Ερμής έγραψε: 24 Φεβ 2024, 23:30Ναι επειδή το είπε η Γαλη. Εκτός και το γλυκιά μου ηταν ειρωνικό.
Τελοσπαντων, άντρας γυναίκα για εμένα το ίδιο κάνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
η ένσταση αφορά το χριστιανοταλιμπάν' ή το σου ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Φεβ 2024, 00:07μεχρι εκει εφτασες?Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2024, 23:38Καλώστηνε την τσούπαΠασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2024, 23:28 Ενίοτε η ''πχωρουμική συντροφικότητα'', έχει άλλες προσεγγίσεις. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο, την αξιοπρέπειά του, ακόμη κι αν υπάρχει χάσμα απόψεων. Το ζητούμενο είναι ''τι βλέπεις''. Όποιος μπορεί τέλος πάντων.
Λοιπόν, οτι θα γύρναγε έτσι η ρόδα με την Πασιφάγω, και να μου το λέγανε θα τους έλεγα τρελούς
Φιλιά κορίτσι![]()
ΥΓ: η/ο χριστιανοταλιμπάνα/ος σου![]()
![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Κατάλαβα. Εννοώ πως τα έχω ξανακούσει ένα σκασμό φορές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Eθνικοκοινωνιστης
να ξεκινησουμε απο τα βασικαSaturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 00:09η ένσταση αφορά το χριστιανοταλιμπάν' ή το σου ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Φεβ 2024, 00:07μεχρι εκει εφτασες?Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2024, 23:38
Καλώστηνε την τσούπα
Λοιπόν, οτι θα γύρναγε έτσι η ρόδα με την Πασιφάγω, και να μου το λέγανε θα τους έλεγα τρελούς
Φιλιά κορίτσι![]()
ΥΓ: η/ο χριστιανοταλιμπάνα/ος σου![]()
![]()
λεσβια?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ουστ. Ο Κυριάκος είναι λίγο κωλοπαιδο. Η Πολωνέζα τον είχε παρατήσει και γύρισε όταν φάνηκε ότι θα γίνει πρωθυπουργός. Την βραδιά των εκλογών στις εσωκομματικές της ΝΔ δεν ευχαρίστησε ούτε τον μαλακά τον πατέρα του, ούτε την πατσαβούρα την μάνα του. ( Και είχαν πεθάνει )Την τύπισσα που τον είχε παρατήσει ευχαρίστησε ο μαλακοκαβλης.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δεν βλέπω το τι ρίχνει οι καθένας, βρε καλή μου.
Τις πιαρίστικες παπαριές μόνον βλέπω, που αλλού καταπίνουν χριστιανοταλιμπάνικους κάμηλους και αλλού βγάζουν φωτιές από το μεθάνιο των αντιχριστιανικών πορδών τους, σαν κάτι νούμερα σε τσίρκο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάτσε ρε, δεν τα πετάνε έτσι απότομα αυτά. Κάνε λίγη εισαγωγήEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Φεβ 2024, 00:16να ξεκινησουμε απο τα βασικα
λεσβια?![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 00:23Δεν βλέπω το τι ρίχνει οι καθένας, βρε καλή μου.
Τις πιαρίστικες παπαριές μόνον βλέπω, που αλλού καταπίνουν χριστιανοταλιμπάνικους κάμηλους και αλλού βγάζουν φωτιές από το μεθάνιο των αντιχριστιανικών πορδών τους, σαν κάτι νούμερα σε τσίρκο.![]()
Αυτό τι ψηφίζει ο καθένας να το κοιτάξεις πάντως
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δεν ξέρω, εγώ για την ψήφο με ρώτησες για αυτή σου απάντησαΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2024, 00:23Δεν βλέπω το τι ρίχνει οι καθένας, βρε καλή μου.
Τις πιαρίστικες παπαριές μόνον βλέπω, που αλλού καταπίνουν χριστιανοταλιμπάνικους κάμηλους και αλλού βγάζουν φωτιές από το μεθάνιο των αντιχριστιανικών πορδών τους, σαν κάτι νούμερα σε τσίρκο.![]()
Τα άλλα βρες τα μονη σου
Κάτι κάνεις, δεν εξηγείται αλλιώς
Δε κάνω, έκλεισε το μαγαζί προς ιδια χρήση
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
έπαθες Γαλή;;
δεν καταλαβαίνω τπτ
ζητώ την βοήθεια του enaon
- Eθνικοκοινωνιστης
οκSaturn έγραψε: 25 Φεβ 2024, 00:24Κάτσε ρε, δεν τα πετάνε έτσι απότομα αυτά. Κάνε λίγη εισαγωγή
πας καθε κυριακη εκκλησια?
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δυστυχώς όχι
εσύ;
εσύ;
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7