Μονο αμορφωτος η ψυχοπαθης η υπο την επηρρεια ναρκωτικων ανεβαινει σε πυλωνα υψηλης τασης χωρις γαντια και εξοπλισμο.
.
Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:44
Δυο πραγματα θελω να μου εξηγησετε και θα παω πασο.
α) Γιατι μορφωμενος ανθρωπος ανεβηκε σε πυλωνα χωρις εξοπλισμο.
β) Γιατι η γειτονισα που λεει οτι ανεβηκε να σωσει γατακι επι μια βδομαδα αφησε να διακινειται η ιστορια για Ρομα.
Γιατί και οι μορφωμένοι άνθρωποι κάνουν μαλακίες. Όπως οι 5 νεκροί του υποβρυχίου Τιτάν, όλοι έξυπνοι και μορφωμένοι.Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:42 Oκ δωσε μου μια εξηγηση γιατι μορφωμενος ανθρωπος σκρφαλωσε στον πυλωνα χωρις εξοπλισμο και αν ειναι λογικη θα παω πασο.
ST48410 έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:54Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:44
Δυο πραγματα θελω να μου εξηγησετε και θα παω πασο.
α) Γιατι μορφωμενος ανθρωπος ανεβηκε σε πυλωνα χωρις εξοπλισμο.
β) Γιατι η γειτονισα που λεει οτι ανεβηκε να σωσει γατακι επι μια βδομαδα αφησε να διακινειται η ιστορια για Ρομα.
α) Έτσι όπως το βλέπω δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό για να ανέβεις. Σκαρφαλώνεις, απλά χρειάζεται να ξέρεις που να μην ακουμπήσεις. Εγώ δεν το διακινδύνευα γιατί δεν ξέρω τι τάσεις έχει στους μετασχηματιστές και αν και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει υπερπήδηση. Επίσης γιατί δεν γνωρίζω αν κόβουν το ρεύμα πριν ανέβουν οι τεχνικοί σε τέτοιους πυλώνες ή αν υπάρχει ασφαλές σημείο να πιαστείς ή να πατήσεις. Αυτός μπορεί να νόμιζε ότι ήξερε ή να υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του ή να μην έβλεπε καλά κλπ κλπ.
Αλλά τώρα σοβαρά. Ποιο είναι το σενάριο; Ότι τον ανέβασαν εκεί με καλαθοφόρο; Με ελικόπτερο; Με τι; Ότι υπήρχε συμμορία από αρκετά άτομα που τον έδεσε και τον μετέφερε εκεί πάνω αναίσθητο; Δεν θα του άφηναν σημάδια τα σκοινιά;
β) και τι να έκανε η γειτόνισσα. Να παρακολουθούσε τις σχετικές ειδήσεις και να κοιτούσε ποιο κανάλι λέει κάτι λάθος και να τηλεφωνούσε να το διορθώσει; Κι αν δεν βλέπει ειδήσεις όπως πχ εγώ;
Τι καθόμαστε και γράφουμε νυχτιάτικο...
hellegennes έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:57Γιατί και οι μορφωμένοι άνθρωποι κάνουν μαλακίες. Όπως οι 5 νεκροί του υποβρυχίου Τιτάν, όλοι έξυπνοι και μορφωμένοι.Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:42 Oκ δωσε μου μια εξηγηση γιατι μορφωμενος ανθρωπος σκρφαλωσε στον πυλωνα χωρις εξοπλισμο και αν ειναι λογικη θα παω πασο.
ST48410 έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:58 Πάντως εγώ λυπάμαι αν χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος για να σώσει ένα γατάκι ακόμα κι αν η συμπεριφορά του ελέγχεται ως πολύ ριψοκίνδυνη. Κρίμα είναι και κουράγιο στους δικούς του.
+1.hellegennes έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:57Γιατί και οι μορφωμένοι άνθρωποι κάνουν μαλακίες.Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:42 Oκ δωσε μου μια εξηγηση γιατι μορφωμενος ανθρωπος σκρφαλωσε στον πυλωνα χωρις εξοπλισμο και αν ειναι λογικη θα παω πασο.
Ενώ αυτό που έκαναν οι άλλοι δεν ήταν αυτοκτονία.Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:58Αυτο δεν ηταν μαλακια αλλα μιση αυτοκτονια.hellegennes έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:57Γιατί και οι μορφωμένοι άνθρωποι κάνουν μαλακίες. Όπως οι 5 νεκροί του υποβρυχίου Τιτάν, όλοι έξυπνοι και μορφωμένοι.Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:42 Oκ δωσε μου μια εξηγηση γιατι μορφωμενος ανθρωπος σκρφαλωσε στον πυλωνα χωρις εξοπλισμο και αν ειναι λογικη θα παω πασο.
Θα επρεπε τουλαχιστον να φορεσει γαντια και οχι οποια κι οποια γαντια.
Και φίλους μπορεί να είχε και τέλος πάντων είναι κρίμα να χαθεί ένας νέος άνθρωπος με τέτοιο τρόπο.Αρίστος έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:59ST48410 έγραψε: 26 Φεβ 2024, 00:58 Πάντως εγώ λυπάμαι αν χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος για να σώσει ένα γατάκι ακόμα κι αν η συμπεριφορά του ελέγχεται ως πολύ ριψοκίνδυνη. Κρίμα είναι και κουράγιο στους δικούς του.
Δεν ειχε δικους του η τουλαχιστον μονος του πρεπει να εμενε.
.