!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .
- Otto Weininger
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
τι ζούμε
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό
Κάθε άλλο. Για ποιο λόγο να είμαι εμμονική με το κάθε μαγκιόρικο κανενοκανιέρικο, φοβικό και τέρμα ιδρυματικό μπάζο; Ρίξε ακόμη μια ανάγνωση στην υπογραφή μου.Saturn έγραψε: 01 Μαρ 2024, 17:31είσαι εμμονική τελικά ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2024, 17:23Η νικούλα είναι η νικούλα, καρατσεκαρισμένη πλέον ως μπουμπουλίνα της μιούζικαλ προσέγγισης παλουκαριών και νεράιδων του πχόρουμ.
Το σχόλιο αφορούσε στα τρέντυ εκσυγχρονισμένα μπεϊμπιλίνα/μπουμπουλογενή μαγκιόρικα πρότζεκτς του πχώρου, που αποποιούνται την πρώην επίσης μαγκιόρικη παρελθούσα ταυτότητα τους.![]()
καλά, άκου εκεί αποποίηση...τς τς τς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
έλα ντε, για ποιόν λόγο να παίρνεις από πίσω τα γραπτά του άλλου και να τον στοκάρεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2024, 17:43Κάθε άλλο. Για ποιο λόγο να είμαι εμμονική με το κάθε μαγκιόρικο κανενοκανιέρικο, φοβικό και τέρμα ιδρυματικό μπάζο; Ρίξε ακόμη μια ανάγνωση στην υπογραφή μου.Saturn έγραψε: 01 Μαρ 2024, 17:31είσαι εμμονική τελικά ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2024, 17:23
Η νικούλα είναι η νικούλα, καρατσεκαρισμένη πλέον ως μπουμπουλίνα της μιούζικαλ προσέγγισης παλουκαριών και νεράιδων του πχόρουμ.
Το σχόλιο αφορούσε στα τρέντυ εκσυγχρονισμένα μπεϊμπιλίνα/μπουμπουλογενή μαγκιόρικα πρότζεκτς του πχώρου, που αποποιούνται την πρώην επίσης μαγκιόρικη παρελθούσα ταυτότητα τους.![]()
καλά, άκου εκεί αποποίηση...τς τς τς
είσαι ανέκδοτο τελικά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Otto Weininger
απαντάει σε όλους σαν να τους ξέρει χρόνια, γιατί τους ξέρει χρόνια. Πολλά περισσότερα πριν εμφανιστείς εσύ. Και όχι καλη μου βαρεμένη. Δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο, ούτε έχω άλλο λογαριασμό, ούτε αγόρασα το φόρουμ, ούτε σε βρίζει ο Alex.Niki έγραψε: 01 Μαρ 2024, 17:07
Απαντάς κοροϊδεύοντας ,χλευάζοντας με σκοπό να κάνεις κάποιον να μην γράφει προστατεύοντας αυτό που θέλεις.
Απαντάς σε όλους σαν να τους ξέρεις χρόνια
Εγώ είχα να γράψω τρεις μήνες εσένα δεν σε ήξερα ήρθα και ξαφνικά χωρίς να έχουμε γνωριστεί άρχισες να γράφεις να τρολαρεις να βρίζεις σαν να με ξέρεις χρόνια με τον ίδιο τρόπο του Otto και του άλλου του nik
Λίγη εξυπνάδα δεν βλάπτει.
Ακόμα και οι χλευασμοί σου και ο τρόπος που κοροϊδεύεις είναι ο ίδιος με τα άλλα δύο nik του Otto.
Συμπεριφέρεσαι σαν έμμισθος βλάκας φασίστας.
Ξοδεύεις πολλές ώρες τουλάχιστον πληρώνεσαι καλά;
Έχει αλλάξει κάτι στο φόρουμ το αγόρασε ο Otto;
εγώ ας πούμε σε βρίζω. αλλά και εσύ το ίδιο κάνεις, απλά θεωρείς ότι εσύ μπορείς να γράφεις ότι θες ενώ εμείς όχι.
Δεν μας είπε όμως και το άλλο νικ, να 'χουμε το νου μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 01 Μαρ 2024, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Otto Weininger
Μπαζομπουπορδκάκιαμ, παίξτε με το συνάφι σας και όχι με μένα. Έχετε πλειοψηφία, δε λέω. Αλλά αυτό είναι ένα ακόμη φυσικό φαινόμενο, που είτε θεοί ούτε περιστασιακοί άθεοι μπορούν να ελέγξουν.
Ισχύει και για τη χιουμοριστική προσέγγιση των πραγμάτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Μαρ 2024, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα μπαζουμπουπορδάκια δεν έχουν ταυτότητα. Παίζει το "ένας για όλους και όλοι για έναν".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Μαρ 2024, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πετσοκόβει τα ποστ για να απαντήσει και πάλι λογική συνέπεια δεν βγαίνει
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 620 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις