Πάντα μπορεί ο λαός να διορθώσει το λάθος του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Αυτιάς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ(allegedly)
Re: Ο Αυτιάς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ(allegedly)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
εξοχη κίνηση ματ παντως απο τον Κυριακο παλι, δειγμα ευφυίας και ικανότητας, δεν ειμαι σίγουρος γιατί βεβαια, θα εξηγήσει ο πατ και ο οττο.
Δε θέλω να σκέφτομαι τα χαρακτηριστικά του ατόμου που θα πάει στην κάλπη και θα το ρίξει συνειδητά στον Γιώργο Αυτιά. Τρομάζω
ναι ναι, τωρα τρομαζουμε, πριν που βγαζαμε τον αδωνι ηταν ιερός ο σκοπός, επρεπε να νικησουμε τους συριζαιους, εριχναν το επιπεδο.Σενέκας έγραψε: 27 Φεβ 2024, 21:35 Δε θέλω να σκέφτομαι τα χαρακτηριστικά του ατόμου που θα πάει στην κάλπη και θα το ρίξει συνειδητά στον Γιώργο Αυτιά. Τρομάζω
- Μαδουραίος
α εχουν τοποθετηθει οττο/πατ ε; Μπραβο. 
Σενέκας έγραψε: 27 Φεβ 2024, 21:35 Δε θέλω να σκέφτομαι τα χαρακτηριστικά του ατόμου που θα πάει στην κάλπη και θα το ρίξει συνειδητά στον Γιώργο Αυτιά. Τρομάζω
.
Εχω φίλη απο το διπλανό χωριό του νεόπλουτου λιμοκοντόρου τζιτζιφιόγκου μαλακοπίτουρα.....
Καμαρώνουνε σα γύφτικα σκερπάνια οι βρωμιαρέοι.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Τώρα βέβαια από την στιγμή που θα ψηφιστεί το ρημάδι, αυτό ακριβώς αξίζουν τα ρημάδια που θα τον ψηφίσουν.
Από την άλλη βέβαια, υποτίθεται ότι ένας πρωθυπουργός πρέπει να επιλέγει τους άριστους και όχι απλώς αυτούς που θέλει η ηλίθια μάζα. Φυσικά ο Μητσοτάκης το έχει χάσει αυτό το παιχνίδι από τη στιγμή που πήρε τον Άδωνι.
Από την άλλη βέβαια, υποτίθεται ότι ένας πρωθυπουργός πρέπει να επιλέγει τους άριστους και όχι απλώς αυτούς που θέλει η ηλίθια μάζα. Φυσικά ο Μητσοτάκης το έχει χάσει αυτό το παιχνίδι από τη στιγμή που πήρε τον Άδωνι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Την αδικεις. Σε παραπεμπω στο νημα ΝΔ γιοκ.enaon έγραψε: 27 Φεβ 2024, 21:32 εξοχη κίνηση ματ παντως απο τον Κυριακο παλι, δειγμα ευφυίας και ικανότητας, δεν ειμαι σίγουρος γιατί βεβαια, θα εξηγήσει ο πατ και ο οττο.
Με ευχαριστεις μετα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Σενέκας έγραψε: 02 Νοέμ 2023, 12:17ο τύπος είναι άνετα απο τις πιο γλοιώδεις προσωπικότητες στον Ελληνικό δημόσιο λόγο. Νυφίτσα σκέτη. Όποιος δέχτηκε να του κάνει χάρη και να στον χώσει στο ψηφοδέλτιο για να τα μασάει στις Βρυξέλλες, είναι για φτύσιμο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ότι ο Αλαφούζος εξαργυρωνει την υποστήριξη του στην ΝΔ βάζοντας ανθρώπους του στα ψηφοδέλτια ούτε που σας περνάει από το μυαλό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
;; Πότε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ο μεγάλος που έχει την καθημερινή μπορει. Ο μικρός είναι βλαξzteo έγραψε: 27 Φεβ 2024, 22:27 Ότι ο Αλαφούζος εξαργυρωνει την υποστήριξη του στην ΝΔ βάζοντας ανθρώπους του στα ψηφοδέλτια ούτε που σας περνάει από το μυαλό.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Μπορεί να μη μας πέρασε από το μυαλό, αλλά δεν μας εξέπληξε κιόλας.zteo έγραψε: 27 Φεβ 2024, 22:27 Ότι ο Αλαφούζος εξαργυρωνει την υποστήριξη του στην ΝΔ βάζοντας ανθρώπους του στα ψηφοδέλτια ούτε που σας περνάει από το μυαλό.
Τίποτα δεν γίνεται χωρίς αντάλλαγμα σ'αυτή την κοινωνία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
α ο αλαφουζος τον εβαλε; Οκ τοτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-