!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 19:29
Spoiler
Λοξίας έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:59
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 17:12 Ευχαριστώ Με λώλανε ο Λοξός και ο σεβάσμιος
Δεν σε λώλανα καθόλου.
Αυτό που έκανε και (όσο παριστάνεις τον βλάκα) θα κάνει ο Λοξίας, είναι να αποκαλύπτει τα χοντρο-ψέματά σου.
Το έχω κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν και πάντα έβριζες...

Να μάθεις να συνδιαλέγεσαι.
Με τέτοια χοντρο-ψέματα, όπως το ότι η πατέντα σου μπήκε σε μεγάλο δημόσιο έργο, δεν πρόκειται να κερδίσεις αναγνώριση της πατέντας σου. Αντιθέτως, ξεφτιλίζεσαι...

Ούτε επειδή αμολάς κατάρες, "να μας πλακώσει ο σεισμός", πρόκειται να αγοράσει κάποιος την ευρεσιτεχνία σου...
Αντιθέτως, γίνεσαι πολύ αντιπαθής αφού βγάζεις μίσος και κακία.

Δείχνεις πως είσαι ένας κακός και ψεύτης ανθρωπάκος...

.
Εσύ δείχνεις και δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι εκτελείς εντεταλμένη υπηρεσία να με καταστρέψεις.
Είσαι σκέτος βλάκας ή εντελώς ηλίθιος; Ποια εντεταλμένη υπηρεσία ρε ούργιε; Ποιος να σε καταστρέψει ρε βλαμένε;
Χέστηκε ο κόσμος για σένα ρε άσχετε κατά φαντασίαν μηχανικέ...

Δεν θα κάνω την χάρη σε σκουλήκια σαν εσένα να καταστρέψουν την Ελλάδα. Θα σε λιώσω.
Σιγά ρε Μέγα Αλέξανδρε...μην ξεχάσεις να σώσεις και την Ιταλία ρε χαζούλιακα...
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε φαντασιόπληκτε;
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 19:29 Αυτό που αποκαλύπτεις είναι
Αυτό που αποκαλύπτω είναι μερικά από τα χοντρο-ψέματά σου...όπως αυτό:
seismic έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:05 Πάντως έχω δώσει την άδεια σε έναν στατικό και τοποθετήθηκε σε μεγάλο δημόσιο έργο.
Μην με ρωτήσετε που και πως.
Το ίδιο τεχνικό γραφείο θα μου βγάλει όποια άλλη άδεια κατ αποκλειστικότητα.
Τους μόνους που εμπιστεύομαι.
Για πες μας ρε φαντασιόπληκτ εμάστορα, σε ποιο μεγάλο δημόσιο έργο τοποθετήθηκε η πατέντα σου;

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 19:29 Εγώ ότι έχω πει είναι αλήθεια.
Ναι, ε; Και είναι αλήθεια πως η πατέντα σου τοποθετήθηκε σε μεγάλο δημόσιο έργο; Είναι αλήθεια;
Για πες...

.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Λοξίας έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:06
Spoiler
Λοξίας έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:59
Δεν σε λώλανα καθόλου.
Αυτό που έκανε και (όσο παριστάνεις τον βλάκα) θα κάνει ο Λοξίας, είναι να αποκαλύπτει τα χοντρο-ψέματά σου.
Το έχω κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν και πάντα έβριζες...

Να μάθεις να συνδιαλέγεσαι.
Με τέτοια χοντρο-ψέματα, όπως το ότι η πατέντα σου μπήκε σε μεγάλο δημόσιο έργο, δεν πρόκειται να κερδίσεις αναγνώριση της πατέντας σου. Αντιθέτως, ξεφτιλίζεσαι...

Ούτε επειδή αμολάς κατάρες, "να μας πλακώσει ο σεισμός", πρόκειται να αγοράσει κάποιος την ευρεσιτεχνία σου...
Αντιθέτως, γίνεσαι πολύ αντιπαθής αφού βγάζεις μίσος και κακία.

Δείχνεις πως είσαι ένας κακός και ψεύτης ανθρωπάκος...

.
Εσύ δείχνεις και δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι εκτελείς εντεταλμένη υπηρεσία να με καταστρέψεις.
Είσαι σκέτος βλάκας ή εντελώς ηλίθιος; Ποια εντεταλμένη υπηρεσία ρε ούργιε; Ποιος να σε καταστρέψει ρε βλαμένε;

Δεν θα κάνω την χάρη σε σκουλήκια σαν εσένα να καταστρέψουν την Ελλάδα. Θα σε λιώσω.
seismic έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:05 Πάντως έχω δώσει την άδεια σε έναν στατικό και τοποθετήθηκε σε μεγάλο δημόσιο έργο.
Για πες μας ρε φαντασιόπληκτ εμάστορα, σε ποιο μεγάλο δημόσιο έργο τοποθετήθηκε η πατέντα σου;

Ναι, ε; Και είναι αλήθεια πως η πατέντα σου τοποθετήθηκε σε μεγάλο δημόσιο έργο; Είναι αλήθεια;
Για πες...

.
Ναι μωρή πόρνη Ρώτα τον Παναγιώτη Καρύδη που με ρώτησε αν μπορεί να το βάλει σε γέφυρα. Αν το έβαλε δεν ξέρω.
Δεν ήθελα μωρή πουτάνα να τα πω όλα αυτά γιατί ότι έχω πει εδώ μέσα μετά τους την πέφτουν και χαλάει η δουλειά
Αυτή την δουλειά κάνεις εδώ μέσα Με τσαντίζεις για να μου πάρεις λόγια και τεχνολογία. πόρνη.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Όχι τόσο γρήγορα παιδιά...

Δεν προλαβαίνω να παίρνω τηλέφωνα να σαμποτάρουν τον σεισμικ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic

George_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:20 Όχι τόσο γρήγορα παιδιά...

Φυσικά και ένα παιδί του δημοτικού καταλαβαίνει ότι η βίδα στερεώνει κάτι με κάτι άλλο
και ότι η θλίψη προσδίδει δυναμική στο σώμα που θλίβεται.
Οι πανεπιστημιακοί οι ξερόλες δεν το ξέρουν?
Α ρε σαπίλα.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 13:16
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 13:03
Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 13:00

δεν υπαρχει στο λεξιλογιο, υπαρχει στην πραγματικοτητα ομως.

η ερευνα ειναι γεματη αποτυχιες, απλα εσυ δεν καταλαβαινεις οτι εχεις αποτυχιες, για να προχωρησεις παραπερα, και νομιζεις οτι εχεις επιτυχιες, οποτε δεν προχωρας και δε φτανεις κανενα στοχο.

δεν θα το κρινεις εσυ. αλλιως ολοι θα δηλωναν επιτυχημενοι. το κρινουμε εμεις, οι υπολοιποι. και το εχουμε κρινει, τελεσιδικα.
Επειδή εσείς εσύ και ο λοξός δεν είστε το σύμπαν όλο, Εγώ γράφω βιβλία και γραπτά για να μείνουν εκεί για πάντα και να φωνάζουν πόσο μαλάκες είστε.
το υπολοιπο συμπαν ομως εχει την ιδια αποψη με εμας, οτι δηλαδη εσυ εισαι ο μαλακας.

εκτος απο κατι λιγους, που σου λενε οτι δεν εισαι, επειδη θελουν να σου φανε λεφτα.
ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
George_V

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:29

Φυσικά και ένα παιδί του δημοτικού καταλαβαίνει ότι η βίδα στερεώνει κάτι με κάτι άλλο
Α ρε σαπίλα.
Μισό να στο σαμποτάρω και αυτό.

Ένα τηλέφωνο θα κάνω μη φύγεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic

George_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:44

Α ρε σαπίλα.

Εγώ δεν πάω πουθενά Άλλοι έχουν μπει στα λαγούμια τους.
Ας με καλέσει η επιτροπή του ΙΤΣΑΚ και του ΟΑΣΠ να με ανακρίνουν αν τολμούν μπροστά σε κάμερα.
Και όποιο τηλεοπτικό κανάλι με καλέσει με την ανάλογη εξέδρα εγώ θα πάω να αντιμετωπίσω όποιον οι όποιους μου φέρουν.
Άβαταρ μέλους
George_V

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:49
Α ρε σαπίλα.

Ας με καλέσει η επιτροπή του ΙΤΣΑΚ και του ΟΑΣΠ να με ανακρίνουν αν τολμούν μπροστά σε κάμερα.
Και όποιο τηλεοπτικό κανάλι με καλέσει με την ανάλογη εξέδρα εγώ θα πάω να αντιμετωπίσω όποιον οι όποιους μου φέρουν.
Οχι ρε γαμωτο... Με ανακαλυψες.

Πως το εμαθες οτι εγω σε εχω αποκλεισει απο επιτροπες και καναλια?
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:03
Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 20:12
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 19:29 Εσύ δείχνεις και δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι εκτελείς εντεταλμένη υπηρεσία να με καταστρέψεις.
αν ηταν να πληρωσει καποιος για να σε καταστρεψει, γραφοντας στο πχορουμ θα το καταφερει αυτο;

δηλαδη παθαινεις ζημια που σε δουλευουμε σε ενα τοπικ που διαβαζουν το πολυ 10 νοματοι;
Φυσικά παθαίνω ζημιά. Όταν το michanikos.gr το emichanikos όλα τα φόρουμ των πολιτικών μηχανικών με έχουν αποκλείσει.
Όταν εσείς εδώ μέσα ξεκάθαρα με πολεμάτε. Όταν η Ελλάδα αδιαφορεί για την πατέντα μου. Θα μου πείτε ότι δεν αξίζει η ιδέα μου.
Από την άλλη όλοι στο εξωτερικό είναι ευγενέστατοι μαζί μου, αποδέχονται αυτά που γράφω και με ψηφίζουν και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αντίθετα με κάνουν πολύ περήφανο με αυτά που λένε. Ε τι να φανταστώ ρε παιδιά ότι ο ΟΑΣΠ και το ΙΤΣΑΚ κάνει την δουλειά του να μας σώσει από τον σεισμό την στιγμή που δεν τολμούν ούτε καν να με ακούσουν? Τι να πιστέψω ότι το Ελληνικό κράτος με βοηθάει για να τους βοηθήσω και εγώ?
Σκατά κάνει και εσείς μου χαλάτε την ψυχολογία με σκοπό να τα παρατήσω. Ρε ούφο τα παιδιά σας δεν σας ενδιαφέρουν ?
Αμάν ποια με αυτή την κομματοκρατία την μίζα. Έχουν οι άχρηστοι ποια και οργανωμένοι αχρηστέψει τους ικανούς σε αυτόν τον τόπο.
τα φορουμ των μηχανικων σε απεκλεισαν, επειδη τους ειπαμε εμεις;
δεν θα σε απεκλειαν, παρολες τις μαλακιες που λες, αν δεν ησουν αγενης και ερειστικος.
δε σε πολεμαμε, δεν εχουμε να κερδισουμε κατι. απλως λεμε την αληθεια.
η ελλαδα αδιαφορει, γιατι η πατεντα σου ειναι μια μαλακια και μιση.
στο εξωτερικο επισης αδιαφορουν, για τους ιδιους λογους.
οσοι, ελαχιστοι, σου λενε καμμια καλη κουβεντα, ειναι επειδη σου τρωνε λεφτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Daje έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:43

εγκρινω πατεντα πακτωσης τουριστριας με βιδες και συρματοχοινα για να μη χαλασει απο το γαμησι με 45g και 30 ριχτερ κι ογδοντα μποφωρ.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:49
Α ρε σαπίλα.

η πανια, κανει ακομη εκπομπες;

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Daje έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:43
Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 13:16
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 13:03 Επειδή εσείς εσύ και ο λοξός δεν είστε το σύμπαν όλο, Εγώ γράφω βιβλία και γραπτά για να μείνουν εκεί για πάντα και να φωνάζουν πόσο μαλάκες είστε.
το υπολοιπο συμπαν ομως εχει την ιδια αποψη με εμας, οτι δηλαδη εσυ εισαι ο μαλακας.

εκτος απο κατι λιγους, που σου λενε οτι δεν εισαι, επειδη θελουν να σου φανε λεφτα.
Εσύ αν δεν βάλεις την πατέντα του σεισμικού για "βαθειά αγκύρωση", βλέπω την βίδα να πετιέται έξω σε ένα κουνηματάκι...
:lol:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:12
Spoiler
Λοξίας έγραψε: 22 Φεβ 2024, 21:06
Spoiler

Για πες...

.
Ναι μωρή πόρνη Ρώτα τον Παναγιώτη Καρύδη που με ρώτησε αν μπορεί να το βάλει σε γέφυρα. Αν το έβαλε δεν ξέρω.
Δεν ήθελα μωρή πουτάνα να τα πω όλα αυτά γιατί ότι έχω πει εδώ μέσα μετά τους την πέφτουν και χαλάει η δουλειά
Αυτή την δουλειά κάνεις εδώ μέσα Με τσαντίζεις για να μου πάρεις λόγια και τεχνολογία. πόρνη.
Ποιον να ρωτήσω; Τον Καρύδη; αχαχαχαχα...
Ποιον Καρύδη από όλους; Τον Καρύδη που έχεις κάνει εταιρεία μαζί του, όπως έχεις δηλώσει;
Ή τον Καρύδη που σε έχει κάνει πέρα εδώ και πολύ καιρό επειδή του είχες ζαλίσει τα ούμπαλα;

Ααα, σε ρώτησε αν μπορεί να βάλει την πατέντα σου, αλλά δεν ξέρεις αν την έβαλε τελικά...
Δηλαδή, ούτε ο Καρύδης σε ενημέρωσε, ούτε και εσύ ενδιαφέρθηκες, ε;
δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις εσύ, που κάνεις κωλοτούμπες και έχεις απευθυνθεί σε δεκάδες φορείς για την πατέντα σου, δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις αν ο Καρύδης χρησιμοποίησε την πατέντα σου στο μεγάλο αυτό δημόσιο έργο, ε; Που έτσι και την είχε βάλει, εσύ θα γινόσουν φίρμα αμέσως...αλλά εσύ ΔΕΝ ενδιαφέρθηκες να μάθεις και γι' αυτό δεν ξέρεις αν την έβαλε ή όχι...

Μήπως μπορείς να καταλάβεις, πόσο μεγάλη μαλακία είναι αυτό που ισχυρίζεσαι;
Μπα, ε;
Εμ βέβαια...αν καταλάβαινες δεν θα ήσουν έτσι...

ΥΓ.
Και μην τσαντίζεσαι, διότι θα σου πάρω και άλλα λόγια και θα ειοδποίησω αμέσως την CIA και τους μασόνους...

.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης »

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 11:42 Για να παραλαμβάνεται η εναλλασσόμενη σεισμική φόρτιση τοποθετώ και εγώ διπλό τένοντα και το ξέρω πολύ καλά.
Ακόμα ξέρω και κάτι άλλο που εσύ δεν ξέρεις. Η προένταση διαχέεται σε όλη την διατομή του σκυροδέματος και δεν είναι τοπικού χαρακτήρα.
Για τον λόγο αυτό όλη η διατομή γίνεται ενεργή με την προένταση. Οι τεχνητές δυνάμεις θλίψεις που επιβάλω διαχέονται σε όλη την διατομή. Οι σεισμικές δυνάμεις πάνε στα άκρα και υπάρχει και ο οπλισμός και το ποιοτικό σκυρόδεμα και η κατάλληλη διατομή για να παραλάβει τα πάντα.

Όπως σου έδειξα από την βιβλιογραφία της προέντασης....οι σεισμικές δυνάμεις ακουλουθουν διαδρομή μέσω των θλιπτήρων. Το εμβαδό των θλιπτήρων παραλαμβάνει τη θλίψη και όχι όλη η διατομή. Και φυσικά....είναι πολύ συνηθισμένη η αστοχία λοξού θλιπτήρα στην προένταση.
Spoiler
Εικόνα

Εικόνα
Και μάλιστα ο τρόπος υπολογισμού της αντοχής λοξού θλιπτήρα δίνεται από τον Ευρωκώδικα 8. Ας δουμε λοιπόν ένα παράδειγμα από παλιές ασκήσεις δικές μου.

Ενα τοίχωμα 30Χ200 έχει αντοχή λοξού θλιπτήρα περίπου 1200ΚΝ.

Εικόνα

Ένα εξαώροφο κτίριο κάτοψης 15Χ15, μαζί με τις τοιχοποιίες, για σεισμό 0.36g κατεβάζει τέμνουσα βάσης περίπου 6000ΚΝ.

Εικόνα

Άρα για να παραληφθεί, πολύ οριακά, η τέμνουσα βάσης χρειάζονται τουλάχιστον 5 τοιχώματα 30Χ200 κατά Χ και άλλα 5 κατά Υ.
Αν υπολογίσουμε και προσαύξηση της τέμνουσας κατά 50%, που απαιτεί ο Ευρωκώδικας 8, απατούνται 8 τοιχώματα σε κάθε διεύθυνση.

Έρχεσαι τώρα εσύ και μου λές ότι θέλεις στους θλιπτήρες να ασκήσεις 12000ΚΝ αντί για 6000ΚΝ!!! Θα χρείαζεσαι τα διπλάσια τοιχώματα. Είναι πρακτικά αδύνατον.

Δηλαδή το σύστημά σου είναι αδύνατον να παραλάβει σεισμό 0.36g σε εξαώροφο κτίριο! Και έχεις το θράσος να μιλάς για 2.5g και 3.0g.

Πόσο ακόμα θα συνεχίσεις να υπερασπίζεσαι μια αποτυχημένη ιδέα;
Με το σύστημά σου το εξαώροφο κτίριο θα πάθει ακριβώς αυτό:

Εικόνα
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ωχ, πάνε τα όνειρα για τουριστριες ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
ΣΕΙΣΜΙΚ μας βλέπω για τίποτα ξεκωλιαρες Αγγλίδες Γ κατηγορίας... :102:
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”