!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Λοξίας έγραψε: 22 Φεβ 2024, 12:55
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 12:45
Λοξίας έγραψε: 22 Φεβ 2024, 12:41
Και τον κακό άνθρωπο τον καταλαβαίνεις από μία ευχή...

Και τον ψεύτη άνθρωπο, τον καταλαβαίνεις από μόνο ένα ψέμα...

...που να βάλω και τα άλλα χοντροψέματα που έχει πει.

.
Άνοιξε τα πόδια σου και βάλτα στον κώλο σου.
Είπε βρίζοντας ο αποδεδειγμένα αρχιψεύταρος και κακόψυχος αποτυχημένος ανθρωπάκος, που εύχεται να μην πεθάνουμε αμέσως όταν μας πλακώσει ο σεισμός...

Τσούζει όταν αποκαλύπτονται οι ψευτιές σου και η κακοψυχιά σου, ε;

.
Δεν θα αποκαλύψω τα πάντα σε ένα υποκείμενο σαν εσένα γιατί έτσι καύλωσες.
Σε εσένα θα απαντάω έτσι
Εικόνα
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 11:37
Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 10:00
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 09:57 Δεν έχεις καταλάβει ότι εγώ δεν προσπαθώ να οικονομήσω αλλά να δημιουργήσω.
προσπαθησες. απετυχες. αυτο ειναι που δεν μπορεις να καταλαβεις.
Η αποτυχία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Η έρευνα είναι γεμάτη αποτυχίες μέχρι να φτάσεις στον στόχο.
Αν απέτυχα ή όχι άσε εμένα να το κρίνο.
δεν υπαρχει στο λεξιλογιο, υπαρχει στην πραγματικοτητα ομως.

η ερευνα ειναι γεματη αποτυχιες, απλα εσυ δεν καταλαβαινεις οτι εχεις αποτυχιες, για να προχωρησεις παραπερα, και νομιζεις οτι εχεις επιτυχιες, οποτε δεν προχωρας και δε φτανεις κανενα στοχο.

δεν θα το κρινεις εσυ. αλλιως ολοι θα δηλωναν επιτυχημενοι. το κρινουμε εμεις, οι υπολοιποι. και το εχουμε κρινει, τελεσιδικα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
seismic

Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 13:00
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 11:37
Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 10:00

προσπαθησες. απετυχες. αυτο ειναι που δεν μπορεις να καταλαβεις.
Η αποτυχία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Η έρευνα είναι γεμάτη αποτυχίες μέχρι να φτάσεις στον στόχο.

η ερευνα ειναι γεματη αποτυχιες, απλα εσυ δεν καταλαβαινεις οτι εχεις αποτυχιες, για να προχωρησεις παραπερα, και νομιζεις οτι εχεις επιτυχιες, οποτε δεν προχωρας και δε φτανεις κανενα στοχο.

δεν θα το κρινεις εσυ. αλλιως ολοι θα δηλωναν επιτυχημενοι. το κρινουμε εμεις, οι υπολοιποι. και το εχουμε κρινει, τελεσιδικα.
Επειδή εσείς εσύ και ο λοξός δεν είστε το σύμπαν όλο, Εγώ γράφω βιβλία και γραπτά για να μείνουν εκεί για πάντα και να φωνάζουν πόσο μαλάκες είστε.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 13:03
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 11:37 Η αποτυχία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Η έρευνα είναι γεμάτη αποτυχίες μέχρι να φτάσεις στον στόχο.

Επειδή εσείς εσύ και ο λοξός δεν είστε το σύμπαν όλο, Εγώ γράφω βιβλία και γραπτά για να μείνουν εκεί για πάντα και να φωνάζουν πόσο μαλάκες είστε.
το υπολοιπο συμπαν ομως εχει την ιδια αποψη με εμας, οτι δηλαδη εσυ εισαι ο μαλακας.

εκτος απο κατι λιγους, που σου λενε οτι δεν εισαι, επειδη θελουν να σου φανε λεφτα.

seismic

Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 13:16
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 13:03

το υπολοιπο συμπαν ομως εχει την ιδια αποψη με εμας, οτι δηλαδη εσυ εισαι ο μαλακας.

εκτος απο κατι λιγους, που σου λενε οτι δεν εισαι, επειδη θελουν να σου φανε λεφτα.
Δεν είναι όλοι μαλάκες στο σύμπαν. Και εγώ όταν πληρώνομαι για την δουλειά μου δεν στα παίρνω, απλά πληρώνεις τον κόπο μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 22 Φεβ 2024, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic
Να βάψεις άλλο χρώμα το νυχάκι.
Αυτό είναι χρώμα emo και εσύ είσαι πολύ σκατίγερας για τέτοια χρώματα...

Και να βάλεις μια φωτό με το μεγάλο δημόσιο έργο που έβαλε την πατέντα σου...
kalymnos έγραψε: 12 Μάιος 2022, 22:26
seismic έγραψε: 12 Μάιος 2022, 22:14Το έργο δεν το ξέρω ούτε εγώ. Ξέρω ότι θα μου βγάλει ότι άδεια θέλω με την πατέντα.
Μάλιστα, άρα ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ όπως έγραφες εδώ:
seismic έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:05 Πάντως έχω δώσει την άδεια σε έναν στατικό και τοποθετήθηκε σε μεγάλο δημόσιο έργο.
...αρχιψεύταρε.

Και εγώ θα ξαναβάλλω την φωτό από την δημοσίευσή σου με την ευχή σου...
seismic έγραψε: 30 Μαρ 2022, 23:50 Εύχομαι να μην πεθάνεις αμέσως όταν σε πλακώσει ο σεισμός για να θυμάσαι τους ''ιδικούς'' από το σινάφι σου.
Οι ιδικοί με τις άτρωτες κατασκευές και τα μαθηματικά τα δικά σου.
...η αποτυχία σε έχει κάνει κακόψυχο.

.
seismic

Λοξίας έγραψε: 22 Φεβ 2024, 13:35 seismic
Να βάψεις άλλο χρώμα το νυχάκι.
Αυτό είναι χρώμα emo και εσύ είσαι πολύ σκατίγερας για τέτοια χρώματα...

Και να βάλεις μια φωτό με το μεγάλο δημόσιο έργο που έβαλε την πατέντα σου...
kalymnos έγραψε: 12 Μάιος 2022, 22:26
seismic έγραψε: 12 Μάιος 2022, 22:14Το έργο δεν το ξέρω ούτε εγώ. Ξέρω ότι θα μου βγάλει ότι άδεια θέλω με την πατέντα.
Μάλιστα, άρα ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ όπως έγραφες εδώ:
seismic έγραψε: 12 Μάιος 2022, 21:05 Πάντως έχω δώσει την άδεια σε έναν στατικό και τοποθετήθηκε σε μεγάλο δημόσιο έργο.
...αρχιψεύταρε.

Και εγώ θα ξαναβάλλω την φωτό από την δημοσίευσή σου με την ευχή σου...
seismic έγραψε: 30 Μαρ 2022, 23:50 Εύχομαι να μην πεθάνεις αμέσως όταν σε πλακώσει ο σεισμός για να θυμάσαι τους ''ιδικούς'' από το σινάφι σου.
Οι ιδικοί με τις άτρωτες κατασκευές και τα μαθηματικά τα δικά σου.
...η αποτυχία σε έχει κάνει κακόψυχο.

.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Το νυχάκι seismic...το νυχάκι. Να το βάψεις άλλο χρώμα...

Και μην ξεχάσεις να μας βάλεις φωτό από το μέγαλο δημόσιο έργο που τοποθέτησες την πατέντα σου...
Πολύ πλάκα ρε αρχιψεύταρε... :p3: :p3:
Αρχιψεύταρε και κακιασμένο ανθρωπάκι...

.
seismic

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 11:37 Αν απέτυχα ή όχι άσε εμένα να το κρίνο.
Εικόνα
seismic

nick έγραψε: 22 Φεβ 2024, 16:24
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 11:37 Αν απέτυχα ή όχι άσε εμένα να το κρίνω.
Εικόνα
:smt005: :smt023
Ευχαριστώ Με λώλανε ο Λοξός και ο σεβάσμιος
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 17:12 Ευχαριστώ Με λώλανε ο Λοξός και ο σεβάσμιος
Δεν σε λώλανα καθόλου.
Αυτό που έκανε και (όσο παριστάνεις τον βλάκα) θα κάνει ο Λοξίας, είναι να αποκαλύπτει τα χοντρο-ψέματά σου.
Το έχω κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν και πάντα έβριζες...

Να μάθεις να συνδιαλέγεσαι.
Με τέτοια χοντρο-ψέματα, όπως το ότι η πατέντα σου μπήκε σε μεγάλο δημόσιο έργο, δεν πρόκειται να κερδίσεις αναγνώριση της πατέντας σου. Αντιθέτως, ξεφτιλίζεσαι...

Ούτε επειδή αμολάς κατάρες, "να μας πλακώσει ο σεισμός", πρόκειται να αγοράσει κάποιος την ευρεσιτεχνία σου...
Αντιθέτως, γίνεσαι πολύ αντιπαθής αφού βγάζεις μίσος και κακία.

Δείχνεις πως είσαι ένας κακός και ψεύτης ανθρωπάκος...

.
seismic

Λοξίας έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:59
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 17:12 Ευχαριστώ Με λώλανε ο Λοξός και ο σεβάσμιος
Δεν σε λώλανα καθόλου.
Αυτό που έκανε και (όσο παριστάνεις τον βλάκα) θα κάνει ο Λοξίας, είναι να αποκαλύπτει τα χοντρο-ψέματά σου.
Το έχω κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν και πάντα έβριζες...

Να μάθεις να συνδιαλέγεσαι.
Με τέτοια χοντρο-ψέματα, όπως το ότι η πατέντα σου μπήκε σε μεγάλο δημόσιο έργο, δεν πρόκειται να κερδίσεις αναγνώριση της πατέντας σου. Αντιθέτως, ξεφτιλίζεσαι...

Ούτε επειδή αμολάς κατάρες, "να μας πλακώσει ο σεισμός", πρόκειται να αγοράσει κάποιος την ευρεσιτεχνία σου...
Αντιθέτως, γίνεσαι πολύ αντιπαθής αφού βγάζεις μίσος και κακία.

Δείχνεις πως είσαι ένας κακός και ψεύτης ανθρωπάκος...

.
Εσύ δείχνεις και δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι εκτελείς εντεταλμένη υπηρεσία να με καταστρέψεις.
Δεν θα κάνω την χάρη σε σκουλήκια σαν εσένα να καταστρέψουν την Ελλάδα. Θα σε λιώσω.
Αισθάνομαι περήφανος για το έργο μου και τον εαυτό μου και ικανό να σε πηδήξω.
Και άμα έχεις αυτά που έχουν οι άνδρες έλα. Αλλιώς κάνε την κότα.
Αυτό που αποκαλύπτεις είναι την σαπίλα του Ελληνικού κατεστημένου που πολεμά την καινοτομία με κάτι σκουλήκια σαν εσένα.
Εγώ ότι έχω πει είναι αλήθεια. Δεν γεννήθηκα σήμερα ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι. Εσένα δεν ξέρει που είσαι κρυφή πουτάνα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 19:29 Εσύ δείχνεις και δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι εκτελείς εντεταλμένη υπηρεσία να με καταστρέψεις.
αν ηταν να πληρωσει καποιος για να σε καταστρεψει, γραφοντας στο πχορουμ θα το καταφερει αυτο;

δηλαδη παθαινεις ζημια που σε δουλευουμε σε ενα τοπικ που διαβαζουν το πολυ 10 νοματοι;

seismic

Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2024, 20:12
seismic έγραψε: 22 Φεβ 2024, 19:29 Εσύ δείχνεις και δεν μπορεί να κρυφτεί, ότι εκτελείς εντεταλμένη υπηρεσία να με καταστρέψεις.
αν ηταν να πληρωσει καποιος για να σε καταστρεψει, γραφοντας στο πχορουμ θα το καταφερει αυτο;

δηλαδη παθαινεις ζημια που σε δουλευουμε σε ενα τοπικ που διαβαζουν το πολυ 10 νοματοι;
Φυσικά παθαίνω ζημιά. Όταν το michanikos.gr το emichanikos όλα τα φόρουμ των πολιτικών μηχανικών με έχουν αποκλείσει.
Όταν εσείς εδώ μέσα ξεκάθαρα με πολεμάτε. Όταν η Ελλάδα αδιαφορεί για την πατέντα μου. Θα μου πείτε ότι δεν αξίζει η ιδέα μου.
Από την άλλη όλοι στο εξωτερικό είναι ευγενέστατοι μαζί μου, αποδέχονται αυτά που γράφω και με ψηφίζουν και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αντίθετα με κάνουν πολύ περήφανο με αυτά που λένε. Ε τι να φανταστώ ρε παιδιά ότι ο ΟΑΣΠ και το ΙΤΣΑΚ κάνει την δουλειά του να μας σώσει από τον σεισμό την στιγμή που δεν τολμούν ούτε καν να με ακούσουν? Τι να πιστέψω ότι το Ελληνικό κράτος με βοηθάει για να τους βοηθήσω και εγώ?
Σκατά κάνει και εσείς μου χαλάτε την ψυχολογία με σκοπό να τα παρατήσω. Ρε ούφο τα παιδιά σας δεν σας ενδιαφέρουν ?
Αμάν ποια με αυτή την κομματοκρατία την μίζα. Έχουν οι άχρηστοι ποια και οργανωμένοι αχρηστέψει τους ικανούς σε αυτόν τον τόπο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”