!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεοδημοκράτης θα το τολμούσε αυτό;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Νεοδημοκράτης θα το τολμούσε αυτό;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Υδράργυρος έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 19:09
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 15:50 Εικόνα

http://www.thepaper.gr/stis-ipa-o-adoni ... adis-foto/

Αλλά το θέμα δεν ειν' αυτό. Το θέμα είναι ότι χρυσαυγίτες και ζαίοι μολογάτε χωρίς ξύλο, και δεν έχει καν γούστο πλέον :011:
Διαβασες και το εβραιοι ολη η αληθεια;
πραγματικα πιστευει ο μπουμπουκος οτι ειναι κατι σαν ναπολεων και ασκει εξουσια

που να αντιληφθει οτι τον χρησιμοποιουν και θα τον πεταξουν σαν πατσαβουρα στα απλυτα μολις σταματησει να τους εξυπηρετει (που ηδη συμβαινει μετα το στριμωγμα απο την νοβαρτις και τους αμερικανους)

αν προσεχε να μην συντασσονταν για λιγα χρονια επιπλαστης δοξας με το φιλελε συμφερτο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Pam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 18:50
Pam έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 18:41 Δηλαδή με μια ελληνική σημαιουλα στις ΗΠΑ καθάρισε; Το ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ(του κόμματος του) ξεπουλα χωρίς δισταγμό καθετί εθνικό δεν έχει σημασία;
το ξεπουλημα γινεται με επιταγες του νατο αρα και της αγαπημενης σας αμερικης
Ποτέ δεν είπα ότι η Αμερική είναι η αγαπημένη μου χώρα.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Pam έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 19:39
Pam έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 18:41 Δηλαδή με μια ελληνική σημαιουλα στις ΗΠΑ καθάρισε; Το ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ(του κόμματος του) ξεπουλα χωρίς δισταγμό καθετί εθνικό δεν έχει σημασία;
ποια ειναι η αγαπημενη σου;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Pam

Βινόσαυρος έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 19:40

Η Ελλάδα όπως θα έπρεπε να είναι και για κάθε έλληνα.Αν σε ένα θέμα τα ελληνικά συμφέροντα υπερασπίζεται η Αμερική τοτε είμαι με την Αμερική. Αν σε άλλο θέμα τα ελληνικά συμφέροντα στηρίζει η Ρωσία/Κίνα κτλ τότε είμαι με την Ρωσία/Κίνα κτλ.Οποια χώρα στηρίζει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα με αυτή τη χώρα είμαι.
Τάδε έφη Αρίστος:

Panos07

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Panos07 »

Pam έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 19:43
Η Ελλάδα όπως θα έπρεπε να είναι και για κάθε έλληνα.Αν σε ένα θέμα τα ελληνικά συμφέροντα υπερασπίζεται η Αμερική τοτε είμαι με την Αμερική. Αν σε άλλο θέμα τα ελληνικά συμφέροντα στηρίζει η Ρωσία/Κίνα κτλ τότε είμαι με την Ρωσία/Κίνα κτλ.Οποια χώρα στηρίζει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα με αυτή τη χώρα είμαι.
Θυμίζει λίγο την εξωτερική μας πολιτική και ίσως είναι αυτός ο λόγος που δεν έχουμε κανέναν αξιόπιστο ισχυρό σύμμαχο. Δεν ξέρω αν δώσαμε ποτέ στον οποιονδήποτε την εικόνα έμπιστης χώρας που θα κρατούσε μια μακροχρόνια συμμαχία με τα θετικά και τα αρνητικά της...
Άβαταρ μέλους
Pam

Panos07 έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 19:52
Θυμίζει λίγο την εξωτερική μας πολιτική και ίσως είναι αυτός ο λόγος που δεν έχουμε κανέναν αξιόπιστο ισχυρό σύμμαχο. Δεν ξέρω αν δώσαμε ποτέ στον οποιονδήποτε την εικόνα έμπιστης χώρας που θα κρατούσε μια μακροχρόνια συμμαχία με τα θετικά και τα αρνητικά της...
Η Ελλάδα γενικά έχει καταντήσει να μην την παίρνει στα σοβαρά καμία χώρα εδώ και χρόνια. Ο νεοελληνας επίσης έχει αποκτήσει πολύ κακό όνομα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Τάδε έφη Αρίστος:

Panos07

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Panos07 »

Pam έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 19:53
Panos07 έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 19:52
Η Ελλάδα γενικά έχει καταντήσει να μην την παίρνει στα σοβαρά καμία χώρα εδώ και χρόνια. Ο νεοελληνας επίσης έχει αποκτήσει πολύ κακό όνομα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Συμφωνώ εννοείται! Απλά τα σχετικά με την εξωτερική μας πολιτική και τις συμμαχίες μας τα λέω σκεπτόμενος όλη τη σύγχρονη ιστορία μας, από την απελευθέρωση και μετά (και λίγο πριν ίσως).
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 19:26 πραγματικα πιστευει ο μπουμπουκος οτι ειναι κατι σαν ναπολεων και ασκει εξουσια

που να αντιληφθει οτι τον χρησιμοποιουν και θα τον πεταξουν σαν πατσαβουρα στα απλυτα μολις σταματησει να τους εξυπηρετει (που ηδη συμβαινει μετα το στριμωγμα απο την νοβαρτις και τους αμερικανους)

αν προσεχε να μην συντασσονταν για λιγα χρονια επιπλαστης δοξας με το φιλελε συμφερτο
Μόλις προ 10λέπτου ο μπουμπούκος ανακοίνωσε μέσω ΣΚΑΪ πως έκανε μήνυση κατά της Νοβάρτις και ζητάει χοντρό νούμερο για αποζημίωση.
Έτσι και κερδίσει, θα πέσει μεγάλη ξεφτίλα σε όλους αυτούς που κωλοβαράνε σε μήκος χρόνου το σκάνδαλο Νοβάρτις.
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε τις εξελίξεις ...
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ας προσφυγει στα αμερικανικα δικαστηρια εναντιον των αμερικανικων μυστικων υπηρεσιων τοτε :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Όταν ρωτάω αν θα το τολμούσε αυτό νεοδημοκράτης, προφανώς αναφέρομαι σε νεοδημοκράτη που είναι ευρισκόμενος σε κυβερνητική θέση, όχι ως ο παλιάτσος ενός χρεοκοπημένου κόμματος της αντιπολίτευσης.

Από τις συναντήσεις που είχαν οι νεοδημοκράτες με προέδρους των ΗΠΑ, μπορείτε να εμφανίσετε μια φωτογραφία στην οποία να φαίνονται με καρφίτσα με την Ελληνική Σημαία;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Γάταρος έγραψε: 10 Δεκ 2018, 20:05 Όταν ρωτάω αν θα το τολμούσε αυτό νεοδημοκράτης, προφανώς αναφέρομαι σε νεοδημοκράτη που είναι ευρισκόμενος σε κυβερνητική θέση, όχι ως ο παλιάτσος ενός χρεοκοπημένου κόμματος της αντιπολίτευσης.

Από τις συναντήσεις που είχαν οι νεοδημοκράτες με προέδρους των ΗΠΑ, μπορείτε να εμφανίσετε μια φωτογραφία στην οποία να φαίνονται με καρφίτσα με την Ελληνική Σημαία;
Πάλι σπαμάρεις μποτάκι ένα μήνα παλιό και αποτυχημένο κ@λονήμα σου;
Ψάξε και βρες αφού σε τσούζει τόσο πολύ. :c020:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ »

Οι νεοδημοκράτες είναι που καλλιεργούν τον ανθελληνισμό. Όλες οι αναφορές σε "βλαχοελ" κλπ γίνονται από δεξιούς.
Σκάι Ξεφτίλες.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

o Σταβεντο ειναι αυτος;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”