Εγώ νομίζω πως αν θέλει ο/η ίδιος/ ίδια να πει κάτι, θα το κάνει. Και όπως πολύ σωστά είπες, ''γούστο και καπέλο'' του χρήστη.Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2024, 11:54Ναι οκ έχεις δίκιο εδώ. Απλά δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που μπαίνει ο παλιός μέσα και λέει "όχι δεν είμαι αυτός..." ενώ κάνει μπαμ, δε λέω για τη συγκεκριμένη εδώ οντότητα, μιλάω γενικά. Γούστο τους καπέλο τους βέβαια , απλά δε καταλαβαίνω το λόγο.Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2024, 11:51 Ε ρε καυλάντα που έχουν μερικοί για τον/την Σατουρν. Εν τω μεταξύ κλαίω με τις παρεμβάσεις τους, ''αν είναι, αν δεν είναι..'' η/ ο τάδε χρήστης..Και μιλάνε και σοβαρά.![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
Re: Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Eντωμεταξύ, μόνο που δεν το έχω ζωγραφίσει κι όλα
Καημός detected, ξέρω γω;
Καημός detected, ξέρω γω;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Fata_Morgana
Ναι μωρέ σε πειράζωΕρμής έγραψε: 25 Φεβ 2024, 11:54
Μου έβγαζε vibes ότι είναι άντρας εννοώ, παρόλο που έχουμε βρεθεί irl μια φορά σε μαζωξη
Αυτό το οντότητα με σκλάβωσε by the way
Παίζει σοβαρά για επόμενο νικ
Παίζει σοβαρά για επόμενο νικ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Fata_Morgana
Ε καλά διαφωνίες ιδεολογικές, θρησκευτικές κτλ όλοι έχουμε εδώ μέσα. Αρκεί να σεβόμαστε το ότι ο καθείς έχει το σκεπτικό του και να αντιλαμβάνεστε ότι ότι και να γίνει εγώ έχω πάντα δίκιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 11:57Κι εγώ σ' αυτήν αναφέρομαι. Κι έχει όντως μεγάλη πλάκα η διαφορά μεταξύ των περιστεριώτικων γρουγρου στα περιανεμικά από τις πολιτικές ή θρησκευτικές τοποθετήσεις. Άλλοι άνθρωποι λέμε.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2024, 11:48Αν υπήρχε κάτι περισσότερο που δε το γνωρίζω, δε το γνωρίζω. Εγώ λέω για τη γενικικότερη παρουσία της στο φόρουμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 11:38
Ξέρω τι λέω Μοργκάνα. Έχω καλή μνήμη και επαρκέστατη γνώση για τις μπινιές των ταχυδρομικών περιστέρων.
Οπότε, αν δεν είναι, όλα καλά.
Αν είναι, προτείνω αλλαγή λογαριασμού με νικ "άλλος άνθρωπος", που έχει και κατιτίς το ευαισθητοποιημένον.![]()
Ευκολάκι. Άρνηση/αποστασιοποίηση ταυτότητας για τον χ ή ψ λόγο. Αναίρεση εαυτού.Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2024, 11:54
Ναι οκ έχεις δίκιο εδώ. Απλά δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που μπαίνει ο παλιός μέσα και λέει "όχι δεν είμαι αυτός..." ενώ κάνει μπαμ, δε λέω για τη συγκεκριμένη εδώ οντότητα, μιλάω γενικά. Γούστο τους καπέλο τους βέβαια , απλά δε καταλαβαίνω το λόγο.
Προτείνω ένταξη στην όλο και περισσότερο εμπλουτιζόμενη κοινότητα της λοατκι + άπειρον κοινότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σιγά μη σέβομαι το οποιοδήποτε ευέλικτο όλο εδώ μέσα.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2024, 12:03Ε καλά διαφωνίες ιδεολογικές, θρησκευτικές κτλ όλοι έχουμε εδώ μέσα. Αρκεί να σεβόμαστε το ότι ο καθείς έχει το σκεπτικό του και να αντιλαμβάνεστε ότι ότι και να γίνει εγώ έχω πάντα δίκιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 11:57Κι εγώ σ' αυτήν αναφέρομαι. Κι έχει όντως μεγάλη πλάκα η διαφορά μεταξύ των περιστεριώτικων γρουγρου στα περιανεμικά από τις πολιτικές ή θρησκευτικές τοποθετήσεις. Άλλοι άνθρωποι λέμε.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2024, 11:48
Αν υπήρχε κάτι περισσότερο που δε το γνωρίζω, δε το γνωρίζω. Εγώ λέω για τη γενικικότερη παρουσία της στο φόρουμ.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ, έχεις καημό και καρφώνεσαι, φιλικά στο λέω (όσο μπορώ δηλαδή)
Όσο πάει, τείνει σε παράνοια το πράμα. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σε ποιά καρφώνομαι χαρά μου; Στα δήγματα του συναφιού σου; Γουάου.Saturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 12:05 ΓΑΛΗ, έχεις καημό και καρφώνεσαι, φιλικά στο λέω (όσο μπορώ δηλαδή)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Eγώ δεν έχω καταλάβει γιατί μου την πέφτει έτσι και τί καημό κουβαλάει
Κάτι για περιστερώνες λέει κάτι άλλα κινέζικα
Το θέμα ποιό είναι δεν κατάλαβα και ξεσπάει στο νήμα αυτό
Όχι ίσως οτι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά ειλικρινά μου κάνει εντύπωση.
Πέρα από τα προχθεσινά παιχνιδίσματα με το '"έλα να τσακωθούμε" στο τί σκέφτεσαι τώρα δεν παίχτηκε κάτι άλλο και μια χαρά χαζολογήσαμε και γελάσαμε κει πέρα με τον Μένιο.
Είναι στενάχωρο να το παρακολουθείς να συμβαίνει αυτό αλλά άμα δεν καταλαβαίνει από μόνη της, τί άλλο να κάνω εγώ;
Πέρα από τα προχθεσινά παιχνιδίσματα με το '"έλα να τσακωθούμε" στο τί σκέφτεσαι τώρα δεν παίχτηκε κάτι άλλο και μια χαρά χαζολογήσαμε και γελάσαμε κει πέρα με τον Μένιο.
Είναι στενάχωρο να το παρακολουθείς να συμβαίνει αυτό αλλά άμα δεν καταλαβαίνει από μόνη της, τί άλλο να κάνω εγώ;
Ποιό είναι το συνάφι μου καλή μου γυναίκα; Aπό όσο θυμάμαι δηλαδή, δεν είχα ποτέ πάρε δώσε με κανα συνάφι ...μπορεί να στο πιστοποιήσει και ο Ερμής αυτό που μια φορά πήγα σε μασαμπούκα και μετά δεν ξαναπήγα
Τέλος πάντων, καρφώνεσαι για το οτι έχεις κάποιον καημό σχετικά με κάτι που αφορά μάλλον και εμένα
Συ ξέρεις
Έκανες ήδη αρκετά. Συνειδητά ή μη αλλά δατ'ς λάιφ.Saturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 12:10 Eγώ δεν έχω καταλάβει γιατί μου την πέφτει έτσι και τί καημό κουβαλάει
Προς το παρόν φιλάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Να σεβόμαστε τον ίδιο ή την άποψη του σαφέστατα και δεν είμαστε υποχρεωμένοι. Να σεβόμαστε ότι ολοι έχουμε δικαίωμα να εκφραζόμαστε εννοώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 12:05Σιγά μη σέβομαι το οποιοδήποτε ευέλικτο όλο εδώ μέσα.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2024, 12:03Ε καλά διαφωνίες ιδεολογικές, θρησκευτικές κτλ όλοι έχουμε εδώ μέσα. Αρκεί να σεβόμαστε το ότι ο καθείς έχει το σκεπτικό του και να αντιλαμβάνεστε ότι ότι και να γίνει εγώ έχω πάντα δίκιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 11:57
Κι εγώ σ' αυτήν αναφέρομαι. Κι έχει όντως μεγάλη πλάκα η διαφορά μεταξύ των περιστεριώτικων γρουγρου στα περιανεμικά από τις πολιτικές ή θρησκευτικές τοποθετήσεις. Άλλοι άνθρωποι λέμε.![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 25 Φεβ 2024, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε δεν πάτε να βγείτε έξω να σας χτυπήσει λίγο ο κρύος αέρας, εγώ την διαχειρίζομαι την συνειδητή κλεισουρα μου, εσας σας χαλάει...ΗΜΑΡΤΟΝ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 1 Απαντήσεις