Γενναιόδωρος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παναθηναικός-ΠΑΟΚ Σήμερον ωρα 7 απογευματινή
Re: Παναθηναικός-ΠΑΟΚ Σήμερον ωρα 7 απογευματινή
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Lugozzi έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:24 Τι απόκρουση έκανε ο Πολωνός στο 3ο που έπιασε.
Πως τεντωθηκε έτσι!

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ να πω την αμαρτία μου, ήθελα περισσότερο να αποκλειστεί ο παοκ για να γελάω με τον ραζβαν μετά τον αγώνα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν θα επρεπε να αποβληθει αυτος που εδωσε την κουτουλια;!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 21 Φεβ 2024, 22:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
Στην Ευρώπη, όχι στην Ελλάδα, τέτοια αυτοκτονία
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Έλα τώρα, Real Madrid - Valencia, Τελικός Champions League με το γκολ του Ramos στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:35 Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Lugozzi έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:33[img]https://i.postimg.cc/d0TpSDXh/Scre ... .jpg[/img]Lugozzi έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:24 Τι απόκρουση έκανε ο Πολωνός στο 3ο που έπιασε.
Πως τεντωθηκε έτσι!

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:35 Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
Κάτι έπρεπε να πάθετε και εσείς Τόσα.χρονια στον αφρό ειστε από πλευρα τύχης. Πάντως αυτοκτονία το σημερινό Και γκολ στο τέλος της καθυστέρησης και χαμένα τρία ματς μπολ στο πεναλντυ πάει πολύ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Κόκκορας
απιστευτη αδικια το σημερινο
τι να πεις
αλλα συνηθισμενα τα βουνα,προχωρουμε
ο μπαμπα ελπιζω να ειναι καλα
τι να πεις
αλλα συνηθισμενα τα βουνα,προχωρουμε
ο μπαμπα ελπιζω να ειναι καλα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τελικός champions league 1999 Man Utd - Bayern 0-1 μέχρι το 90, 2 γκολ η γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις και με δύο δοκάρια η μπαγερν πιο πρινGordian Knot έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:38Έλα τώρα, Real Madrid - Valencia, Τελικός Champions League με το γκολ του Ramos στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:35 Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 21 Φεβ 2024, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πιασμέναhades έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:41jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:35 Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
Κάτι έπρεπε να πάθετε και εσείς Τόσα.χρονια στον αφρό ειστε από πλευρα τύχης. Πάντως αυτοκτονία το σημερινό Και γκολ στο τέλος της καθυστέρησης και χαμένα τρία ματς μπολ στο πεναλντυ πάει πολύ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ναι, εγώ το έφαγα στο 129 με 6 λεπτά καθυστερήσεων παιζοντας με 10 γιατί έπαθε διάσειση παικτης μου και έχασα 3 πεναλτι να το τελειώσωGordian Knot έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:38Έλα τώρα, Real Madrid - Valencia, Τελικός Champions League με το γκολ του Ramos στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:35 Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
Τι να μου κλάσει η Βαλένθια
- Κόκκορας
τι λες ρε; εσεις αν χανατε πρωταθλημα οπως το 18 ή το κυπελο απο τον παναθηναικο της καμιας φασης στον τελικο ή σας ριχναν κατηγορια την ωρα του ματς σε πρωταθλημα που ησαστε πρωτοι θα βγαινατε στον λευκο πυργο με αλαλαγμουςhades έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:41jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:35 Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
ανακαλυπτετε κατα φαντασιαν αδικιες για σας και θα πεις οτι ημασταν και στον αφρο;!
Κατάλαβες γιατί σε αγαπάω;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:41τελικός champions league 1999 Man Utd - Bayern 0-1 μέχρι το 90, 2 γκολ η γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις και με δύο δοκάρια η μπαγερν πιο πρινGordian Knot έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:38Έλα τώρα, Real Madrid - Valencia, Τελικός Champions League με το γκολ του Ramos στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:35 Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ποιου Ράμος; Μου φαίνεται έχεις μπερδέψει χρονολογίες και ομαδεςGordian Knot έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:38Έλα τώρα, Real Madrid - Valencia, Τελικός Champions League με το γκολ του Ramos στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.jason0 έγραψε: 21 Φεβ 2024, 22:35 Δεν έχω λόγια, δεν έχω δει χειρότερο αποκλεισμό στη ζωή μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής
-
- 8 Απαντήσεις