ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 01:07
Saturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 00:44
Αν το 'χεις μτα ζώδια, Αφροδίτη στον σκορπιό με Άρη επίσης στον Σκορπιό θα έπρεπε να σου λέει οτι δεν κάνει καν να νοιώσεις την ανάσα του, ΑΝ κρίνει οτι επιθυμεί να σε τσιμπήσει...
Αυτό περιμένω το τσίμπημα από πιμακοειδείς μεταλλάξεις κουνουπιών, που θα χρειάζονται πάμπερς αν διαπιστώσω την ταυτότητα τους.
Και τις αχίλλειες πτέρνες μερικών, τις ξέρω ήδη βρε ζούδια.
Αλλά σιγά μη διεκδικήσω πρωτάθλημα στους παραολυμπιακούς του πχόρουμ.
επειδή έθιξες το ...θέμα των ζωδίων, προειδοποιώντας με οτι εισαι...γατοσκορπίνα σου εξήγησα κι εγώ πως ο ζωδιακός μου κύκλος έχει καίριες θέσεις στον Σκορπιό
Σου εξήγησα όμως πως αντίθετα με εσένα, ΔΕΝ μανουριάζω για...ψύλλου πήδημα και τσίμπημα, ΜΟΝΟ οταν κρίνω οτι πρέπει να ακουμπήσω κάποιον, χωρίς πολλές πολλές γυρλάντες και ντουντούκες θα το κάνω.
Τώρα, επι της ουσίας, στο ξαναλέω με πάσα ειλικρίνεια και χωρίς ίχνος ειρωνείας, ΔΕΝ καταλαβαίνω γιατί είσαι μονίμως στην μανούρα και θέλεις να δημιουργείς ίντριγκες και φασαρίες. Όταν παίρνεις, κοριτσάκι μου γλυκό, τα νήματα σβάρνα και ψάχνεσαι συνέχεια για έριδα, λογικό είναι να βάζεις τον άλλο στο μουντ να σου μιλάει αναλόγως.
Δεν θα τα επαναλάβω αυτά γιατί θα καταντήσει και εκ μέρους μου γραφικό το θέμα ....
Ελπίζω κάποια στιγμή να στανιάρεις και να το κόψεις αυτό το βιολάκι