seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 19:29Εσύ δείχνεις και δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι εκτελείς εντεταλμένη υπηρεσία να με καταστρέψεις.Spoiler
Λοξίας έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:59Δεν σε λώλανα καθόλου.
Αυτό που έκανε και (όσο παριστάνεις τον βλάκα) θα κάνει ο Λοξίας, είναι να αποκαλύπτει τα χοντρο-ψέματά σου.
Το έχω κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν και πάντα έβριζες...
Να μάθεις να συνδιαλέγεσαι.
Με τέτοια χοντρο-ψέματα, όπως το ότι η πατέντα σου μπήκε σε μεγάλο δημόσιο έργο, δεν πρόκειται να κερδίσεις αναγνώριση της πατέντας σου. Αντιθέτως, ξεφτιλίζεσαι...
Ούτε επειδή αμολάς κατάρες, "να μας πλακώσει ο σεισμός", πρόκειται να αγοράσει κάποιος την ευρεσιτεχνία σου...
Αντιθέτως, γίνεσαι πολύ αντιπαθής αφού βγάζεις μίσος και κακία.
Δείχνεις πως είσαι ένας κακός και ψεύτης ανθρωπάκος...
.
Είσαι σκέτος βλάκας ή εντελώς ηλίθιος; Ποια εντεταλμένη υπηρεσία ρε ούργιε; Ποιος να σε καταστρέψει ρε βλαμένε;
Χέστηκε ο κόσμος για σένα ρε άσχετε κατά φαντασίαν μηχανικέ...
Δεν θα κάνω την χάρη σε σκουλήκια σαν εσένα να καταστρέψουν την Ελλάδα. Θα σε λιώσω.
Σιγά ρε Μέγα Αλέξανδρε...μην ξεχάσεις να σώσεις και την Ιταλία ρε χαζούλιακα...
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε φαντασιόπληκτε;
Αυτό που αποκαλύπτω είναι μερικά από τα χοντρο-ψέματά σου...όπως αυτό:
Για πες μας ρε φαντασιόπληκτ εμάστορα, σε ποιο μεγάλο δημόσιο έργο τοποθετήθηκε η πατέντα σου;seismic έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:05 Πάντως έχω δώσει την άδεια σε έναν στατικό και τοποθετήθηκε σε μεγάλο δημόσιο έργο.
Μην με ρωτήσετε που και πως.
Το ίδιο τεχνικό γραφείο θα μου βγάλει όποια άλλη άδεια κατ αποκλειστικότητα.
Τους μόνους που εμπιστεύομαι.
Ναι, ε; Και είναι αλήθεια πως η πατέντα σου τοποθετήθηκε σε μεγάλο δημόσιο έργο; Είναι αλήθεια;
Για πες...
.