!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

sys3x έγραψε: 29 Φεβ 2024, 15:53 Το πήρες προσωπικά βλέπω ενώ εγώ ομιλώ για ένα 20-40% που είναι πιστοί αλλά οκ νταξ,
τον αλεξ κανεις τωρα, σε εμενα δεν το ελεγες; Τα ελεγες σε εμενα να τα ακουσει καποιος αλλος που πρεπει να σωσεις απο τα λαθη του;
Aitwlos

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Πάντως κανείς τράγος δεν τόλμησε να πει τουλάχιστον ότι τα παιδιά πήγαν στον παράδεισο.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

πατησιωτης έγραψε: 29 Φεβ 2024, 14:49
enaon έγραψε: 29 Φεβ 2024, 14:33
πατησιωτης έγραψε: 29 Φεβ 2024, 14:29Κοίταξε,αυτό που λένε αυτοί ουσιαστικά είναι ότι εάν γίνει ένα δυστύχημα κάπου την επόμενη μέρα θα πρέπει να συλλαμβάνεται ο αρμόδιος υπουργός.
δηλαδή λες δεν εχει καμια σημασία που λιγες μερες πρίν ειχε κοκκινισει απο τα νευρα του, εξηγουσε προσβεβλημένος οτι εχει διασφαλίσει την ασφαλεια; Αν ειχε γινει δυο μερες μετα και προλάβει ο Κυριακος να κανει σοου με το κεντρο εποπτείας τρένων, δεν θα ειχε σημασία; Καποιος εβαλε το χερι του και δεν γιναμε εντελώς ρομπα, αλλα προσπαθουμε ακομα.
Δεν θέλω να σε φοβίσω αλλά σήμερα εάν ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας βάλει στην ίδια γραμμή δύο αεροπλάνα αυτά θα συγκρουσθούν και θα σκοτωθούν εκατοντάδες άτομα παρ όλα τα ραντάρ και τα άλλα συστήματα που έχουν.Οι εκάστοτε υπουργοί όμως θα συνεχίσουν να λένε ότι οι αεροπορικές συγκοινωνίες είναι ασφαλείς διότι εάν πουν το αντίθετο θα πρέπει να τις διακόψουν.

Οι αερομεταφορές έχουν λεπτομερέστατα πρωτόκολλα ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα, ακόμα κι αν θέλει να το κάνει αυτό ένας ελεγκτής είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρει. Και όλα τα αεροπλάνα και τα κέντρα ελέγχου έχουν συστήματα καταγραφής ακριβώς ώστε στην πολύ σπάνια περίπτωση που κάτι θα πάει στραβά να μπορούμε να μάθουμε από αυτό και να γίνουν οι αναγκαίες βελτιώσεις ώστε να μην επαναληφθεί.

Ο υπουργός δεν είναι μέτοχος στις αεροπορικές εταιρείες. Είναι ΟΝΤΩΣ χρέος του να διακόψει τις αερομεταφορές αν δεν είναι ασφαλείς. Όπως είναι χρέος του τύπου που κάνει τον τεχνικό έλεγχο πριν φύγει ένα αεροπλάνο να ακυρώσει την πτήση αν έχει σοβαρές υποψίες για πρόβλημα. Αυτά που λες είναι εξωφρενικότατα και δείχνουν βαθύτατη σύγχυση για το ρόλο που παίζει ο καθένας σε αυτήν την ιστορία (επιβάτες, επιχειρήσεις, υπουργοί).

Άλλωστε και στο συγκεκριμένο θέμα πράγματι διακόπηκαν όλα τα δρομολόγια τρένων στη χώρα για 1 μήνα και ξαναξεκίνησαν με αυστηρότερα πρωτόκολλα (δύο σταθμάρχες, δύο μηχανοδηγοί + εφεδρικός, χαμηλότερα όρια ταχύτητας). Κανένας δε βγήκε να πει "όλα κι όλα το παν είναι να κόβουν τα τρένα εισιτήρια" πριν από τον χυδαιότατο Άδωνι προχθές.
Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

Δηλαδη επρεπε να διακοπουν ολα τα δρομολογια στον Ελληνικο σιδηροδρομο την περιοδο 1857-2023 γιατι δεν λειτουργουσε συστημα ETCS level 1
Eντυπωσιακο.
Άβαταρ μέλους
enaon

Alex Amsterdam έγραψε: 29 Φεβ 2024, 16:27 Δηλαδη επρεπε να διακοπουν ολα τα δρομολογια στον Ελληνικο σιδηροδρομο την περιοδο 1857-2023 γιατι δεν λειτουργουσε συστημα ETCS level 1
Eντυπωσιακο.
οχι αλλα θα επρεπε να ειχαν φαει τα χρηματα στα φρουτακια, ετσι και αλλιως δεν υπηρχε λογος να το εχουμε, το 1857 δηλαδη χειρότερα ηταν; Κατα λάθος το ζητησαν, δεν ηξεραν οτι εχει τοσα λαμπακια.

ασε που δουλευαν ολα, τα ελεγαν τοτε στα καναλια, ολα δουλευαν τελεια.
Alex Amsterdam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex Amsterdam »

Ειδες εσυ στα καναλια να λενε πριν το ατυχημα οτι λειτουργει το ETCS level1;
Γιατι δεν ειχε ακομη παραδωθει.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 29 Φεβ 2024, 15:54
sys3x έγραψε: 29 Φεβ 2024, 15:53 Το πήρες προσωπικά βλέπω ενώ εγώ ομιλώ για ένα 20-40% που είναι πιστοί αλλά οκ νταξ,
τον αλεξ κανεις τωρα, σε εμενα δεν το ελεγες; Τα ελεγες σε εμενα να τα ακουσει καποιος αλλος που πρεπει να σωσεις απο τα λαθη του;
Όχι βρε πουλάκι μου, ποιον να σώσω, δεν χρειαζόμαστε άλλους σωτήρες, έχουμε, δώσαμε, γκώσαμε, πωστολένε και πάνω από όλα τους εμπιστεύομαστε τυφλά αυτούς που τους εμπιστεύονται, με εσένανε συζητώ σε εσένανε τα λέω, εγώ πάω στο πανηγυράκι, ψηφίζω αφού.
:102:
Απλά δεν εμπιστεύομαι κανενός άλλου την πίστη παίρνοντας μέρος, δεν είμαι πραγματικά πιστός.
:102:
Μπορεί όμως να κάνω και λάθος, ποιος ξέρει, ίσως να ψήφιζες τελικά τον Πλεύρη και να ξανάβγαινε. Οκ χλωμό, κίτρινο, απλά το έγραψα για να σε κάνω να αισθανθείς λίγο καλλίτερα με τις επιλογ, ουπς, σόρρυ, πάλι λάθος.
:)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Aitwlos έγραψε: 29 Φεβ 2024, 16:03 Πάντως κανείς τράγος δεν τόλμησε να πει τουλάχιστον ότι τα παιδιά πήγαν στον παράδεισο.
Ναι καλά, νομίζεις, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος παρέπεμψε την Καρυστινού στην εκκλησία, αυτή φταίει που δεν πήγε, θα της το λέγανε σίγουρα οι παπάδες ότι πήγανε όλα τα παιδιά στον παράδεισο αλλά αυτή φταίει, αντί να πάει να σώσει σιωπηλά την ψυχούλα τους τρέχει στα δικαστήρια.
:011:

.
Άβαταρ μέλους
enaon

βρε συσ, σορυ που στο θυμίζω, αλλα στο τελευταιο σου ποστ μου ελεγες οτι φταιω που πεθαναν στο τρένο γιατι δεν πηγα να μην ψηφισω ΝΔ. Καλα οκ για το 20-40% του ελληνικου λαου που διαβαζει το φορουμ μαλλον τα ελεγες, αλλα τα ειπες σε εμενα. Το ξαναλες τωρα. Σοβαρά το λες; Δν νοιωθω οτι με αφορά και στο εξήγησα, θες να κανω κατι, να παω να τους το πώ, ή διαβάζουν σίγουρα;
Άβαταρ μέλους
sys3x

enaon έγραψε: 29 Φεβ 2024, 16:49 βρε συσ, σορυ που στο θυμίζω, αλλα στο τελευταιο σου ποστ μου ελεγες οτι φταιω που πεθαναν στο τρένο γιατι δεν πηγα να μην ψηφισω ΝΔ. Καλα οκ για το 20-40% του ελληνικου λαου που διαβαζει το φορουμ μαλλον τα ελεγες, αλλα τα ειπες σε εμενα. Το ξαναλες τωρα. Σοβαρά το λες; Δν νοιωθω οτι με αφορά και στο εξήγησα, θες να κανω κατι, να παω να τους το πώ, ή διαβάζουν σίγουρα;
Όχι όχι, αυτό ακριβώς σε είπα, ότι φταις εσύ προσωπικά για το έγκλημα επειδής δεν πήγες να ψηφίσεις το οτιδήποτε, δεν σε είπα δλδ επ' ευκαιρία επειδής κι εσύ είσαι ένας από το 20-40% ότι ίσως, ίσως ρε παιδάκι μου δε ξέρω - μπορεί να ψήφιζες και Πλεύρη εσύ - δε ξέρω, να μην είχαμε τα ακριβώς ολόιδια αποτελέσματα με την ίδια ακριβώς κυνοβολευτική σύνθεσή και ποιος ξέρει, τέσπα, πάμε κι όπου βγει μωρέ.
Μην αλλάξεις όμως Πλευρά, η τύχη σου δουλεύει, σιγά.

.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν καταλαβα συσ αληθεια. Τελικα ειμαι στους 20-40 % που σκοτωσαν τους ανθρώπους στα τεμπη, το παρελθόν που εκανα μετωπική με το σημερα;
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Γιατί δεν εμφανίζεται αυτός που έδωσε την εντολή να μπαζωθεί ο χώρος;
Να πει ναι εγώ είμαι και έπρεπε να γίνει για αυτόν και αυτόν τον λόγο
Νετο Γκουερινο

Εφόσον έτσι έπρεπε να γίνει κατά την γνώμη κάποιων εδώ μέσα, ποιο είναι το θέμα και δεν εμφανίζεται;
Κι όχι με έστειλες επιστολή με το όνομα,όχι δεν σε έστειλα κτλ
Τι μαλακίες είναι αυτές
Νετο Γκουερινο

Η τέλος πάντων αφού δεν εμφανίζεται ο ίδιος γιατί δεν μας λέει ο πρώην περιφερειάρχης ποιός στον πουτσο είναι;
Άβαταρ μέλους
sys3x

enaon έγραψε: 29 Φεβ 2024, 17:02 δεν καταλαβα συσ αληθεια. Τελικα ειμαι στους 20-40 % που σκοτωσαν τους ανθρώπους στα τεμπη, το παρελθόν που εκανα μετωπική με το σημερα;
Δε ξέρω ρε φίλε, αλήθεια, ρώτα καλλίτερα αυτούς που εμπιστεύεσαι στην κρίση τους την νομισματική - νομοθετική - εκτελεστική - δικαστική πολιτική πορεία της μπανανίας μας, εγώ μπορεί και να σε είπα κάτι ΛΙΓΟ διαφορετικό από αυτό που νομίζεις, μπορεί, παίζει, δεν ξέρω πόσο εμπιστεύεσαι τον Θάνο τελικά (από αυτό εξαρτάται βασικά διότι μία η άλλη πας δεν πας να ψηφίσεις), ίσως και να μην τον εμπιστεύεσαι, εγώ πλάκα σπάω απλά, δεν λέω κάτι σοβαρό, για τα σοβαρά σε είπα, ρώτα άντερ γγ κτλ, αυτούς ξέρουμε αυτούς εμπιστεύομαστε.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”