!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεα Δημοκρατια Γιοκ
Re: Νεα Δημοκρατια Γιοκ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Nα δεις που θα φτιάχνει και ντολμαδάκια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ποσο in character
Γεραπεσκύφταρος όταν έχει να κάνει με ευρωελεγκτες: "ΝΟ ΠΑΣΑΡΑΝ!"
Γεραπεσκύφταρος όταν έχει να κάνει με τουρκους: "θελω να γίνω το πουτανάκι σου αγά μου - Biliyorum çok güzel tsimpouk"
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
https://twitter.com/PGPavlos/status/1763924226417869156Nostalgia έγραψε: 02 Μαρ 2024, 01:43 https://twitter.com/maniatis_kinik/stat ... 1161604257
θα υπαρξουν ολοι εκεινοι για τους οποιους το Αιγαιο ειναι μια Ελληνικη θαλασσα.
Τι ειναι μωρη δηλαδη; Τουρκικη;
Ο αντιρρησιας συνειδησης τι κανει στην ΝΔ ακομα; Πολεμαει το συστημα απο μεσα;
Ε ρε σανος σε αυτη την χωρα...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το ίδιο που κάνουν και οι κανένες του πχόρουμ, που δεν είναι νδ. Αυτοί, πολεμούν το σύστημα απ' έξω.Bazoomba έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:17 Ο αντιρρησιας συνειδησης τι κανει στην ΝΔ ακομα; Πολεμαει το συστημα απο μεσα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω για τον Σαμαρά
Γιατί δεν έχει φύγει!
Γιατί δεν έχει φύγει!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όσο για την άλλη στο βίντεο, να την χαίρονται τα παπαγαλόνια τα νουδουλικά που την στηρίζουν
κάντε κι εδώ κανα νταματζ κοντρολ παιδάκια, για τα ελληνοτουρκικά πρόκειται
κάντε κι εδώ κανα νταματζ κοντρολ παιδάκια, για τα ελληνοτουρκικά πρόκειται
Nostalgia έγραψε: 02 Μαρ 2024, 01:43Τι ειναι μωρη δηλαδη; Τουρκικη;Spoiler
https://twitter.com/maniatis_kinik/stat ... 1161604257
εχεις ακούσει πόσο ομορφα κελαηδα το μανλιχερ σεναουερ του 1903;
φαντάσου την ακουστική στο γουδί με το reverb του υμηττού στο ραντεβού των "ας φινλανδοποιηθούμε" με την Ιστορία
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Μην ελπιζεις, δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα, μαλλον εμεις θα αναγκαστουμε να φυγουμε απο την Ελλαδα στο τελος.Orion22 έγραψε: 02 Μαρ 2024, 22:39Nostalgia έγραψε: 02 Μαρ 2024, 01:43Τι ειναι μωρη δηλαδη; Τουρκικη;Spoiler
https://twitter.com/maniatis_kinik/stat ... 1161604257
εχεις ακούσει πόσο ομορφα κελαηδα το μανλιχερ σεναουερ του 1903;
φαντάσου την ακουστική στο γουδί με το reverb του υμηττού στο ραντεβού των "ας φινλανδοποιηθούμε" με την Ιστορία
![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nostalgia την 04 Μαρ 2024, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για προσφυγη πακετου ελληνοτουρκικων στη Χαγη απαιτουνται 180 ψηφοι στη Βουλη.
Γι' αυτο η Ντορα κανει ανοιγμα στο ΣΥΡΙΖΑ δικαιωνοντας τον για τις Πρεσπες.
Γι' αυτο και εγινε η τελετη για τα 50 χρονια μεταπολιτευσης απο την Καθημερινη, για να τα βρουνε τα τρια μεγαλα κομματα μεταξυ τους και να πεσουν οι τονοι.
Οι Αμερικανοι πιεζουν εξαλλου και για να περασει το νεο ελληνοσκοπιανο μνημονιο στη Βουλη και να πανε τα ελληνοτουρκικα στη Χαγη.
.
Γι' αυτο η Ντορα κανει ανοιγμα στο ΣΥΡΙΖΑ δικαιωνοντας τον για τις Πρεσπες.
Γι' αυτο και εγινε η τελετη για τα 50 χρονια μεταπολιτευσης απο την Καθημερινη, για να τα βρουνε τα τρια μεγαλα κομματα μεταξυ τους και να πεσουν οι τονοι.
Οι Αμερικανοι πιεζουν εξαλλου και για να περασει το νεο ελληνοσκοπιανο μνημονιο στη Βουλη και να πανε τα ελληνοτουρκικα στη Χαγη.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-