!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .
δεν εχω καταλαβει γιατι λες για τον πλευρη συς, αλλα ελεγα να σε ρωτησω μετα, αφου πρωτα μου πεις αν τελικα εγω τους σκότωσα.
τεσπα, γιατι λες για τον πλευρη; Σε εμενα τα λες σιγουρα τωρα, ή στο 20-40%;
Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .
Διότι δεν γουστάρει να σου δώσει λογαριασμό ρε φίλε.Νετο Γκουερινο έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:09 Η τέλος πάντων αφού δεν εμφανίζεται ο ίδιος γιατί δεν μας λέει ο πρώην περιφερειάρχης ποιός στον πουτσο είναι;
Δλδ οκ, μαγαζί του είναι στην τελική, τι δεν καταλαβαίνεις;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Νετο Γκουερινο
Καλά ρε συ,μην αγριευειςsys3x έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:13Διότι δεν γουστάρει να σου δώσει λογαριασμό ρε φίλε.Νετο Γκουερινο έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:09 Η τέλος πάντων αφού δεν εμφανίζεται ο ίδιος γιατί δεν μας λέει ο πρώην περιφερειάρχης ποιός στον πουτσο είναι;
Δλδ οκ, μαγαζί του είναι στην τελική, τι δεν καταλαβαίνεις;
Σε εσένα τα λέω βρε πουλάκι μου, που εμπιστεύεσαι, που έχεις πραγματική όμως πίστη, όχι αρχιδιές, την κρίση του άντερ του γγ κτλ που ξέρεις από πριν ότι θα βγάλουν την νουδού και επειδής δεν μπορείς, συγγνώμην, δεν θέλεις να πας συνειδητά να ψηφίσεις μοιραία ξαναβγαίνει η νουδού. Αλλά δεν είναι στο χέρι σου, ούτε στο υπόλοιπο 20-40% που δεν πάει όπως εσύ (είπαμε εσύ είσαι ξεχωριστός, μετράει περισσότερο η αποχή σου από το υπόλοιπο 20-40%, ρώτα και τον άντερ να σε πει, θα σε ακούσει αυτήν την φορά και θα σου πει και μπράβο που δεν πας, όχι σαν εμένανε που σε κατηγοράω κιόλα ότι ευθύνεσαι για τον θάνατο των παιδιώνεenaon έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:13 δεν εχω καταλαβει γιατι λες για τον πλευρη συς, αλλα ελεγα να σε ρωτησω μετα, αφου πρωτα μου πεις αν τελικα εγω τους σκότωσα.
Σόρρυ δεν μπορούσα να κρατηθώ, με γάμησες με αυτό που σε είπα ότι ευθύνεσαι κιόλα για τους θανάτους
.
.
Όλα καλά, όλα καλά.Νετο Γκουερινο έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:19Καλά ρε συ,μην αγριευειςsys3x έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:13Διότι δεν γουστάρει να σου δώσει λογαριασμό ρε φίλε.Νετο Γκουερινο έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:09 Η τέλος πάντων αφού δεν εμφανίζεται ο ίδιος γιατί δεν μας λέει ο πρώην περιφερειάρχης ποιός στον πουτσο είναι;
Δλδ οκ, μαγαζί του είναι στην τελική, τι δεν καταλαβαίνεις;![]()
.
.
συς σταματα τα τσαμικα, πες βρε παιδι μου δεν θα με πληγωσεις, απο περιέργεια ρωταω, αληθεια λιγο πιστευεις οτι δεν ανελαβα την ευθύνη μου απέναντι στην καλπη, βγηκαν οι ΝΔ και πεθανανε οι ανθρωποι;
τον πλευρη γιατι τον ειπες 3-4 φορές;
-
Alex Amsterdam
Διαλογος sys3x-enaon
Σαν να μιλαει ο αντιπροεδρος του Εδεσσαικου με τον γουντι η αλλιως wooded glade
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πρόσεξε,δεν ισχύει για τις προηγούμενες εκλογές διότι αυτές έγιναν ΜΕΤΑ το ατύχημα των Τεμπών.Το ατύχημα έγινε με την κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του 2019.Δηλαδή το 2019 θα έπρεπε να έχεις φροντίσει να μην βγει η ΝΔ,στις εκλογές που έγιναν ένα χρόνο ακριβώς μετά τη φωτιά στο Μάτι.enaon έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:30 συς σταματα τα τσαμικα, πες βρε παιδι μου δεν θα με πληγωσεις, απο περιέργεια ρωταω, αληθεια λιγο πιστευεις οτι δεν ανελαβα την ευθύνη μου απέναντι στην καλπη, βγηκαν οι ΝΔ και πεθανανε οι ανθρωποι;
Θα έπρεπε τότε να σκεφθείς με αυτούς κάηκαν 103 άνθρωποι στο Μάτι αλλά με τη ΝΔ θα καούν περισσότεροι και άρα ξαναψηφίζω Τσίπρα.
οκ πλακα του κανω λιγο, καταλαβαινω τι λεει, εχω την ευθύνη της αδιαφορίας*, οτι το λεει σοβαρα δυσκολευομαι λιγο να πιστεψω.
πληρώνω παντως την επιλογή μου, διαβαζω πχωρουμ συνεχεια, μια μερα στις 1300 κανω την παπια.
πληρώνω παντως την επιλογή μου, διαβαζω πχωρουμ συνεχεια, μια μερα στις 1300 κανω την παπια.
Βρε πουλάκι μου, πλάκα σε είπα ότι κάνω από την αρχή, εσύ δεν το κάνεις από αδιαφορία είπαμε, συνειδητά το κάνεις.enaon έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:39 οκ πλακα του κανω λιγο, καταλαβαινω τι λεει, εχω την ευθύνη της αδιαφορίας*, οτι το λεει σοβαρα δυσκολευομαι λιγο να πιστεψω.
.
.
Σου φαίνεται ασύλληπτο το ότι δυο νοήμονες άνθρωποι μπορεί συζητάνε χωρίς να πληρώνονται για να υποστηρίξουν μια θέση ε?Alex Amsterdam έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:34 Διαλογος sys3x-enaon
-
Alex Amsterdam
Γιατι ποιος πληρωνεται;student έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:45
Σου φαίνεται ασύλληπτο το ότι δυο νοήμονες άνθρωποι μπορεί συζητάνε χωρίς να πληρώνονται για να υποστηρίξουν μια θέση ε?
πατησιωτης έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:37Πρόσεξε,δεν ισχύει για τις προηγούμενες εκλογές διότι αυτές έγιναν ΜΕΤΑ το ατύχημα των Τεμπών.Το ατύχημα έγινε με την κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του 2019.Δηλαδή το 2019 θα έπρεπε να έχεις φροντίσει να μην βγει η ΝΔ,στις εκλογές που έγιναν ένα χρόνο ακριβώς μετά τη φωτιά στο Μάτι.enaon έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:30 συς σταματα τα τσαμικα, πες βρε παιδι μου δεν θα με πληγωσεις, απο περιέργεια ρωταω, αληθεια λιγο πιστευεις οτι δεν ανελαβα την ευθύνη μου απέναντι στην καλπη, βγηκαν οι ΝΔ και πεθανανε οι ανθρωποι;
Θα έπρεπε τότε να σκεφθείς με αυτούς κάηκαν 103 άνθρωποι στο Μάτι αλλά με τη ΝΔ θα καούν περισσότεροι και άρα ξαναψηφίζω Τσίπρα.![]()
Γίνεται όλο και καλλίτερο.
Να ρε μλκ, δες, τώρα θα αρχίσουν να σε παίρνουν στα σοβαρά και τα γαβ γαβ, ήσουν πάντα ο καλλίτερος πελάτης, απλά δεν το ξέρανε.
Παρακαλώ.
.
.
ναι ναι, με έπεισες τωραsys3x έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:43 Βρε πουλάκι μου, πλάκα σε είπα ότι κάνω από την αρχή, εσύ δεν το κάνεις από αδιαφορία είπαμε, συνειδητά το κάνεις.
![]()
σταματα βρε να μας μαλώνεις που ειμαστε δολοφόνοι, δεν το θελαμε.
Άμα δεν πληρώνεσαι κι όλας μεγάλε ...το νου σου να χεις μη σε βρει καμιά ποντιακή έκπληξη...Alex Amsterdam έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:45Γιατι ποιος πληρωνεται;student έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:45
Σου φαίνεται ασύλληπτο το ότι δυο νοήμονες άνθρωποι μπορεί συζητάνε χωρίς να πληρώνονται για να υποστηρίξουν μια θέση ε?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις