πήγε να παίξει με εισαγωγή ταξίμι αλλά του βγήκε π@π@ρια μάντολες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο σκοταδόψυχος.
Re: Ο σκοταδόψυχος.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Νυχτοβιος, Εναον και νημα Κουλη.
Καλο βραδυ.
Καλο βραδυ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μην παραμελείτε τα spoiler...
Ναι ότι η (( ανεξάρτητη δικαοσυνη)) είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει κατά γράμμα το ραβασάκι της κυβερνησης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μετά τον Ελύτη, βλέπω να παίρνουμε και άλλο νόμπελ παίδες
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- hellegennes
Αυτό δεν είναι δύσκολη γλώσσα, είναι κείμενο γραμμένο από τον Φώσκολο που παίρνει βραβείο κάκιστης ανθολογίας δραματικών κλισέ.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:13 Όντως χρησιμοποιεί δύσκολη γλώσσα για το 90% του ελληνικού τουιτερ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Μπορεί να μην είναι δύσκολο για σένα. Αλλά για την πλειοψηφία που όντως δεν κατάλαβε τι είπε, είναι δύσκολο.hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:55Αυτό δεν είναι δύσκολη γλώσσα, είναι κείμενο γραμμένο από τον Φώσκολο που παίρνει βραβείο κάκιστης ανθολογίας δραματικών κλισέ.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:13 Όντως χρησιμοποιεί δύσκολη γλώσσα για το 90% του ελληνικού τουιτερ
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Όταν το παρελθόν γίνεται επιβολή, τότε η επιβολή καθίσταται παρελθόν. Και μ' αυτή την ελευθερία είναι το παρόν που προϋπαντίζει όπως πάντα το μέλλον. Μ' ένα στάχι ταϊσαμε το γαϊδούρι της πατρίδας μας και το σαμάρι γόγγυξε υπό τον παφλασμό της θάλασσας του συλλογικού μας ιδρώτα.
Μ' άλλα λόγια, πατώνετε ζαίοι;
'ρωτεύτηκα!
Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2024, 21:41 https://twitter.com/blackmore_r/status/ ... 3369210981
Είναι, ή τον παριστάνει?
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
- hellegennes
Για αρχή είναι ένα θέμα αυτό. Όταν βγαίνει ο πρωθυπουργός να κάνει δηλώσεις που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, οφείλει να μιλάει σε απλή, στρωτή και φυσική γλώσσα, όχι να αρχίζει τις ποιητικές αναφορές, τις μεταφορές και την λογοτεχνία.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:58Μπορεί να μην είναι δύσκολο για σένα. Αλλά για την πλειοψηφία που όντως δεν κατάλαβε τι είπε, είναι δύσκολο.hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:55Αυτό δεν είναι δύσκολη γλώσσα, είναι κείμενο γραμμένο από τον Φώσκολο που παίρνει βραβείο κάκιστης ανθολογίας δραματικών κλισέ.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:13 Όντως χρησιμοποιεί δύσκολη γλώσσα για το 90% του ελληνικού τουιτερ
Το δεύτερο πρόβλημα φυσικά είναι ότι είναι κάκιστο κείμενο. Εννοείται ότι δεν το έγραψε αυτός, αλλά μοιάζει σαν να είναι από παρωδία σαπουνόπερας, ούτε καν ορίτζιναλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Το κάκιστο ή όχι είναι υποκειμενικό. Αλλά όντως ισχύει ότι δεν κατάλαβαν γρι από αυτά που είπε.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2024, 00:05Για αρχή είναι ένα θέμα αυτό. Όταν βγαίνει ο πρωθυπουργός να κάνει δηλώσεις που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, οφείλει να μιλάει σε απλή, στρωτή και φυσική γλώσσα, όχι να αρχίζει τις ποιητικές αναφορές, τις μεταφορές και την λογοτεχνία.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:58Μπορεί να μην είναι δύσκολο για σένα. Αλλά για την πλειοψηφία που όντως δεν κατάλαβε τι είπε, είναι δύσκολο.hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:55
Αυτό δεν είναι δύσκολη γλώσσα, είναι κείμενο γραμμένο από τον Φώσκολο που παίρνει βραβείο κάκιστης ανθολογίας δραματικών κλισέ.
Το δεύτερο πρόβλημα φυσικά είναι ότι είναι κάκιστο κείμενο. Εννοείται ότι δεν το έγραψε αυτός, αλλά μοιάζει σαν να είναι από παρωδία σαπουνόπερας, ούτε καν ορίτζιναλ.
Δες πχ εδώ: τον λένε "σκοταδοψυχο" επειδή ακριβώς δεν κατάλαβαν τίποτα.
Τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό; Να τους κραξουμε; Δε θα το καταλάβουν και πάλι. Να τους αγαπάμε; Τίνι τρόπω; Νιτσεϊκά;
Είμαι σε δίλημμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Φεβ 2024, 23:59 Όταν το παρελθόν γίνεται επιβολή, τότε η επιβολή καθίσταται παρελθόν. Και μ' αυτή την ελευθερία είναι το παρόν που προϋπαντίζει όπως πάντα το μέλλον. Μ' ένα στάχι ταϊσαμε το γαϊδούρι της πατρίδας μας και το σαμάρι γόγγυξε υπό τον παφλασμό της θάλασσας του συλλογικού μας ιδρώτα.
καλη προσπάθεια, του Κυριακου ηταν καλυτερο ομως.ειναι αληθεια (οτι ειναι μικρα τα γραμματα αλλα θα τα διαβασω μονοκοπανια, δεν βαριεσαι) οτι ο χρονος παγωσε την ωρα εκεινη που τοπος συγκρουστηκε μετωπικα με τον χειρότερο εαυτό του.