!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
-
Alex Amsterdam
Re: Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Οχι μονο δεν παραβιαστηκαν προσωπικα δεδομενα αυτου που ξεκινησε ολη την ιστορια αλλα στην συνεχεια ο ιδιος προεβη σε συστηματικη και κατα συρροη παραβιαση των προσωπικων δεδομενων της Αννας-Μισελ.
- Otto Weininger
Επίσης τον έχουν ρωτήσει από κάτω και δεν απαντάει.Orion22 έγραψε: 02 Μαρ 2024, 23:33το είδα thanksOtto Weininger έγραψε: 02 Μαρ 2024, 23:30Έγραψε ότι το email του από το Πανεπιστήμιο το είχε βάλει αποκλειστικά στο υπεσSpoiler
Orion22 έγραψε: 02 Μαρ 2024, 23:25
μπορείς να μου δειξεις που φαίνεται οτι χρησιμοποίησε το ίδιο mail που εχει στο blog του και στο υπες;
Αλλά το έχει φάτσα φόρα στην σελίδα του.
https://twitter.com/PGPavlos/status/176 ... zaDeQ&s=19
@ifikk.uio.no
1 βγαίνει εκτός
εχει καμια 30ρια χιλιάδες ακόμα να δουμε ποσο προσέχουν
Δεν είναι απλά ένας. Είναι από αυτούς που έχουν σηκώσει ντόρο από τους πρώτους, κανει ταγκ τους πάντες αν δεις στο τουιτ του. Μέχρι και τον Καλεντερίδη ξέρω γω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Alex Amsterdam
- Otto Weininger
Σιγά μην απαντούσε.
- Frappezitis
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η γυναίκα που η πολιτική της καριέρα ξεκίνησε και τελείωσε όταν έγινε βαφτιστήρα του Γλιξμπουργκ, στέλνει χιλιάδες emails σε απόδημους Έλληνες ενόψει των ευρωεκλογών, χωρίς οι ίδιοι να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους.
Καταραμενε Αυτιά. Μέχρι και την αριστοκρατία αγχωσες.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Καλά σου έκανε, δεν είναι όλοι σαν εμάς που χάνουμε το χρόνο μας με τις μαλακίες σου.
- Otto Weininger
σταμάτα ρε σουργελο να αντιγράφεις τουιτ άλλωνFrappezitis έγραψε: 02 Μαρ 2024, 23:58 Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η γυναίκα που η πολιτική της καριέρα ξεκίνησε και τελείωσε όταν έγινε βαφτιστήρα του Γλιξμπουργκ, στέλνει χιλιάδες emails σε απόδημους Έλληνες ενόψει των ευρωεκλογών, χωρίς οι ίδιοι να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους.
Πραγματικότητα, για να μην αιωρείται η τρισάθλια σκατίλα του πανάσχετου Γιαννόπουλα:
1) Οι επικοινωνίες μεταξύ ιδιωτών στα πλαίσια της καθημερινής ζωής (π.χ. να στείλεις σε κάποιον ένα σχόλιο για το μπλογκ του ή να έχεις τα τηλέφωνα των φίλων σου στο κινητό σου) εξαιρούνται από το GDPR. Η μαζική αποστολή διαφημιστικών email από αυτοματοποιημένο σύστημα ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ (άρθρο 2)
2) Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ (ιδιαίτερα μια φωτογραφία ευρωφακινγκβουλευτίνας στο βήμα της ευρωβουλής) δεν είναι προσωπικά δεδομένα.
Δε σε μπλόκαρε επειδή δε μπορεί να απαντήσει. Σε μπλόκαρε επειδή δεν έχει καμία υποχρέωση να ασχολείται με ξεφτιλισμένους μαλάκες σαν εσένα. Ούτε καν το μισό δευτερόλεπτο που χρειάζεται για να διαβάσει τις φρικτές αγράμματες μαλακίες σου.
1) Οι επικοινωνίες μεταξύ ιδιωτών στα πλαίσια της καθημερινής ζωής (π.χ. να στείλεις σε κάποιον ένα σχόλιο για το μπλογκ του ή να έχεις τα τηλέφωνα των φίλων σου στο κινητό σου) εξαιρούνται από το GDPR. Η μαζική αποστολή διαφημιστικών email από αυτοματοποιημένο σύστημα ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ (άρθρο 2)
2) Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ (ιδιαίτερα μια φωτογραφία ευρωφακινγκβουλευτίνας στο βήμα της ευρωβουλής) δεν είναι προσωπικά δεδομένα.
Δε σε μπλόκαρε επειδή δε μπορεί να απαντήσει. Σε μπλόκαρε επειδή δεν έχει καμία υποχρέωση να ασχολείται με ξεφτιλισμένους μαλάκες σαν εσένα. Ούτε καν το μισό δευτερόλεπτο που χρειάζεται για να διαβάσει τις φρικτές αγράμματες μαλακίες σου.
-
Alex Amsterdam
Τωρα θα μιλας εσυ για λογαριασμο του η θα μιλαει αυτος;
Γιατι αυτος εξ αρχης εγραψε οτι εχει δωσει το mail του μονο sto gov.gr δηλαδη εγραψε ψεμματα
Δεν χρειαζεται λοιπον να καταρριψω την μαλακια που εγραψες για τον απλουστατο λογο οτι δεν την υποστηριξε και δεν την υποστηριζει.
Ας κινηθει νομικα να του παρει τα σωβρακα η Αννα Μισελ
Για την μαζικη παραβιαση προσωπικων δεδομενων της Αννας Μισελ δεν εβγαλες κιχ
Γιατι αυτος εξ αρχης εγραψε οτι εχει δωσει το mail του μονο sto gov.gr δηλαδη εγραψε ψεμματα
Δεν χρειαζεται λοιπον να καταρριψω την μαλακια που εγραψες για τον απλουστατο λογο οτι δεν την υποστηριξε και δεν την υποστηριζει.
Ας κινηθει νομικα να του παρει τα σωβρακα η Αννα Μισελ
Για την μαζικη παραβιαση προσωπικων δεδομενων της Αννας Μισελ δεν εβγαλες κιχ
- Frappezitis
Γιατί η Ασημακοπούλου λέει ψέμματα και πως τεκμηριώνεται ότι το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών της έδωσε την λίστα με τους απόδημους.
Μια μικρή τεχνική εξήγηση πριν ξεκινήσω.
Αν εγώ έχω ένα email πχ manolis@gmail.com μπορώ όταν το μοιράζομαι με διάφορες υπηρεσίες να το διαφοροποιήσω ώστε να ξέρω ποια υπηρεσία μου στέλνει τί.
Μπορώ δηλαδή όταν κάνω λογαριασμό στην british gas να το κάνω με το email manolis+britishgas@gmail.com
Αν κάνω λογαριασμό στην amazon ξερω γω μπορώ να το κάνω manolis+amazon@gmail.com.
Αν λοιπόν κάποιος άσχετος μου στείλει email στο manolis+amazon@gmail.com ξέρω αυτόματα πως αυτό το email έγινε διαρροή από την amazon.
Όταν λοιπόν κάναμε register στο υπουργείο εσωτερικών για τις εκλογές κάποιοι από εμάς το κάναμε με το email manolis+ypes@gmail.com ή manolis+ekloges@gmail.com ή manolis+gov@gmail.com
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όταν λάβαμε τα emails από την Ασημακοπούλου να ξέρουμε ακριβώς και πέραν πάσης αμφιβολίας από που έγινε η διαρροή της λίστας.
Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί αυτό.
Πιθανολογώ όμως ότι σε μια χώρα με τόσο μεγάλο τεχνολογικό αλλά και λειτουργικό αναλφαβητισμό αυτό δεν θα γίνει κατανοητό. Ούτε καν η δικαιοσύνη θα το κατανοήσει γιατί οι περισσότεροι δικαστές δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Γιδότοπος ήταν και γιδότοπος θα παραμείνει.
https://www.facebook.com/SykoFantiS/pos ... QEU8hTR8fl
Αν εγώ έχω ένα email πχ manolis@gmail.com μπορώ όταν το μοιράζομαι με διάφορες υπηρεσίες να το διαφοροποιήσω ώστε να ξέρω ποια υπηρεσία μου στέλνει τί.
Μπορώ δηλαδή όταν κάνω λογαριασμό στην british gas να το κάνω με το email manolis+britishgas@gmail.com
Αν κάνω λογαριασμό στην amazon ξερω γω μπορώ να το κάνω manolis+amazon@gmail.com.
Αν λοιπόν κάποιος άσχετος μου στείλει email στο manolis+amazon@gmail.com ξέρω αυτόματα πως αυτό το email έγινε διαρροή από την amazon.
Όταν λοιπόν κάναμε register στο υπουργείο εσωτερικών για τις εκλογές κάποιοι από εμάς το κάναμε με το email manolis+ypes@gmail.com ή manolis+ekloges@gmail.com ή manolis+gov@gmail.com
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όταν λάβαμε τα emails από την Ασημακοπούλου να ξέρουμε ακριβώς και πέραν πάσης αμφιβολίας από που έγινε η διαρροή της λίστας.
Πιθανολογώ όμως ότι σε μια χώρα με τόσο μεγάλο τεχνολογικό αλλά και λειτουργικό αναλφαβητισμό αυτό δεν θα γίνει κατανοητό. Ούτε καν η δικαιοσύνη θα το κατανοήσει γιατί οι περισσότεροι δικαστές δεν μπορούν να το καταλάβουν.
Γιδότοπος ήταν και γιδότοπος θα παραμείνει.
https://www.facebook.com/SykoFantiS/pos ... QEU8hTR8fl
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- taxalata xalasa
τα γίδια και τα ίδια...Frappezitis έγραψε: 03 Μαρ 2024, 00:23Γιδότοπος ήταν και γιδότοπος θα παραμείνει.Spoiler
Γιατί η Ασημακοπούλου λέει ψέμματα και πως τεκμηριώνεται ότι το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών της έδωσε την λίστα με τους απόδημους.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Δεν κατάλαβα, γιατί μας έφερες εδώ τη συζήτησή σας; Επειδή δεν ήθελες να τη σχολιάσουμε;
Φάε την τάπα σου και σκάσε.
-
Alex Amsterdam
Την συζητηση την εφερα γιατι την ειχε αναφερει ο οτο
Σχολιασες πηρες απαντηση.Ο σχολιασμος σου βασιζοταν στην γελοι υποθεση οτι ο συγκεκριμενος τυπος σκεφτηκε κατι που φανταστηκες
Προτιμω να σχολιαζω πραγματικα δεδομενα και οχι οτι φανταζεσαι εσυ οτι εκαναν αλλοι.
Τι αλλο θελεις;
Αρχισες να φανταζεσαι και φαπες;
Σχολιασες πηρες απαντηση.Ο σχολιασμος σου βασιζοταν στην γελοι υποθεση οτι ο συγκεκριμενος τυπος σκεφτηκε κατι που φανταστηκες
Προτιμω να σχολιαζω πραγματικα δεδομενα και οχι οτι φανταζεσαι εσυ οτι εκαναν αλλοι.
Τι αλλο θελεις;
Αρχισες να φανταζεσαι και φαπες;
Ολα ειναι θεμα για μενα, για σενα;Alex Amsterdam έγραψε: 02 Μαρ 2024, 23:05 Α δεν ειναι τελικα η παραβιαση των προσωπικων δεδομενων το θεμα σου.
Το ενδιαφερον σου αφορα αποκλειστικα τις λιστες υπουργειων.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Alex Amsterdam
Εγω βλεπω το θεμα στην πραγματικη του διασταση
Μιλαμε πραγματικα για θεμα της πλακας.
Μιλαμε πραγματικα για θεμα της πλακας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-