Ο Κυριάκος στο θέμα Βορίδη και Σαμαρά μετρήθηκε λιγος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
Re: Νέα Εποχή, εργένηδες και μεσήλικες
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ενίοτε η ''πχωρουμική συντροφικότητα'', έχει άλλες προσεγγίσεις. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο, την αξιοπρέπειά του, ακόμη κι αν υπάρχει χάσμα απόψεων. Το ζητούμενο είναι ''τι βλέπεις''. Όποιος μπορεί τέλος πάντων.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό είναι καινούργια εμμονικη ασθενεία; ( Πες μου σε παρακαλώ ότι δεν είσαι συνταξιούχος)
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ναι επειδή το είπε η Γαλη. Εκτός και το γλυκιά μου ηταν ειρωνικό.
Τελοσπαντων, άντρας γυναίκα για εμένα το ίδιο κάνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Μερακλής
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Νάνε! κλαίωωωωω 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εντάξει, δεν παρεξηγώΕρμής έγραψε: 24 Φεβ 2024, 23:30Ναι επειδή το είπε η Γαλη. Εκτός και το γλυκιά μου ηταν ειρωνικό.
Τελοσπαντων, άντρας γυναίκα για εμένα το ίδιο κάνει.
Είναι τί μου βγαίνει
Με εσένα ας πούμε, ξυπνά ο άντρας μέσα μου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καλώστηνε την τσούπαΠασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2024, 23:28 Ενίοτε η ''πχωρουμική συντροφικότητα'', έχει άλλες προσεγγίσεις. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο, την αξιοπρέπειά του, ακόμη κι αν υπάρχει χάσμα απόψεων. Το ζητούμενο είναι ''τι βλέπεις''. Όποιος μπορεί τέλος πάντων.
Λοιπόν, οτι θα γύρναγε έτσι η ρόδα με την Πασιφάγω, και να μου το λέγανε θα τους έλεγα τρελούς
Φιλιά κορίτσι
ΥΓ: η/ο χριστιανοταλιμπάνα/ος σου
Διάβασε κανένα απολυτικιο και θα έρθεις στα ίσα σουSaturn έγραψε: 24 Φεβ 2024, 23:34Εντάξει, δεν παρεξηγώ
Είναι τί μου βγαίνει
Με εσένα ας πούμε, ξυπνά ο άντρας μέσα μου
Σε τρόμαξα, με συγχωρείς. Μου έχει συμβεί και με άλλους αυτό.
Dejavu?
- Eθνικοκοινωνιστης
μεχρι εκει εφτασες?Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2024, 23:38Καλώστηνε την τσούπαΠασιφάη έγραψε: 24 Φεβ 2024, 23:28 Ενίοτε η ''πχωρουμική συντροφικότητα'', έχει άλλες προσεγγίσεις. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο, την αξιοπρέπειά του, ακόμη κι αν υπάρχει χάσμα απόψεων. Το ζητούμενο είναι ''τι βλέπεις''. Όποιος μπορεί τέλος πάντων.
Λοιπόν, οτι θα γύρναγε έτσι η ρόδα με την Πασιφάγω, και να μου το λέγανε θα τους έλεγα τρελούς
Φιλιά κορίτσι![]()
ΥΓ: η/ο χριστιανοταλιμπάνα/ος σου![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο μοναδικός, εννοώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 25 Φεβ 2024, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 1 Απαντήσεις