https://twitter.com/tzenimpotsi_/status ... 6349037941
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
- Μαδουραίος
- Otto Weininger
Re: Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:54Δεν έχω ιδέα. Θα έλεγα ότι θα μπορούσε να μας εξηγήσει η ίδια τι εννοούσε και πως τα συνέλεξε συγκεκριμένα αλλά απο τότε άλλαξε εντελώς τον ισχυρισμό της και μας λέει ότι της τα έδωσε το υπουργείο εσωτερικώνOtto Weininger έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:52Γιατί; Ποια ήταν η υπηρεσία της; Το ΥπΕσ;Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:49
το τελευταίο είναι ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Βασικά μας λέει ακόμα και η αρχική δικαιολογία "τα συνέλεξα ως ευρωβουλευτής" είναι απο μόνο του παραδοχή παραπτώματος
Της έχετε πρήξει τα ουμπαλα από προχτές. Όχι εσείς δηλαδή, οι 3-4 κλαψομουνες στο τουιτερ μπας και τους μάθει κανείς
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πάντως χάνεις άδικα χρόνο και το ξέρεις. Αντι να προσπαθείς να τη δικαιολογήσεις, επρεπε να ξεκινήσεις απο την αρχή με "νια, φυσικά και το έκανε, αλλά σταρχίδια μου γιατί *προσθεσε λόγο*. Το να προσπαθείς να τη δικαιολογήσεις είναι άδικος κόπος, αφού είναι προφανές ότι παρανόμησε, και παρανόμησε και ψεύδεταιOtto Weininger έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:52Γιατί; Ποια ήταν η υπηρεσία της; Το ΥπΕσ;Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:49το τελευταίο είναι ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Βασικά μας λέει ακόμα και η αρχική δικαιολογία "τα συνέλεξα ως ευρωβουλευτής" είναι απο μόνο του παραδοχή παραπτώματοςfoscilis έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:44 Επ τι λεει εδω η Αρχη Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων; Οτι ο Γιαννοπουλος ειναι γκιοζης;
![]()
Και γι' αυτό είπε και συνεχίζει να λέει ψέματα, επειδή συγχύστηκε; Βέβαια ένα θετικό είναι ότι την καταλαβαίνεις πως ψεύδεται, δε νιώθει άνετα.Otto Weininger έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:00Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:54Δεν έχω ιδέα. Θα έλεγα ότι θα μπορούσε να μας εξηγήσει η ίδια τι εννοούσε και πως τα συνέλεξε συγκεκριμένα αλλά απο τότε άλλαξε εντελώς τον ισχυρισμό της και μας λέει ότι της τα έδωσε το υπουργείο εσωτερικών
Της έχετε πρήξει τα ουμπαλα από προχτές. Όχι εσείς δηλαδή, οι 3-4 κλαψομουνες στο τουιτερ μπας και τους μάθει κανείς
Χρησιμοποιήσε emails χωρίς ρητή συγκατάθεση είτε από το ΥΠΕΣ ή από web crawlers και αυτό είναι παράνομο. Μακάρι να το κυνηγήσουν κι αυτοί οι τύποι που της "την πέφτουν" και άλλοι πολιτικοί αντίπαλοι ένθεν κακείθεν. Και θα δικαιωθούν, γιατί ο νόμος GDPR είναι από τους αυστηρότερους εδώ και πόσα χρόνια. Εγώ έχω πιστοποίηση, γιατί αλλιώς μέρος της εργασίας μου δεν μπορούσε να διεκπεραιώνεται πλέον. Τόσα χρήματα δεν έπεσαν σε ολόκληρο τον κόσμο για μια απλή λεπτομέρεια.
ΥΓ: Καλό είναι να ζητήσει συγνώμη και να δεσμευτεί να παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο, πώς κάνουν όσοι χουφτώνουν συναδέλφους τους;
Οπως ειπα αρκετες σελιδες νωριτερα.Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:49το τελευταίο είναι ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Βασικά μας λέει ακόμα και η αρχική δικαιολογία "τα συνέλεξα ως ευρωβουλευτής" είναι απο μόνο του παραδοχή παραπτώματοςfoscilis έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:44 Επ τι λεει εδω η Αρχη Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων; Οτι ο Γιαννοπουλος ειναι γκιοζης;
![]()
Περα απο αυτο δε φαινεται να εχει συνειδητοποιησει οτι δε μπορει να πεταξει μια μαλακια οπως αν την ειχε πιασει ο γκομενος να ξενοπηδιεται "δεν ειναι αυτο που νομιζεις" και αν το φαει παμε παρακατω.
Πού ειναι το αρχειο σου που λεει ΤΙ συνελεξες, ΠΟΤΕ συνελεξες και ΓΙΑΤΙ το συνελεξες; Πού ειναι η πολιτικη διαχειρισης; Με τι μετρα διασφαλιζεις τα δικαιωματα των υποκειμενων; Πού ειναι οι αποδειξεις οτι αυτα τα κανεις review καθε χρονο; Πότε ενημερωσες γραπτως τον κοσμο του οποιου τα δεδομενα κατεχεις για ολα αυτα;
Τι ιδιο και το ΥΠΕΣ φυσικα.
Πως το είχε πει ο Κυρίτσης? Η ανάληψη ευθύνης για λόγους ευθιξίας απο ένα βουλευτή "δεν είναι μέρος του πολιτικού μας πολιτισμού", ή κάτι τέτοιο. Για το Μάτι το είχε πει αν θυμάμαι καλάstella έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:10]
ΥΓ: Καλό είναι να ζητήσει συγνώμη και να δεσμευτεί να παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο, πώς κάνουν όσοι χουφτώνουν συναδέλφους τους;
Δε θα δικαιωθουν για αυτο, θα δικαιωθουν επειδη εκανε την παρανομια σε καμια σαρανταρια δικαιοδοσιες που δεν ελεγχει η ΝΔ.stella έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:10Και γι' αυτό είπε και συνεχίζει να λέει ψέματα, επειδή συγχύστηκε; Βέβαια ένα θετικό είναι ότι την καταλαβαίνεις πως ψεύδεται, δε νιώθει άνετα.Otto Weininger έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:00Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 19:54
Δεν έχω ιδέα. Θα έλεγα ότι θα μπορούσε να μας εξηγήσει η ίδια τι εννοούσε και πως τα συνέλεξε συγκεκριμένα αλλά απο τότε άλλαξε εντελώς τον ισχυρισμό της και μας λέει ότι της τα έδωσε το υπουργείο εσωτερικών
Χρησιμοποιήσε emails χωρίς ρητή συγκατάθεση είτε από το ΥΠΕΣ ή από web crawlers και αυτό είναι παράνομο. Μακάρι να το κυνηγήσουν κι αυτοί οι τύποι που της "την πέφτουν" και άλλοι πολιτικοί αντίπαλοι ένθεν κακείθεν. Και θα δικαιωθούν, γιατί ο νόμος GDPR είναι από τους αυστηρότερους εδώ και πόσα χρόνια.
Δε μας ενδιαφερει καν ποσο σοβαρο ή μη θεωρει το ζητημα το εγχωριο τσελιγκατο.
-
Alex Amsterdam
Για να παραβιασεις το απορρητο αναφορικα με το mail καποιου πρεπει αυτο το απορρητο να υφιισταται.
Απο εκει και περα οι τρεις κατηγοροι του τουιτερ στους οποιους εχω αναφερθει ας κινηθουν νομικα εναντιον της για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.
Απο εκει και περα οι τρεις κατηγοροι του τουιτερ στους οποιους εχω αναφερθει ας κινηθουν νομικα εναντιον της για να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.
Όχι, κάνεις λάθος. Χώνεψέ το.Alex Amsterdam έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:32 Για να παραβιασεις το απορρητο αναφορικα με το mail καποιου πρεπει αυτο το απορρητο να υφιισταται.
Δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο θέμα, θέλω να πιστεύω ότι έχει ήδη αποκλειστεί από το ευρωψηφοδέλτιο
.
.
Παπάρια πολιτιζμός.Σενέκας έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:18Πως το είχε πει ο Κυρίτσης? Η ανάληψη ευθύνης για λόγους ευθιξίας απο ένα βουλευτή "δεν είναι μέρος του πολιτικού μας πολιτισμού", ή κάτι τέτοιο. Για το Μάτι το είχε πει αν θυμάμαι καλάstella έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:10]
ΥΓ: Καλό είναι να ζητήσει συγνώμη και να δεσμευτεί να παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο, πώς κάνουν όσοι χουφτώνουν συναδέλφους τους;![]()
- Μαδουραίος
mao mao έγραψε: 03 Μαρ 2024, 20:44 Δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο θέμα, θέλω να πιστεύω ότι έχει ήδη αποκλειστεί από το ευρωψηφοδέλτιο
.
Ουτε ανακοινωση για το θεμα εχει βγαλει η κυβερνηση του Κουλισταν εστω για υποστηριξη της Μισελ
- Μαδουραίος
ουπς, την κρέμασε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 2 Απαντήσεις