχύστηκε; Βέβαια ένα θετικό είναι ότι την καταλαβαίνεις πως ψεύδεται, δε νιώθει άνετα.

Χρησιμοποιήσε emails χωρίς ρητή συγκατάθεση είτε από το ΥΠΕΣ ή από web crawlers και αυτό είναι παράνομο. Μακάρι να το κυνηγήσουν κι αυτοί οι τύποι που της "την πέφτουν" και άλλοι πολιτικοί αντίπαλοι ένθεν κακείθεν. Και θα δικαιωθούν, γιατί ο νόμος GDPR είναι από τους αυστηρότερους εδώ και πόσα χρόνια. Εγώ έχω πιστοποίηση, γιατί αλλιώς μέρος της εργασίας μου δεν μπορούσε να διεκπεραιώνεται πλέον. Τόσα χρήματα δεν έπεσαν σε ολόκληρο τον κόσμο για μια απλή λεπτομέρεια.

ΥΓ: Καλό είναι να ζητήσει συγνώμη και να δεσμευτεί να παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο, πώς κάνουν όσοι χουφτώνουν συναδέλφους τους;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

foscilis έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:44 Επ τι λεει εδω η Αρχη Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων; Οτι ο Γιαννοπουλος ειναι γκιοζης;

Εικόνα
Οπως ειπα αρκετες σελιδες νωριτερα.

Περα απο αυτο δε φαινεται να εχει συνειδητοποιησει οτι δε μπορει να πεταξει μια μαλακια οπως αν την ειχε πιασει ο γκομενος να ξενοπηδιεται "δεν ειναι αυτο που νομιζεις" και αν το φαει παμε παρακατω.

Πού ειναι το αρχειο σου που λεει ΤΙ συνελεξες, ΠΟΤΕ συνελεξες και ΓΙΑΤΙ το συνελεξες; Πού ειναι η πολιτικη διαχειρισης; Με τι μετρα διασφαλιζεις τα δικαιωματα των υποκειμενων; Πού ειναι οι αποδειξεις οτι αυτα τα κανεις review καθε χρονο; Πότε ενημερωσες γραπτως τον κοσμο του οποιου τα δεδομενα κατεχεις για ολα αυτα;

Τι ιδιο και το ΥΠΕΣ φυσικα.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

stella έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:10]
ΥΓ: Καλό είναι να ζητήσει συγνώμη και να δεσμευτεί να παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο, πώς κάνουν όσοι χουφτώνουν συναδέλφους τους;
Πως το είχε πει ο Κυρίτσης? Η ανάληψη ευθύνης για λόγους ευθιξίας απο ένα βουλευτή "δεν είναι μέρος του πολιτικού μας πολιτισμού", ή κάτι τέτοιο. Για το Μάτι το είχε πει αν θυμάμαι καλά :D
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

stella έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:10
Otto Weininger έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:00

Και γι' αυτό είπε και συνεχίζει να λέει ψέματα, επειδή συγχύστηκε; Βέβαια ένα θετικό είναι ότι την καταλαβαίνεις πως ψεύδεται, δε νιώθει άνετα.

Χρησιμοποιήσε emails χωρίς ρητή συγκατάθεση είτε από το ΥΠΕΣ ή από web crawlers και αυτό είναι παράνομο. Μακάρι να το κυνηγήσουν κι αυτοί οι τύποι που της "την πέφτουν" και άλλοι πολιτικοί αντίπαλοι ένθεν κακείθεν. Και θα δικαιωθούν, γιατί ο νόμος GDPR είναι από τους αυστηρότερους εδώ και πόσα χρόνια.
Δε θα δικαιωθουν για αυτο, θα δικαιωθουν επειδη εκανε την παρανομια σε καμια σαρανταρια δικαιοδοσιες που δεν ελεγχει η ΝΔ.

Δε μας ενδιαφερει καν ποσο σοβαρο ή μη θεωρει το ζητημα το εγχωριο τσελιγκατο.
Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

Για να παραβιασεις το απορρητο αναφορικα με το mail καποιου πρεπει αυτο το απορρητο να υφιισταται.
Απο εκει και περα οι τρεις κατηγοροι του τουιτερ στους οποιους εχω αναφερθει ας κινηθουν νομικα εναντιον της για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Alex Amsterdam έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:32 Για να παραβιασεις το απορρητο αναφορικα με το mail καποιου πρεπει αυτο το απορρητο να υφιισταται.
Απο εκει και περα οι τρεις κατηγοροι του τουιτερ στους οποιους εχω αναφερθει ας κινηθουν νομικα εναντιον της για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.
Όχι, κάνεις λάθος. Χώνεψέ το.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο θέμα, θέλω να πιστεύω ότι έχει ήδη αποκλειστεί από το ευρωψηφοδέλτιο
.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:18
stella έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:10]
Πως το είχε πει ο Κυρίτσης? Η ανάληψη ευθύνης για λόγους ευθιξίας απο ένα βουλευτή "δεν είναι μέρος του πολιτικού μας πολιτισμού", ή κάτι τέτοιο. Για το Μάτι το είχε πει αν θυμάμαι καλά :D
Παπάρια πολιτιζμός. :lol:
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

mao mao έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:44 Δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο θέμα, θέλω να πιστεύω ότι έχει ήδη αποκλειστεί από το ευρωψηφοδέλτιο
.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Ουτε ανακοινωση για το θεμα εχει βγαλει η κυβερνηση του Κουλισταν εστω για υποστηριξη της Μισελ
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

:smt005:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”