Δεν πληρώνουν Ενφια για τους ναούς όμως.George_V έγραψε: 26 Φεβ 2024, 13:48Αφού πληρώνει και ενφια και φόρους ρε φιλαράκιΟργισμένος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 13:46 και φυσικα εχομε και ενφια , εκτος των αλλων να παιρνουμε.
Παρασιτα του ελεους.
https://www.google.com/amp/s/www.docume ... lados/amp/
Τι άλλο να πάρετε?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν προφτασε να στεγνώσει το μελάνι στο νομοσχέδιο των γκευ γάμων και ήδη ζητάνε και αλλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Δεν προφτασε να στεγνώσει το μελάνι στο νομοσχέδιο των γκευ γάμων και ήδη ζητάνε και αλλα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Δεν προφτασε να στεγνώσει το μελάνι στο νομοσχέδιο των γκευ γάμων και ήδη ζητάνε και αλλα
Πληρώνουνzteo έγραψε: 26 Φεβ 2024, 14:03Δεν πληρώνουν Ενφια για τους ναούς όμως.George_V έγραψε: 26 Φεβ 2024, 13:48Αφού πληρώνει και ενφια και φόρους ρε φιλαράκιΟργισμένος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 13:46 και φυσικα εχομε και ενφια , εκτος των αλλων να παιρνουμε.
Παρασιτα του ελεους.
Τι άλλο να πάρετε?
https://e-thessalia.gr/tsouchteros-enfi ... -evro/amp/
Απαλλάσσεται μόνο το Άγιο Όρος λόγω συνταγματικης προστασίας και μοναστήρια που ανήκουν σε άλλα Πατριαρχεια εντός Ελλάδος
Όλοι οι άλλοι πληρώνουν ενφια για ναούς και μοναστήρια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
1,8 ek το χρονο ενφια αντι για κανα δις. Kaι εχει και 10.000 δυ να τα αρπαζουν τσαμπα και βερεσε καθε μηνα. Χονδρικα γυρω στα τουλαχιστον 300 εκ το χρονο.George_V έγραψε: 26 Φεβ 2024, 13:48Αφού πληρώνει και ενφια και φόρους ρε φιλαράκιΟργισμένος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 13:46 και φυσικα εχομε και ενφια , εκτος των αλλων να παιρνουμε.
Παρασιτα του ελεους.
Τι άλλο να πάρετε?
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
basika plhrvnoyn enfia για ελαχιστα εκ των ακινητων τους.zteo έγραψε: 26 Φεβ 2024, 14:03Δεν πληρώνουν Ενφια για τους ναούς όμως.George_V έγραψε: 26 Φεβ 2024, 13:48Αφού πληρώνει και ενφια και φόρους ρε φιλαράκιΟργισμένος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 13:46 και φυσικα εχομε και ενφια , εκτος των αλλων να παιρνουμε.
Παρασιτα του ελεους.
Τι άλλο να πάρετε?
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Aν κατάλαβα καλά οι οργισμένοι είναι υπέρ του θρησκευτικού γάμου των λοατκι αλλά πνέουν μένεα κατά της εκκλησίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
George_V έγραψε: 26 Φεβ 2024, 14:07Πληρώνουνzteo έγραψε: 26 Φεβ 2024, 14:03Δεν πληρώνουν Ενφια για τους ναούς όμως.George_V έγραψε: 26 Φεβ 2024, 13:48
Αφού πληρώνει και ενφια και φόρους ρε φιλαράκι
Τι άλλο να πάρετε?
Απαλλάσσεται μόνο το Άγιο Όρος λόγω συνταγματικης προστασίας και μοναστήρια που ανήκουν σε άλλα Πατριαρχεια εντός Ελλάδος
Όλοι οι άλλοι πληρώνουν ενφια για ναούς και μοναστήρια.
Διάβασε τι ποσταρεις. Οι ναοί πληρώνουν ενφια για την ακίνητη περιουσία που έχουν,όχι για τους ναούς ως οικήματαΗ ακίνητη περιουσία των περιφερειακών ναών μπορεί να είναι βοσκοτόπια, κάποιες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αλλά και ενοίκια. Αντιθέτως στην πόλη από τους 40 περίπου ναούς που υπάρχουν, μόλις οι πέντε με έξι θα υποχρεωθούν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και φορολογία, καθώς οι υπόλοιποι δεν έχουν ακίνητη περιουσία.
Πάντως η ειρωνεία είναι πως οι ναοί της πόλης χωρίς ακίνητη περιουσία και δίχως υποχρέωση πληρωμής ΕΝΦΙΑ, έχουν μεγαλύτερη προσέλευση από πιστούς σε σχέση με τους περιφερειακούς ναούς που βρίσκονται με ακίνητη περιουσία και υποχρεώσεις, αλλά δίχως σημαντικά έσοδα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν είναι το θέμα μας ο ενφια για τους ναούς να πληρώσουν εγώ δεν έχω πρόβλημα.zteo έγραψε: 26 Φεβ 2024, 14:40George_V έγραψε: 26 Φεβ 2024, 14:07Πληρώνουν
Όλοι οι άλλοι πληρώνουν ενφια για ναούς και μοναστήρια.Διάβασε τι ποσταρεις. Οι ναοί πληρώνουν ενφια για την ακίνητη περιουσία που έχουν,όχι για τους ναούς ως οικήματαΗ ακίνητη περιουσία των περιφερειακών ναών μπορεί να είναι βοσκοτόπια, κάποιες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αλλά και ενοίκια. Αντιθέτως στην πόλη από τους 40 περίπου ναούς που υπάρχουν, μόλις οι πέντε με έξι θα υποχρεωθούν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και φορολογία, καθώς οι υπόλοιποι δεν έχουν ακίνητη περιουσία.
Πάντως η ειρωνεία είναι πως οι ναοί της πόλης χωρίς ακίνητη περιουσία και δίχως υποχρέωση πληρωμής ΕΝΦΙΑ, έχουν μεγαλύτερη προσέλευση από πιστούς σε σχέση με τους περιφερειακούς ναούς που βρίσκονται με ακίνητη περιουσία και υποχρεώσεις, αλλά δίχως σημαντικά έσοδα
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα όμως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πληρώνει ΕΝΦΙΑ μόνο για την υπάρχουσα εκκλησιαστική περιουσία και φυσικά όχι για την κατασχεθείσα.
Εάν αποφάσιζε το κράτος να πει σας επιστρέφω όσα έχω κατάσχει και απαλλοτριώσει και κόβω τη μισθοδοσία για να κάνω χωρισμό εκκλησίας και κράτους αλλά ο ΕΝΦΙΑ βέβαια θα υπολογίζεται και στην επιστραφείσα πόσα χρόνια λες θα μπορούσαν να τον πληρώνουν μαζί με τους μισθούς;
Μάλλον θα αναγκάζονταν να ξαναπουλήσουν την επιστραφείσα περιουσία σταδιακά.
Αλλά όλα αυτά αποτελούν σχέδια φανατικών υπέρ και κατά της εκκλησίας που δεν υπολογίζουν τον γεωπολιτικό παράγοντα.
Ο Μητσοτάκης ο ίδιος απέτρεψε τον χωρισμό της εκκλησίας από το κράτος που είχε ετοιμάσει ο Τσίπρας με την αναθεώρηση του άρθρου 3 περί ουδετεροθρησκείας πετάγοντάς το στον κάλαθο των αχρήστων.Αυτό οι διάφοροι μονομάχοι ένθεν κακείθεν τείνουν να το ξεχνούν όπως και την πραγματική ιστορία της ένωσης της Εκκλησίας με το κράτος.Αυτή άρχισε επί Βαυαροκρατίας με πολύ συγκεκριμένο σκοπό,να ελέγχει την εκκλησία η Αθήνα και όχι ο τσάρος ή ο σουλτάνος μέσω του Πατριαρχείου.Ο σκοπός αυτός υπάρχει ακόμη και υποστηρίζεται από τον δυτικό κόσμο ή τέλος πάντων από τα "βαθέα κράτη" αυτού που ξέρουν τι τους γίνεται.
Αρκετές φορές η Ελλάδα βρέθηκε υπό τον έλεγχο δυτικών δυνάμεων και ποτέ καμμία από αυτές δεν έθεσε θέμα χωρισμού της εκκλησίας από το κράτος.Αυτό κάτι θα έπρεπε να λέει στους οργισμένους αυτού του κόσμου αλλά φευ.
Το 1917 οι σούπερ κοσμικοί και αντικληρικαλιστές Γάλλοι ανέτρεψαν τον βασιλέα Κωνσταντίνο και εγκατέστησαν πρωθυπουργό τον Βενιζέλο.Παρ ότι η εκκλησία είχε ταχθεί υπέρ του βασιλέως δεν τέθηκε κανένα ζήτημα χωρισμού της από το κράτος.Άλλαξαν βέβαια τον αρχιεπίσκοπο που είχε συμμετάσχει ο ίδιος σε δημόσιο αναθεματισμό του Βενιζέλου αλλά απλώς ήλθε άλλος αρχιεπίσκοπος,βενιζελικός.
Το 1944 στα Δεκεμβριανά επισκέφθηκε χριστουγεννιάτικα την Αθήνα ο Τσώρτσιλ.Επί του εκκλησιαστικού επέμενε στην ανάγκη όχι βέβαια να ...χωρισθεί η εκκλησία με το κράτος αλλά να γίνει ο αρχιεπίσκοπος αντιβασιλέας
Το 1979 κατά τις διαπραγματεύσεις για την είσοδο της Ελλάδος στην ΕΟΚ κανείς δεν ζήτησε ως όρο να γίνει η Ελλάδα κοσμικό κράτος.Όλες οι απαιτήσεις της Ελλάδος για εξαιρέσεις από το κοινοτικό κεκτημένο από τη συνταγματική τάξη ως το Άγιον Όρος που αφορούσαν θρησκευτικά θέματα έγιναν δεκτές χωρίς καμμία αντίρρηση.
Δεν ξέρω τι περιμένετε ακόμη.Nα βγει ο διευθυντής της CIA και να πεί ότι στην Ελλάδα οι παπάδες πρέπει να πληρώνονται από το κράτος
Η εκκλησία έπρεπε ήδη να έχει δικό της νόμισμα. Εδώ και 2000 χρόνια ετέθη το ερώτημα, τίνος είναι η κεφάλα που απεικονίζεται πάνω στο νόμισμα; του καίσαρα. Ε, δώστε το στον σήζαρ. Άλλωστε είναι γραμμένο ότι δεν θα μπορείς να πουλήσεις ή να αγοράσεις αν δεν έχεις πρόσβαση στα νομίσματα τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
-
- 6 Απαντήσεις