!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο σκοταδόψυχος.
Re: Ο σκοταδόψυχος.
μην πει κανεις στον οττο γιατι θαυμαζουμε τον Κυριακο, εχει πλακα που δεν εχει καταλαβει ακομα.
κάπου ώπα με το δούλεμα όμωςOtto Weininger έγραψε: 29 Φεβ 2024, 00:17Το κάκιστο ή όχι είναι υποκειμενικό. Αλλά όντως ισχύει ότι δεν κατάλαβαν γρι από αυτά που είπε.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2024, 00:05Για αρχή είναι ένα θέμα αυτό. Όταν βγαίνει ο πρωθυπουργός να κάνει δηλώσεις που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, οφείλει να μιλάει σε απλή, στρωτή και φυσική γλώσσα, όχι να αρχίζει τις ποιητικές αναφορές, τις μεταφορές και την λογοτεχνία.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:58
Μπορεί να μην είναι δύσκολο για σένα. Αλλά για την πλειοψηφία που όντως δεν κατάλαβε τι είπε, είναι δύσκολο.
Το δεύτερο πρόβλημα φυσικά είναι ότι είναι κάκιστο κείμενο. Εννοείται ότι δεν το έγραψε αυτός, αλλά μοιάζει σαν να είναι από παρωδία σαπουνόπερας, ούτε καν ορίτζιναλ.
Δες πχ εδώ: τον λένε "σκοταδοψυχο" επειδή ακριβώς δεν κατάλαβαν τίποτα.
Τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό; Να τους κραξουμε; Δε θα το καταλάβουν και πάλι. Να τους αγαπάμε; Τίνι τρόπω; Νιτσεϊκά;
Είμαι σε δίλημμα.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
μην του μιλας ασχημα, εχει ποιητική φυση κατα βαθος, τον ακουμπισε.
είναι σαδιστικό αυτό που κάνει, δεν τα σηκώνω εγώ αυτά 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
AlienWay έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:14 Πραγματικά, είναι ό,τι καλύτερο έχει ειπωθεί. Αν εσείς δεν το καταλαβαίνετε, είστε εσείς ηλίθιοι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Eκει που λεει για το παρελθον που παραγει στο παρον τον Αντρεα εννοει,αφιερωμενο στον πατησιωτη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 29 Φεβ 2024, 00:34 Eκει που λεει για το παρελθον που παραγει στο παρον τον Αντρεα εννοει,αφιερωμενο στον πατησιωτη.
......Ξέφυγε απο τις ράγες του,λυγίζοντας απο το βάρος
μιάς κρυφής πραγματικότητας.........
αν καθήσω να το αναλύσω ,.....σίγουρα μιλάει για άλλο δυστήχημα
''ξεφυγε απο τις ράγες του'' ,οχι συγκρούστηκε .
''λυγίζοντας απο το βάρος'' ποιο τρένο λύγισε απο βάρος??????
'' μιας κρυφής πραγματικότητας'' ,πραγματικότητα και κρυφή κιόλας.
''και σε μια στιγμή,είδε το παρελθόν να παράγει το αδιανόητο στο παρόν''
ποιό είναι το παρελθόν ,και τι παρήγαγε?
Εκτός του ότι είναι εκτός τοπου και χρόνου ,περιγράφει σίγουρα άλλο δυστύχημα.
¨Ηθελε το παιδί να μας πεί ποιητικά πόσο συντετριμένος είναι.
Το ''αδιανόητο'' στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι κακή ημέρα διάλεξες να απαγγείλεις.
Και χαζός να είσαι ,κάτι ψιλιάζεσαι οτι τέτοιες μέρες δεν παίζουν με τον πόνο των γονιών και όχι μόνο.
41 τακατο ρε πστη μου
δεν καταλαβαίνω καλά μάλλον άλλο πράγμα ήθελε να πεί
μιάς κρυφής πραγματικότητας.........
αν καθήσω να το αναλύσω ,.....σίγουρα μιλάει για άλλο δυστήχημα
''ξεφυγε απο τις ράγες του'' ,οχι συγκρούστηκε .
''λυγίζοντας απο το βάρος'' ποιο τρένο λύγισε απο βάρος??????
'' μιας κρυφής πραγματικότητας'' ,πραγματικότητα και κρυφή κιόλας.
''και σε μια στιγμή,είδε το παρελθόν να παράγει το αδιανόητο στο παρόν''
ποιό είναι το παρελθόν ,και τι παρήγαγε?
Εκτός του ότι είναι εκτός τοπου και χρόνου ,περιγράφει σίγουρα άλλο δυστύχημα.
¨Ηθελε το παιδί να μας πεί ποιητικά πόσο συντετριμένος είναι.
Το ''αδιανόητο'' στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι κακή ημέρα διάλεξες να απαγγείλεις.
Και χαζός να είσαι ,κάτι ψιλιάζεσαι οτι τέτοιες μέρες δεν παίζουν με τον πόνο των γονιών και όχι μόνο.
41 τακατο ρε πστη μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vag_el την 29 Φεβ 2024, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Απορώ γιατί δεν έχει μπει στο Μουσείο ακόμη
Στην υποκατηγορία, stand up poetry
- Dwarven Blacksmith
Ιάπωνας πρωθυπουργός:
Ήταν η στιγμή που σαν τον χαρακτηριστικό Ιταλό υδραυλικό, φάγαμε ένα τεράστιο μανιτάρι στη μούρη. Αντίθετα με αυτόν όμως, η προσδοκία μας για γιγάντωση μετατράπηκε σε οδύνη. Το καβούκι των αντιπάλων που νομίζαμε ότι νικήσαμε γύρισε για να μας στοιχειώσει.
Ήταν η στιγμή που σαν τον χαρακτηριστικό Ιταλό υδραυλικό, φάγαμε ένα τεράστιο μανιτάρι στη μούρη. Αντίθετα με αυτόν όμως, η προσδοκία μας για γιγάντωση μετατράπηκε σε οδύνη. Το καβούκι των αντιπάλων που νομίζαμε ότι νικήσαμε γύρισε για να μας στοιχειώσει.
- hellegennes
Έχει ποιητική φύση και γι' αυτό θα έπρεπε να γελάει με το κείμενο. Τώρα θα μου πεις ότι το απαγγέλλει ο πρωθυπουργός της χώρας, άρα η ορθότερη αντίδραση είναι το κλάμα.enaon έγραψε: 29 Φεβ 2024, 00:26 μην του μιλας ασχημα, εχει ποιητική φυση κατα βαθος, τον ακουμπισε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πασχουμε απο τους εργατες του πεδίου, υποσκαπτουν την προσπάθεια να διαφαλίσουμε την ασφάλεια.
Ο πολυδωρας τα ελεγε και απ'εξω, αχαριστοι ειμαστε.
Ο πολυδωρας τα ελεγε και απ'εξω, αχαριστοι ειμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Φεβ 2024, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι του το έγραψε η ΓΑΛΗ
- hellegennes
Saturn έγραψε: 29 Φεβ 2024, 00:44 Απορώ γιατί δεν έχει μπει στο Μουσείο ακόμη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σκάστε, βραδιάτικα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Φεβ 2024, 00:44 Ιάπωνας πρωθυπουργός:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,