τοχεις λεμε και συ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
Re: Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
nemo έγραψε: 25 Φεβ 2024, 04:01 τουλαχιστον για πενηντα τον ειχα τον Saturn και απο που και πως τον καταλαβατε οτι ειναι η σουβλιτσα ;
βρε, ούτε σε ποιον το λέω δεν κατάλαβες; Τι έχει γίνει, δεν ήσουν έτσι παλιά.
έχασες και το στοιχημα που έβαλες, τον εκνευρισα τον 50αρη πριν που τον είπα άλκη, θέλει να ξέρει ποιος κοροιδευει ποιον, αλλιώς δεν μπορεί, σκάει
εμβόλιο;
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 02:33 Γενικότερη παρατήρηση.
Μετά την έξαρση της Casp που την είδε ετεροχρονισμένη sex expert, έχουμε και νέα είσοδο από πιστοποιημένους δογματικώς ορθόδοξους μάστερς και ντομιτραξίξ του είδους.
Πχορουμάρα φορ εβα.![]()
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Το δικό σου κλαμπάκι μήπως τυγχάνει να είναι ένα δωμάτιο σε κλινική νευρολογικής φύσεως;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 03:02Μα εδώ και χρονια λειτουργώ ως πορτιέρης στο δικό μου κλαμπάκι, βρε καταθλιπτικό τυχαίο δήγμα τσουβαλιού πολιτικών και προσωπικών απωθημένων. Ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;Saturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 02:45 Γαλή, άμα πάρεις σύνταξη ποτέ από δω, πήγαινε σε καμιά πίστα για πορτιέρης, το 'χεις![]()
Σαφώς και ήταν πάντα πολύ μικρότερο το δικό σας. Οπότε, ντοντ γουόρι, θα συνεχίσετε να κερδάτε.![]()
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Κατι παρομοιο ελεγε και ενας πωλητης ηρωινης της γειτονιας μου
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Kαι το Μαργιώ, αχ το Μαργιώ, μύριζε θυμάρι και βασιλικό στσι λεμονιές του κόσμουAlienWay έγραψε: 24 Φεβ 2024, 22:48 Ευτυχήσαμε να ανδρωθούμε σε μία εποχή ανέμελη. Σε μία εποχή που η προσωπικότητα μετρούσε παραπάνω από τις υλικές απολαβές. Ξενυχτισμένοι ξαπλώναμε δίπλα στο κύμα και στις πισίνες των μπιτσόμπαρων, ενώ κατά πάνω μας έτρεχαν χαριτωμένα... γυμνίστριες με πλούσιο μπούστο (ασχέτως αν τρέχανε προς αυτόν που βρισκόταν πίσω από εμάς). Η αλμύρα της θάλασσας, αναμιγνυόταν με τη γλύκα των πρώτων μας φιλιών.
Τα βράδια ανάβαμε φωτιά στην παραλία και ανταλλάσσαμε ανέκδοτα, ιστορίες τρόμου, κιθαρισμούς και ανέκδοτα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
εγω παντως δε θυμαμαι ουτε τον αλκη ούτε τη σουβλίτσα....
εν τω μεταξύ διαβάζοντας και τις 9 σελίδες ξέχασα το αρχικό πόστ... βαριεμαι να γυρίσω παλι πίσω, γτ δεν μετονομάζεται σε : καφενείο?
εν τω μεταξύ διαβάζοντας και τις 9 σελίδες ξέχασα το αρχικό πόστ... βαριεμαι να γυρίσω παλι πίσω, γτ δεν μετονομάζεται σε : καφενείο?
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Andromachi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 09:03 εγω παντως δε θυμαμαι ουτε τον αλκη ούτε τη σουβλίτσα....
Μα καφενείο είναι όλα τα νήματα εδωμέσα.
(Ok, ορισμένα είναι κάτι άλλο, που καταλήγει σε "..νείο".
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Βίγκαν ταβερνείο;aLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2024, 10:15Andromachi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 09:03 εγω παντως δε θυμαμαι ουτε τον αλκη ούτε τη σουβλίτσα....
εν τω μεταξύ διαβάζοντας και τις 9 σελίδες ξέχασα το αρχικό πόστ... βαριεμαι να γυρίσω παλι πίσω, γτ δεν μετονομάζεται σε : καφενείο?![]()
Μα καφενείο είναι όλα τα νήματα εδωμέσα.![]()
(Ok, ορισμένα είναι κάτι άλλο, που καταλήγει σε "..νείο".)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 10:53Βίγκαν ταβερνείο;aLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2024, 10:15Andromachi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 09:03 εγω παντως δε θυμαμαι ουτε τον αλκη ούτε τη σουβλίτσα....
εν τω μεταξύ διαβάζοντας και τις 9 σελίδες ξέχασα το αρχικό πόστ... βαριεμαι να γυρίσω παλι πίσω, γτ δεν μετονομάζεται σε : καφενείο?![]()
Μα καφενείο είναι όλα τα νήματα εδωμέσα.![]()
(Ok, ορισμένα είναι κάτι άλλο, που καταλήγει σε "..νείο".)
Άλλη λέξη είχα στο νου, αλλά μπορείς να το πεις (λίαν επιεικώς) κι έτσι.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σοβαρά τώρα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
πες τα βρε AndromachiAndromachi έγραψε: 25 Φεβ 2024, 09:03 εγω παντως δε θυμαμαι ουτε τον αλκη ούτε τη σουβλίτσα....
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Fata_Morgana
Γιατί βρε; μια χαρά χρήστρια ήταν η σουβλιτσα. Εντάξει είχε κάποιες περίεργες σκέψεις περί παιχνιδιών εναντίον της αλλά νομίζω είχε κάποια βαση το σκεπτικό της. Εννοώ ότι όντως κάποιος της είχε κάνει "μπινιά" από δω μέσα και έβλεπε παντού εχθρούς. Αλλά τη θυμάμαι και παλιότερα μια χαρά κορίτσι ήταν.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 01:32Το αστείο είναι ότι προφανώς έγινε αποδεκτό το ότι είναι Η Saturn.
Oμολογώ ότι είχα κόψει αρχικώς τον χρήση για άντρα. Αν όντως αποδειχθούν οι συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις, θα πέσει πολύ γέλιο γιατί θα ρίξει και περισσότερες κορίνες στο πχορουμικό μπόουλινγκ.
Και είτε θα τρέχουν μετά οι περιφερειακοί πιαρίστας/αποστασιοποιημένοι/λοιποί να καθαρίσουν ή θα παρακάμψουν με ελαφρά τα ζόρικα για την ιδεολογία τους ψιλοθεματάκια, όπως πάντα άλλωστε.![]()
Με λίγα λόγια, ειλικρινά ελπίζω να μην είναι όντως η Σουβλίτσα για το καλό όλων.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 1 Απαντήσεις