Εννοείς ότι έχει ξαναυπάρξει τέτοιου επιπέδου συζητητής?hellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:09Έχεις βάλει πολλές έρευνες που είναι ποιοτικά για τα σκουπίδια και πολλές έρευνες που έχουν τόσα conflict of interest που τα αποτελέσματά τους είναι όχι απλά ύποπτα αλλά θα πρέπει να εκλαμβάνονται εξαρχής ως αντίθετα στην πραγματικότητα.Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 20:01Πρώτον, εγώ δεν έχω βάλει καμία έρευνα που έχει ανακληθεί.
Δεύτερον, πολύ συχνά βάζω σε παράθεση σημαντικά σημεία της έρευνας.
Τρίτον, δεν έχω καμία σχέση με τον Σταβμαν και αυτό φαίνεται άνετα από τα διαφορετικά ip.
Τώρα αν όντως είσαι ο Stavmanr ή όχι λίγη σημασία έχει. Κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα, είστε ο ίδιος συζητητής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Συνέπειες εμβολίων
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αν μπορείς, απόδειξε τα λάθη τους για να γίνουν retracted. Αν δεν μπορείς, σημαίνει πως αυτά που γράφεις είναι ανυπόστατα. Οπότε μπορείς να να συνδιαλέγεσαι μόνο με Ρεμπελοπουλους και Μπαζαδομπουλους.hellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:09Έχεις βάλει πολλές έρευνες που είναι ποιοτικά για τα σκουπίδια και πολλές έρευνες που έχουν τόσα conflict of interest που τα αποτελέσματά τους είναι όχι απλά ύποπτα αλλά θα πρέπει να εκλαμβάνονται εξαρχής ως αντίθετα στην πραγματικότητα.Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 20:01Πρώτον, εγώ δεν έχω βάλει καμία έρευνα που έχει ανακληθεί.
Τρίτον, δεν έχω καμία σχέση με τον Σταβμαν και αυτό φαίνεται άνετα από τα διαφορετικά ip.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:44Αν μπορείς, απόδειξε τα λάθη τους για να γίνουν retracted. Αν δεν μπορείς, σημαίνει πως αυτά που γράφεις είναι ανυπόστατα. Οπότε μπορείς να να συνδιαλέγεσαι μόνο με Ρεμπελοπουλους και Μπαζαδομπουλους.hellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:09Έχεις βάλει πολλές έρευνες που είναι ποιοτικά για τα σκουπίδια και πολλές έρευνες που έχουν τόσα conflict of interest που τα αποτελέσματά τους είναι όχι απλά ύποπτα αλλά θα πρέπει να εκλαμβάνονται εξαρχής ως αντίθετα στην πραγματικότητα.Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 20:01
Πρώτον, εγώ δεν έχω βάλει καμία έρευνα που έχει ανακληθεί.
Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με εκατοντάδες και χιλιάδες μελέτες για να αποσυρθούν. Δεν είναι μια και δυο. Είναι σχετικά σπάνιο να αποσυρθεί μια μελέτη, πρέπει να συντρέχουν πολλοί λόγοι για να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι έρευνες που συνεχίζουν να βρίσκονται δημοσιευμένες είναι ασφαλείς. Ένα μικρό ποσοστό των ερευνών έχει βάση, οι περισσότερες μελέτες είναι λανθασμένες για οποιαδήποτε από τις επιστήμες κι αν μιλάμε. Έτσι λειτουργεί η επιστημονική πρόοδος.
Για να αποσυρθεί μια μελέτη θα πρέπει να βρεθεί είτε συνειδητή απόπειρα παραπλάνησης και απάτης είτε κάποιο λάθος στους υπολογισμούς και στα δεδομένα. Οι μελέτες που έχουν μεθοδολογικά προβλήματα υπόκεινται απλά σε κριτική, δεν αποσύρονται μόνο και μόνο γιατί μεθοδολογικά είναι για τα μπάζα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Ούτε μια δεν μπορείς να αποσυρειςhellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:05Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:44Αν μπορείς, απόδειξε τα λάθη τους για να γίνουν retracted. Αν δεν μπορείς, σημαίνει πως αυτά που γράφεις είναι ανυπόστατα. Οπότε μπορείς να να συνδιαλέγεσαι μόνο με Ρεμπελοπουλους και Μπαζαδομπουλους.hellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 22:09
Έχεις βάλει πολλές έρευνες που είναι ποιοτικά για τα σκουπίδια και πολλές έρευνες που έχουν τόσα conflict of interest που τα αποτελέσματά τους είναι όχι απλά ύποπτα αλλά θα πρέπει να εκλαμβάνονται εξαρχής ως αντίθετα στην πραγματικότητα.![]()
![]()
Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με εκατοντάδες και χιλιάδες μελέτες για να αποσυρθούν.
Όπως αυτή που έβαλε ο akirav;Είναι σχετικά σπάνιο να αποσυρθεί μια μελέτη, πρέπει να συντρέχουν πολλοί λόγοι για να γίνει κάτι τέτοιο.
Μια χαρά αποσύρονται έστω και μόνο αν η μεθοδολογία τους είναι για τα μπάζα. Αλλά μάλλον δεν το γνωρίζεις.Οι μελέτες που έχουν μεθοδολογικά προβλήματα υπόκεινται απλά σε κριτική, δεν αποσύρονται μόνο και μόνο γιατί μεθοδολογικά είναι για τα μπάζα.
Retractions, which can happen for a variety of reasons, including falsification of data, plagiarism, bad methodology, or other errors, aren't necessarily a modern phenomenon
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 01 Μαρ 2024, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- hellegennes
Όχι, δεν αποσύρονται λόγω μεθοδολογίας. Είσαι τελείως άσχετος. Πώς θα μπορούσες άλλωστε να ξέρεις, αφού δεν έχεις διαβάσει ποτέ καμμιά. Μόνο τους τίτλους βλέπεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Retractions, which can happen for a variety of reasons, including falsification of data, plagiarism, bad methodology, or other errors, aren't necessarily a modern phenomenonhellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:13 Όχι, δεν αποσύρονται λόγω μεθοδολογίας. Είσαι τελείως άσχετος. Πώς θα μπορούσες άλλωστε να ξέρεις, αφού δεν έχεις διαβάσει ποτέ καμμιά. Μόνο τους τίτλους βλέπεις.
Ο πατήρ Κλεομενης μας κατουρα όλους. Και την εκκλησία, και την πολιτεία και εμάς την πλεμπα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Libre arbitre
Να κάνουν κλαμπ με τον Ρεμπελ, τον Κολδρον και τον Αριστο.Aitwlos έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:16 Ο πατήρ Κλεομενης μας κατουρα όλους. Και την εκκλησία, και την πολιτεία και εμάς την πλεμπα
- hellegennes
Μια γραμμή στην Wikipedia δεν σε κάνει πιο σοφό ούτε σου προσφέρει τις γνώσεις που σου λείπουν. Καλύτερα αμαθής παρά ημιμαθής.Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:14Retractions, which can happen for a variety of reasons, including falsification of data, plagiarism, bad methodology, or other errors, aren't necessarily a modern phenomenonhellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:13 Όχι, δεν αποσύρονται λόγω μεθοδολογίας. Είσαι τελείως άσχετος. Πώς θα μπορούσες άλλωστε να ξέρεις, αφού δεν έχεις διαβάσει ποτέ καμμιά. Μόνο τους τίτλους βλέπεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Κοίτα. Προτιμώ την βικιπαίδεια που γράφεται και ελέγχεται από πολλούς παρά έναν τυχάρπαστο άγνωστο όπως εσένα.hellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:18Μια γραμμή στην Wikipedia δεν σε κάνει πιο σοφό ούτε σου προσφέρει τις γνώσεις που σου λείπουν. Καλύτερα αμαθής παρά ημιμαθής.Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:14Retractions, which can happen for a variety of reasons, including falsification of data, plagiarism, bad methodology, or other errors, aren't necessarily a modern phenomenonhellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:13 Όχι, δεν αποσύρονται λόγω μεθοδολογίας. Είσαι τελείως άσχετος. Πώς θα μπορούσες άλλωστε να ξέρεις, αφού δεν έχεις διαβάσει ποτέ καμμιά. Μόνο τους τίτλους βλέπεις.
Η να μην τον ξαναμαζεψει η πολιτεία...Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:17Να κάνουν κλαμπ με τον Ρεμπελ, τον Κολδρον και τον Αριστο.Aitwlos έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:16 Ο πατήρ Κλεομενης μας κατουρα όλους. Και την εκκλησία, και την πολιτεία και εμάς την πλεμπα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Libre arbitre
Μπα; Και θα τον αφήνει να καταστρέφει την δημόσια περιουσία;Aitwlos έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:20Η να μην τον ξαναμαζεψει η πολιτεία...Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:17Να κάνουν κλαμπ με τον Ρεμπελ, τον Κολδρον και τον Αριστο.Aitwlos έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:16 Ο πατήρ Κλεομενης μας κατουρα όλους. Και την εκκλησία, και την πολιτεία και εμάς την πλεμπα
Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:22Μπα; Και θα τον αφήνει να καταστρέφει την δημόσια περιουσία;
Τι δεν κατάλαβες από το να τον ξαναμαζεψει;
- Libre arbitre
Aitwlos έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:24Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:22Μπα; Και θα τον αφήνει να καταστρέφει την δημόσια περιουσία;
Τι δεν κατάλαβες από το να τον ξαναμαζεψει;
- hellegennes
Στα παπάρια μου τι προτιμάς. Εδώ είναι χώρος συζητήσεων, όχι χώρος για να σπαμάρεις link και παραθέσεις που δεν ξέρεις τι λένε και αν αυτό που λένε έχει βάση.Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:19Κοίτα. Προτιμώ την βικιπαίδεια που γράφεται και ελέγχεται από πολλούς παρά έναν τυχάρπαστο άγνωστο όπως εσένα.hellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:18Μια γραμμή στην Wikipedia δεν σε κάνει πιο σοφό ούτε σου προσφέρει τις γνώσεις που σου λείπουν. Καλύτερα αμαθής παρά ημιμαθής.Libre arbitre έγραψε: 01 Μαρ 2024, 23:14
Retractions, which can happen for a variety of reasons, including falsification of data, plagiarism, bad methodology, or other errors, aren't necessarily a modern phenomenon
Σ' αρέσει ή όχι, η πραγματικότητα είναι αυτή, δεν αποσύρονται μελέτες επειδή δεν έχουν καλή μεθοδολογία. Αν συνέβαινε αυτό, το 99% των μελετών θα πήγαινε για απόσυρση.
Ο τρόπος που ελέγχεται η ορθότητα μιας επιστημονικής διατύπωσης είναι με την επιστημονική επαλήθευση. Επόμενες μελέτες κριτικάρουν και πολλές φορές ακυρώνουν προηγούμενες μελέτες, ακόμη και των ίδιων ερευνητών πολλές φορές. Δεν αποσύρονται οι προηγούμενες μελέτες επειδή είχαν κακή μεθοδολογία.
Θα έπρεπε λοιπόν να προτιμάς την πραγματικότητα από τι γράφει κάθε τυχάρπαστο άρθρο στην wikipedia.
Επίσης, αν σε ενδιαφέρει στ' αλήθεια η επιστήμη, θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθεις ότι δεν έχει καμμιά σημασία ποιος διατυπώνει μια θέση, μόνο αν η θέση αυτή συμβαδίζει με την πραγματικότητα. Δεν έχει κατά συνέπεια απολύτως καμμιά σημασία αν είμαι "τυχάρπαστος" ή βραβευμένος με 10 νόμπελ. Σημασία έχει αν αυτό που λέω ισχύει και αυτό που λέω ισχύει.-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 11 Απαντήσεις