!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεα Δημοκρατια Γιοκ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Νεα Δημοκρατια Γιοκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2024, 13:51
Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2024, 13:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2024, 13:17

Υπονοείς ότι οι ζαίοι έφτυσαν στα μούτρα όσους χριστιανούς, δεξιούς και χαγίτες τους στήριξαν το '15 ή κάτι άλλο;
Δεν το ξερω αυτο, διοτι δεν εχω ψηφισει Συριζα, επισης απο τον Συριζα δεν θα ειχα απαιτησεις να ακολουθησει δεξια πολιτικη, απο τη ΝΔ ομως ειχα και την ψηφισα επειδη εμφανιζεται ως δεξιο κομμα, οποτε αυτοι που με εφτυσαν ειναι οι της ΝΔ.
Μα όσοι ψηφίσαμε νδ στις επαναληπτικές, αυτό ακριβώς είχαμε ως στόχο. Και προέκυψε ένας σύριζα με καλύτερο στάιλινγκ. Ο "γραφικός" τζημ βγήκε οφ γιατί δεν κάλυπτε τους ιντελεκτουέλ :lol: ψηφοφόρους και τώρα ας πάρει η κάθε ζόρικη Λίζα τις επιλογές της, να τις κάνει κορνίζα.

Γιατί η άρνηση πραγματικότητας, δεν είναι λύση. Υπάρχει σαφής πρόταση για το ποιος θα αντικαταστήσει τη φωτο του Μητσοτάκη; Αν δεν υπάρχει δεν λένε τίποτα οι κραυγές, μόνον ως συναισθηματική αποφόρτιση προσφέρουν κάτι.
Ακουγεται ο Δενδιας αλλα δεν με απασχολει ακομα η μετα Μητσοτακη εποχη....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2024, 14:04
Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2024, 13:37

Δεν το ξερω αυτο, διοτι δεν εχω ψηφισει Συριζα, επισης απο τον Συριζα δεν θα ειχα απαιτησεις να ακολουθησει δεξια πολιτικη, απο τη ΝΔ ομως ειχα και την ψηφισα επειδη εμφανιζεται ως δεξιο κομμα, οποτε αυτοι που με εφτυσαν ειναι οι της ΝΔ.
Μα όσοι ψηφίσαμε νδ στις επαναληπτικές, αυτό ακριβώς είχαμε ως στόχο. Και προέκυψε ένας σύριζα με καλύτερο στάιλινγκ. Ο "γραφικός" τζημ βγήκε οφ γιατί δεν κάλυπτε τους ιντελεκτουέλ :lol: ψηφοφόρους και τώρα ας πάρει η κάθε ζόρικη Λίζα τις επιλογές της, να τις κάνει κορνίζα.

Γιατί η άρνηση πραγματικότητας, δεν είναι λύση. Υπάρχει σαφής πρόταση για το ποιος θα αντικαταστήσει τη φωτο του Μητσοτάκη; Αν δεν υπάρχει δεν λένε τίποτα οι κραυγές, μόνον ως συναισθηματική αποφόρτιση προσφέρουν κάτι.
Και τί ακριβώς θα αλλάξει ο Δένδιας; Θα ορθώσει το ανάστημα του και θα πει όχι στα κονδύλια που πέρα από τους ηρωϊσμούς, βολεύουν κόσμο και κοσμάκη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2024, 14:06
Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2024, 14:04

Και τί ακριβώς θα αλλάξει ο Δένδιας; Θα ορθώσει το ανάστημα του και θα πει όχι στα κονδύλια που πέρα από τους ηρωϊσμούς, βολεύουν κόσμο και κοσμάκη;
Εαν προσπαθεις να μου πεις οτι η ΝΔ δεν προκειται να αλλαξει, μην ανησυχεις, το εχω καταλαβει.... :-)
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2024, 14:20 Εικόνα

Εικόνα
Ξεκάθαρα φταίει η ΝΔ που κακολογει τον μπαμπά του Μπίλι που έπρεπε να του είχε αστραψει δυο χαστούκια;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Αυτά είναι!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Φεβ 2024, 14:24
Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2024, 14:20
Spoiler
Εικόνα
Εικόνα
Ξεκάθαρα φταίει η ΝΔ που κακολογει τον μπαμπά του Μπίλι που έπρεπε να του είχε αστραψει δυο χαστούκια;
Ο μπαμπάς του Μπίλυ φοβάται ότι ο γιος του είναι gay.
Το παιδί-Μπίλι χτυπιέται πως δεν είναι gay, απλώς του αρέσει το μπαλέτο.
Στην τελευταία σκηνή, ο ενήλικος πλέον Μπίλυ είναι πρωταγωνιστής στο πιο κραγμένο μπαλέτο που υπάρχει: την gay εκδοχή της λίμνης των κύκνων!
Συμπέρασμα: ο μπαμπάς του Μπίλυ είχε δίκιο!
(Ρπστμ, γιατί δεν είχαμε και εμείς τέτοιες εργασίες να γράφω αριστουργήματα και να σκάει ο μπαμπάς extra χαρτζιλίκι).
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2024, 17:23 Εικόνα
Αφού είναι η μία, η άλλη, να το ακυρώσει και να πληρώνει παραπάνω χαράτσι. Και διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαια. "Δεν αλλάζετε τίποτα χωρίς την έγκρισή μου, θα σας κόψω τα χέρια".
Όσες φορές μου ανέβασαν το όριο της πιστωτικής ερήμην μου, ("επειδή είστε καλή πελάτισσα"), έκοψα την πιστωτική.
Έχω αλλάξει τρεις τράπεζες και τώρα την έχω κόψει. Δεν θέλω άλλη.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Juno έγραψε: 27 Φεβ 2024, 17:38
Αφού είναι η μία, η άλλη, να το ακυρώσει και να πληρώνει παραπάνω χαράτσι.Και διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαια. "Δεν αλλάζετε τίποτα χωρίς την έγκρισή μου, θα σας κόψω τα χέρια"
Ο συγκεκριμενος δεν ειναι απλα στελεχος της ΝΔ, ηταν και υποψηφιος βουλευτης με τη ΝΔ....
Άβαταρ μέλους
Juno

Nostalgia έγραψε: 27 Φεβ 2024, 17:40
Juno έγραψε: 27 Φεβ 2024, 17:38
Αφού είναι η μία, η άλλη, να το ακυρώσει και να πληρώνει παραπάνω χαράτσι.Και διαβάζουμε τα ψιλά γράμματα στα συμβόλαια. "Δεν αλλάζετε τίποτα χωρίς την έγκρισή μου, θα σας κόψω τα χέρια"
Ο συγκεκριμενος δεν ειναι απλα στελεχος της ΝΔ, ηταν και υποψηφιος βουλευτης με τη ΝΔ....
Και ειρωνεύεται τον Κούλη; Υπάρχει ελπίδα!
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα: "ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ"

Κάποιοι θέλουν την Εκκλησία στο περιθώριο. Πολλοί ενοχλούνται με την παρουσία της Εκκλησίας και ειδικά όταν εκφράζεται χωρίς φόβο, λέγοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου.
Ανήκουστες ιδεολογικές τάσεις ή «κέντρα» επιθυμούν την Εκκλησία να είναι βουβή, στο περιθώριο, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο ή ρόλο μέσα στην κοινωνία. Τις δυο τελευταίες δεκαετίες από την εποχή του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστοδούλου, γίνεται μια συστηματική προσπάθεια εξουδετέρωσης και αποδυνάμωσης της Εκκλησίας.

Σε ορισμένους που έχουν φτιάξει έναν Θεό και μια θρησκεία στα μέτρα τους, διατυμπανίζοντας ότι οι ίδιοι είναι «χριστιανοί» ή άνθρωποι της Εκκλησίας, υποδεικνύουν και ωθούν στην κοινωνία το δικό τους τρόπο ζωής, χωρίς περιορισμούς, χωρίς «μη», χωρίς ηθική, χωρίς «καλούπια» και πάνω απ’ όλα χωρίς «Θεό».

Ξέχασαν ορισμένοι, ό,τι για να ζουν σήμερα ελεύθεροι και να λένε τις όποιες απόψεις, η Εκκλησία μαζί με τον λαό έδωσαν μάχες για να κρατηθεί αυτό το Έθνος. Κράτησαν την πίστη, την ελευθερία, την παιδεία, την Ελλάδα, τις αξίες, την οικογένεια. Και όταν τους τα θυμίζει η Εκκλησία τότε μιλούν για «μεσαίωνα» ή για τους «συντηρητικούς παπάδες», ή «τι δουλειά έχει η Εκκλησία να ανακατεύεται σε τέτοια ζητήματα» κ.α.
Δεν θα σταματήσουμε να ζούμε σύμφωνα με το λόγο του Θεού και να σπέρνουμε το σπόρο της αλήθειας και του Ευαγγελίου, επειδή κάποιοι θέλουν να τα ισοπεδώσουν όλα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”