Britain is withdrawing the destroyer Diamond from the Yemen theater of operations due to “technical problems.”
The destroyer had previously been fired at several times by missiles and drones from the Houthis, who claimed to have damaged the destroyer. The British Navy maintained that there were no hits and the ship continued its operational activities.
JUST IN - German frigate "Hessen" mistakenly fired at a U.S. MQ-9 Reaper drone over the Red Sea on Monday; both missiles malfunctioned and fell into the sea — BILD
dna replication έγραψε: 28 Φεβ 2024, 20:03German frigate "Hessen" mistakenly fired at a U.S. MQ-9 Reaper drone over the Red Sea on Monday; both missiles malfunctioned and fell into the sea — BILD
kriegsmarine 2.0
ή μηπως παίζει φεηλσεηφ - us
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
nostromos έγραψε: 29 Φεβ 2024, 14:52
ο λαος της Υεμενης θα πληρωσει για τα τσιρακια των Ιρανων που τους κυβερνανε ...
Ο λαος της Υεμενης πληρωνε και οταν κυβερνουσαν τα τσιρακια των Ισραηλινων, ανθρωπιστη μου εσυ. Ο λογος που βρεθηκαν οι χρησιμοι ηλιθιοι για το Ιραν ειναι οτι βρηκαν προσφορο εδαφος κοινωνικα για να το κανουν. Οπως εγινε και στον Λιβανο.
Ας φροντιζαν τα τσιρακια των Ισραηλινων να βελτιωσουν τις συνθηκες διαβιωσης για να προλαβουν την εμφανιση των ανταρτων.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ο λαος της Υεμενης θα πληρωσει για τα τσιρακια των Ιρανων που τους κυβερνανε ...
Ο λαος της Υεμενης πληρωνε και οταν κυβερνουσαν τα τσιρακια των Ισραηλινων, ανθρωπιστη μου εσυ. Ο λογος που βρεθηκαν οι χρησιμοι ηλιθιοι για το Ιραν ειναι οτι βρηκαν προσφορο εδαφος κοινωνικα για να το κανουν. Οπως εγινε και στον Λιβανο.
Ας φροντιζαν τα τσιρακια των Ισραηλινων να βελτιωσουν τις συνθηκες διαβιωσης για να προλαβουν την εμφανιση των ανταρτων.
εγω δεν ειμαι ανθρωπιστης σε καμια περιπτωση ... εσυ θα τον παριστανεις με ξενο κωλο οταν θα ασχοληθουν οι δυτικοι σοβαρα με τους κατσαπλιαδες
Ποιοί είναι τα τσιράκια των Εβραίων στην Υεμένη; Μέχρι τώρα ξέραμε πως η χώρα είναι φάση Βιετνάμ αλλά αντί για ΕΣΣΔ και ΗΠΑ έχουμε Σαουδική Αραβία και Ιράν.