Otto Weininger έγραψε: 29 Φεβ 2024, 21:51
Ο δεύτερος σήμερα στο νήμα που γράφει για μάνες.
Μπράβο παιδιά.
Εσείς να γράφετε ο,τι σας καυλωσει και όποιος σας απαντήσει κάτι που δε σας αρέσει να του λέτε για την μάνα του.
Μου εκανε report ενω μου βριζει την μανα
Μιλαμε για ειδικη περιπτωση
Εν τω μεταξύ έχει μια τάση να φέρνει στατιστικά (το έκανε και στο νήμα του George Floyd) για δημιουργία εντυπώσεων.
Τα τελευταία 30 χρόνια στην Ελβετία, 2 collisions.
Στην Ελλάδα τα τελευταία 50, κανένα.
Όμως συνέβη το 2023. Και είχε 57 νεκρούς. Και έβγαλε πόρισμα ότι έγινε γιατί δεν είχαμε ETCS1 από το 1997 ξέρω γω.
Μπορεί να μην είχαμε ETCS1 αλλά με κανονική τηλεδιοίκηση (όχι εκείνον τον πίνακα τοπικού χειρισμού με τη μικρή εμβέλεια), σταθμάρχη τηλεδιοίκησης στο καμένο από το 2019 κτίριο της τηλεδιοίκησης και διατήρηση της πανελλαδικής παρακολούθησης από τα κεντρικά της Καρόλου (που σταμάτησε το 2020) πιθανότατα δεν θα γινόταν διότι θα ήταν δύσκολο να πιαστούν στον ύπνο άλλες δύο δικλείδες ασφαλείας. https://www.documentonews.gr/article/tr ... trena-gps/
Είναι εγκληματικό που για 4 χρόνια δεν ξαναλειτούργησε η τηλεδιοίκηση στον πιο νευραλγικό σταθμό της χώρας.
sys3x έγραψε: 29 Φεβ 2024, 22:27
Θέλω να πω Νετο Γκουερινο, οκ εγώ εντάξει, είμαι συνήθεις ύποπτος, το είδα από την αρχή και το έπαιξα, έγραψα "πουτάνας γιοι κομματόσκυλα" από την πρώτη σελίδα ξέρωγω, για να μιλήσει έτσι ο φος με τέτοιο εσκαλέησο που οκ ο φος δεν είναι και τέρας ενσυναίσθησης φαντάσου μαλάκα μου.
Βασικά ήτανε δίκαιος ο φος αλλά ταυτόχρονα είπε και πάρα πολύ λίγα, θέλω να πω ναι, τον παίρνει άνετα, δηλαδή τι άλλο θέλετε να έκανε ο Καραμανλής ρε μαλάκες, να στείλει από έναν μετακλητό προσωπικά στον καθένα σας να σας χέζει στη μάπα;
Ρίχνω ιδέες.
Κάθεστε και ασχολείστε με τις μαλακίες του καθενός εδώ μέσα,ενώ έξω από εδώ,αυτός που έδωσε την εντολή κρύβεται σαν πουτανα
Αυτή η βρωμιάρα πουτάνα λοιπόν φίλε μου έχει και πουτανάκια.
Τα πουτανακια μια ζωή πουτανακια θα είναι
Τα πετάνε μια φρυγανιά και τους φυλάνε τον κώλο
Το θέμα είναι ποια είναι η μεγάλη πουτανα και γιατί κρύβεται
Έχει εγγύηση ότι δεν θα βγει προς τα έξω το όνομα του;
vantono έγραψε: 29 Φεβ 2024, 22:40
Κι εσυ που ξερεις οτι κανένας εξ αυτων δεν κάηκε ζωντανός? Ήσουν παρών? Οκ, στο πρωτο βαγονι ξερουμε οτι ολοι εξαϋλώθηκαν. Στο 2ο? Στο 3ο?
Ειχες σηκωσει δικο σου ντρόουν απο τα λιντλ πανω απο το δυστυχημα εκεινη τη μερα, και τα έβλεπες ολα?
Διαβαζεις μονο την τρεχουσα σελιδα;
Γιατι μια σελιδα πισω εβαλα αυτο
Η ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας, όπου διενεργήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη, συνέταξε το πόρισμα που αναφέρει την αιτία θανάτου.
Το ThessToday.gr αποκαλύπτει το ιατρικό έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ως αιτία θανάτου: «Πολλαπλές βαρείες κακώσεις σώματος συμβατές αναφερόμενου ατυχήματος (σύμφωνα με πληροφορίες της εντολοδότιδας αρχής θύμα ομαδικού σιδηροδρομικού ατυχήματος)».
Εγώ προτείνω, by the way, όσοι μπανάρονται να μπαίνουν σε κάποια ξεχωριστή ενότητα φάση νταρκ ρουμ ξερω γω, και να μιλάνε μόνοι τους. Διαισθάνομαι πως με μερικούς χρήστες θα είναι τέρμα απολαυστικό.
Δε με νοιάζει τόσο το κόλλημα που έχεις φάει για τα Τέμπη (αν και το βρίσκω πολύ αντιαισθητικό και χαμηλού επιπέδου) γιατί σε έχω ψυχολογήσει τι μαλάκας πνεύμα αντιλογίας οι-πολλοί-έχουν-πάντα-άδικο είσαι.
Με νοιάζει όμως που στη μία σελίδα είπες ότι ήταν ηλιθιο να απαιτούμε από τον σιδηρόδρομο του 1860 να έχει το σύστημα ελέγχου του 1999 και στην επόμενη είπες ότι ήταν ηλίθιο να απαιτούμε από τον σιδηρόδρομο του 2009 να έχει το σύστημα ελέγχου του 1999. Το άσπρο μαύρο από τη μία σελίδα στην άλλη με μόνο κοινό την προσωπική επίθεση στο συνομιλητή σου ώστε να χάσει την ψυχραιμία του. Αυτό είναι που σε καθιστά ανώμαλο τρολ και ανάξιο οποιουδήποτε σεβασμού.
Saturn έγραψε: 29 Φεβ 2024, 23:00
Εγώ προτείνω, by the way, όσοι μπανάρονται να μπαίνουν σε κάποια ξεχωριστή ενότητα φάση νταρκ ρουμ ξερω γω, και να μιλάνε μόνοι τους. Διαισθάνομαι πως με μερικούς χρήστες θα είναι τέρμα απολαυστικό.
Τι εννοείς; Να παίρνουμε μάτι οι υπόλοιποι χωρίς να μπορούμε να σχολιάσουμε;
foscilis έγραψε: 29 Φεβ 2024, 23:01
Και να σου πω κάτι Γιαννόπουλε;
Δε με νοιάζει τόσο το κόλλημα που έχεις φάει για τα Τέμπη (αν και το βρίσκω πολύ αντιαισθητικό και χαμηλού επιπέδου) γιατί σε έχω ψυχολογήσει τι μαλάκας πνεύμα αντιλογίας οι-πολλοί-έχουν-πάντα-άδικο είσαι.
Με νοιάζει όμως που στη μία σελίδα είπες ότι ήταν ηλιθιο να απαιτούμε από τον σιδηρόδρομο του 1860 να έχει το σύστημα ελέγχου του 1999 και στην επόμενη είπες ότι ήταν ηλίθιο να απαιτούμε από τον σιδηρόδρομο του 2009 να έχει το σύστημα ελέγχου του 1999. Το άσπρο μαύρο από τη μία σελίδα στην άλλη με μόνο κοινό την προσωπική επίθεση στο συνομιλητή σου ώστε να χάσει την ψυχραιμία του. Αυτό είναι που σε καθιστά ανώμαλο τρολ και ανάξιο οποιουδήποτε σεβασμού.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γραψω κατι παραπανω απο οσα εγραψα.
Επιχειρηματολογησα με νηφαλιοτητα και πηγες.
Οποιος διαβαζει μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του για το ποιος γραφει τι και το ποιος κανει τι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 29 Φεβ 2024, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Saturn έγραψε: 29 Φεβ 2024, 23:00
Τι εννοείς; Να παίρνουμε μάτι οι υπόλοιποι χωρίς να μπορούμε να σχολιάσουμε;
Κάπως έτσι, αλλιώς δεν θα μετριέται για μπαν
Τους μονολόγους όμως θα μπορούμε να τους απολαμβάνουμε και να τους σχολιάζουμε μεταξύ μας.
foscilis έγραψε: 29 Φεβ 2024, 23:01
Και να σου πω κάτι Γιαννόπουλε;
Προτείνω επίσης, αντί για μπαν, Γιαννόπουλος και Φος στην αρένα
Μέχρι τελικής πτώσης
Όποιος αντέξει μένει, όποιος χάσει φεύγει μόνος του για ένα δεκαήμερο