!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παναθηναικός-ΠΑΟΚ Σήμερον ωρα 7 απογευματινή
Re: Παναθηναικός-ΠΑΟΚ Σήμερον ωρα 7 απογευματινή
χαμένη πρόκριση από γλίστρημα, συμπάσχω
χωρίς πλάκα τώρα
χωρίς πλάκα τώρα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εμένα αυτός ο Πολωνός μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, πριν δω το σημερινό. Παρότι δεν τον έχω δει και παρά πολύ.Lugozzi έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:33[img]https://i.postimg.cc/d0TpSDXh/Scre ... .jpg[/img]Lugozzi έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:24 Τι απόκρουση έκανε ο Πολωνός στο 3ο που έπιασε.
Πως τεντωθηκε έτσι!
Γενικά ο παο έχει μια κωλοφαρδια στις μεταγραφές κηπερς, συνήθως του κουμπωνουν πολύ καλά. Και ο Μπρινιολι πριν αρχίσει να κάνει τις επιτηδευμένες μαλακίες του, ήταν κορυφή.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
https://en.wikipedia.org/wiki/2014_UEFA ... ague_finalAitwlos έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:45Ποιου Ράμος; Μου φαίνεται έχεις μπερδέψει χρονολογίες και ομαδεςGordian Knot έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:38Έλα τώρα, Real Madrid - Valencia, Τελικός Champions League με το γκολ του Ramos στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:35 Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
Στην Ευρώπη, όχι στην Ελλάδα, τέτοια αυτοκτονία
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Για κάτι τέτοια ήθελα την πρόκριση!!! Μόνο για κάτι τέτοια!!!Κόκκορας έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:41 απιστευτη αδικια το σημερινο
τι να πεις
αλλα συνηθισμενα τα βουνα,προχωρουμε
ο μπαμπα ελπιζω να ειναι καλα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Aitwlos έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:45Κατάλαβες γιατί σε αγαπάω;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:41τελικός champions league 1999 Man Utd - Bayern 0-1 μέχρι το 90, 2 γκολ η γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις και με δύο δοκάρια η μπαγερν πιο πρινGordian Knot έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:38
Έλα τώρα, Real Madrid - Valencia, Τελικός Champions League με το γκολ του Ramos στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Μαδουραίος
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Αναφέρω ως παράδειγμα τη Βαλένθια και όχι τη Μπάγερν γιατί αποτελεί μικρότερο μέγεθος από τους Γερμανούς και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κατακτήσει ΤσουΛου στο μέλλον. Ήταν άθλος που κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς της διοργάνωσης και αυτό στο καλό τους φεγγάρι...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
1000 χρόνια τεριμ!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν χαθηκε η προκριση στα πεναλντι προφανως!
δεν αξιζε τπτ να παρει ο παναθηναικος,ο ΠΑΟΚ ηταν δυο κλασεις καλυτερος ως ομαδα και ανετρεψε και το σκορ του πρωτου ματς οπου επαιζε με δευτερες επιλογες κυριως
απλα συνεβη οτι συνεβη
Gordian Knot έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:49https://en.wikipedia.org/wiki/2014_UEFA ... ague_finalAitwlos έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:45Ποιου Ράμος; Μου φαίνεται έχεις μπερδέψει χρονολογίες και ομαδεςGordian Knot έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:38
Έλα τώρα, Real Madrid - Valencia, Τελικός Champions League με το γκολ του Ramos στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ε είδες; Μπερδεύεις την Βαλένθια με την ατλετικο
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Θα πάρετε το κονφερανς, δε πειράζειΚόκκορας έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:54δεν χαθηκε η προκριση στα πεναλντι προφανως!
δεν αξιζε τπτ να παρει ο παναθηναικος,ο ΠΑΟΚ ηταν δυο κλασεις καλυτερος ως ομαδα και ανετρεψε και το σκορ του πρωτου ματς οπου επαιζε με δευτερες επιλογες κυριως
απλα συνεβη οτι συνεβη
Καλά έχουν γίνει τόσα μάγια για να μείνει ο βάζελος στο παιχνιδι σήμερα που το τελευταίο που μας νοιάζει είναι που γλίστρησε ο τανζανος
Τα 6 λεπτά των καθυστερησεων μέτρησαν από τη στιγμή που ξεκίνησε ξανά το παιχνίδι.jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:43Ναι, εγώ το έφαγα στο 129 με 6 λεπτά καθυστερήσεων παιζοντας με 10 γιατί έπαθε διάσειση παικτης μου και έχασα 3 πεναλτι να το τελειώσωGordian Knot έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:38Έλα τώρα, Real Madrid - Valencia, Τελικός Champions League με το γκολ του Ramos στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:35 Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
Στην Ευρώπη, όχι στην Ελλάδα, τέτοια αυτοκτονία
Τι να μου κλάσει η Βαλένθια
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν ισχυει, κάποιος πρέπει να μάθει στον βρωμοταλιμπαν ότι έχει έρθει σε πολιτισμένη δυτική χώρα, είτε με το καλό είτε με το άγριο.
Αλλά κάποια στιγμή, οταν βλέπει ότι δεν έχει καλύτερους από αυτόν στη θέση του, και ο ένας κάνει τη μια μαλακια πίσω απ' την άλλη, είναι θέμα χρόνου να τον βάλει.
Σε όλο αυτό φταίει μόνο ο Σενκ φυσικά, που αν ισχύει, το τονίζω, δεν έχει βγει να κανει βουκινο τον Τουρκοταλιμπάν για να φάει κανσελ.
Επίσης, το γκολαρα του Λημνιου!
Δεν του το χα
Δεν του το χα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις