!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
ναι αλλά εμείς δεν έχουμε σχέση με τα ψάρια εξελικτικά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- hellegennes
Και αν τον ρωτήσουμε αν θέλει βίλα στο Παγκράτι πιθανότατα δεν θα πει όχι, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να γεννιέσαι σε βίλες. Τι ηλιθιότητα είναι αυτή;
Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε άνθρωπο αν θα ήθελε να είναι ψηλός και όμορφος θα πει όχι; Είναι αφύσικοι όσοι δεν γεννιούνται μοντέλα; Τι μαλακίες διαβάζουμε, εδώ μέσα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ρε Χέλη το αφύσικο βρίσκεται στο γεγονός οτι τα μάτια έχουν μια συγκεκριμένη λειτουργία η οποία στους τυφλούς είναι απενεργοποιημένη (το θέτω ποιητικώ τω τρόπω, να το καταλάβεις
)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- hellegennes
Ανήκουμε στα ψάρια, εξελικτικά. Είμαστε κοντινότεροι συγγενείς των ψαριών που αναπαράγονται χωρίς σεξ, από ό,τι π.χ. των εντόμων, που αναπαράγονται με σεξ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καλά, εγώ δεν είμαι οπαδός της εξελικτικής θεωρίας που λες
Έλα μου;;;;hellegennes έγραψε: 21 Φεβ 2024, 14:22Οι γκέι άντρες σε όλην την ιστορία μέχρι σήμερα κάνουν παιδιά στην συντριπτική πλειονότητά τους, σε βαθμό όχι μικρότερο από αυτόν των στρέιτ ανδρών.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχει αρχίσει τις σοφιστείες τώρα.Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:23 ρε Χέλη το αφύσικο βρίσκεται στο γεγονός οτι τα μάτια έχουν μια συγκεκριμένη λειτουργία η οποία στους τυφλούς είναι απενεργοποιημένη (το θέτω ποιητικώ τω τρόπω, να το καταλάβεις)
ακόμα κι έτσι όμως, για εμένα, ο Χέλη παραμένει αξιολάτρευτοςGreen Dragon έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:29Έχει αρχίσει τις σοφιστείες τώρα.Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:23 ρε Χέλη το αφύσικο βρίσκεται στο γεγονός οτι τα μάτια έχουν μια συγκεκριμένη λειτουργία η οποία στους τυφλούς είναι απενεργοποιημένη (το θέτω ποιητικώ τω τρόπω, να το καταλάβεις)
- hellegennes
Δεν υπάρχει φυσικό και αφύσικο με τον τρόπο που το εννοείται. Δεν υπάρχουν προεπιλεγμένες "βέλτιστες" λειτουργίες ενός οργανισμού που θεωρούνται "φυσιολογικές". Υπάρχει μια τυχαιότητα που οδηγεί την εξέλιξη. Υπάρχουν είδη που γεννιούνται τυφλά που προήλθαν από είδη που είχαν κανονική όραση.Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:23 ρε Χέλη το αφύσικο βρίσκεται στο γεγονός οτι τα μάτια έχουν μια συγκεκριμένη λειτουργία η οποία στους τυφλούς είναι απενεργοποιημένη (το θέτω ποιητικώ τω τρόπω, να το καταλάβεις)
Η έννοια του φυσιολογικού για έναν οργανισμό δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο η έννοια της μεγιστοποίησης της πιθανότητας να αναπαραχθεί και να αφήσει απογόνους. Οτιδήποτε αμβλύνει αυτήν την πιθανότητα κάνει το άτομο υποβέλτιστο και οτιδήποτε οξύνει την πιθανότητα θεωρείται υπερβέλτιστο. Η ομοφυλοφιλική έλξη δεν αμβλύνει την πιθανότητα να αναπαραχθεί το άτομο, τα γκέι ζώα αφήνουν κανονικά απογόνους.
Μάλιστα ακόμη κι αν σε ένα είδος καταλήξει όλος ο πληθυσμός να είναι ομοφυλόφιλος, δεν εξαφανίζεται το είδος. Υπάρχουν π.χ. αρκετά είδη σαυρών που αναπαράγονται με παρθενογένεση και προήλθαν από κανονικούς πληθυσμούς αρσενικών και θηλυκών. Σε αυτά τα είδη όλες οι σαύρες είναι θηλυκά και λεσβίες. Η μία σαύρα κάθεται πάνω στην άλλην και η άλλη κάνει αβγά. Τα αβγά είναι προγονιμοποιημένα, η μόνη λειτουργία που επιτελεί αυτή η ψευδοσεξουαλική λειτουργία είναι να γίνονται μεγαλύτερα και περισσότερα αβγά. Δηλαδή παρότι δεν υπάρχει αληθινό σεξ, η αναπαραγωγή ενισχύεται από την ύπαρξη λεσβιακού "σεξ".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η εξέλιξη δεν είναι θρησκεία ή ομάδα για να είσαι οπαδός, είναι στοιχειοθετημένο μοντέλο λειτουργίας της ζωής στην Γη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να στο εξηγησω φιλε μου μια και ζοριζεσαι. Θετεις λαθος ερωτηματα οποτε καταληγεις και σε χαζα συμπερασματα. Αν ρωτησουν εκατο τυφλους τι θα θελατε ανθρωποι το φως σας η μια ομορφη βιλλα στο παγκρατι τι νομιζεις θα απαντουσαν οι 99,9 απο αυτους, πλην ισως καποιου που ητο και καθυστερημενος; '' Βεβαιως και θελουμε το φως μας γιατι χωρις αυτο ΔΕΝ δυναμεθα να ζησουμε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ουτε να δουμε και να χαρουμε τη βιλα.''ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ λοιπον φιλε μου ειναι αυτο που σου επιτρεπει να ζησεις μια ζωη οσο γινεται ανεμποδιστη, ευδαιμονα, ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ, με τη φυση και τους γυρω σου. Το να εχεις ενα σωρο ηλιθιες ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ οπως βιλα στο παγκρατι, να εισαι τοπ μοντελ, να εχεις φερραρι, να εχεις δεκα γκομενες ειναι μαλακια στο μυαλο σου κι οχι φυσιολογικο.hellegennes έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:20Και αν τον ρωτήσουμε αν θέλει βίλα στο Παγκράτι πιθανότατα δεν θα πει όχι, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να γεννιέσαι σε βίλες. Τι ηλιθιότητα είναι αυτή;
Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε άνθρωπο αν θα ήθελε να είναι ψηλός και όμορφος θα πει όχι; Είναι αφύσικοι όσοι δεν γεννιούνται μοντέλα; Τι μαλακίες διαβάζουμε, εδώ μέσα;
όχι, δεν είναιhellegennes έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:37Η εξέλιξη δεν είναι θρησκεία ή ομάδα για να είσαι οπαδός, είναι στοιχειοθετημένο μοντέλο λειτουργίας της ζωής στην Γη.
η τυφλότης δεν είναι εξελικτικό στάδιοhellegennes έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:36Δεν υπάρχει φυσικό και αφύσικο με τον τρόπο που το εννοείται. Δεν υπάρχουν προεπιλεγμένες "βέλτιστες" λειτουργίες ενός οργανισμού που θεωρούνται "φυσιολογικές". Υπάρχει μια τυχαιότητα που οδηγεί την εξέλιξη. Υπάρχουν είδη που γεννιούνται τυφλά που προήλθαν από είδη που είχαν κανονική όραση.Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:23 ρε Χέλη το αφύσικο βρίσκεται στο γεγονός οτι τα μάτια έχουν μια συγκεκριμένη λειτουργία η οποία στους τυφλούς είναι απενεργοποιημένη (το θέτω ποιητικώ τω τρόπω, να το καταλάβεις)
Η έννοια του φυσιολογικού για έναν οργανισμό δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο η έννοια της μεγιστοποίησης της πιθανότητας να αναπαραχθεί και να αφήσει απογόνους. Οτιδήποτε αμβλύνει αυτήν την πιθανότητα κάνει το άτομο υποβέλτιστο και οτιδήποτε οξύνει την πιθανότητα θεωρείται υπερβέλτιστο. Η ομοφυλοφιλική έλξη δεν αμβλύνει την πιθανότητα να αναπαραχθεί το άτομο, τα γκέι ζώα αφήνουν κανονικά απογόνους.
Μάλιστα ακόμη κι αν σε ένα είδος καταλήξει όλος ο πληθυσμός να είναι ομοφυλόφιλος, δεν εξαφανίζεται το είδος. Υπάρχουν π.χ. αρκετά είδη σαυρών που αναπαράγονται με παρθενογένεση και προήλθαν από κανονικούς πληθυσμούς αρσενικών και θηλυκών. Σε αυτά τα είδη όλες οι σαύρες είναι θηλυκά και λεσβίες. Η μία σαύρα κάθεται πάνω στην άλλην και η άλλη κάνει αβγά. Τα αβγά είναι προγονιμοποιημένα, η μόνη λειτουργία που επιτελεί αυτή η ψευδοσεξουαλική λειτουργία είναι να γίνονται μεγαλύτερα και περισσότερα αβγά. Δηλαδή παρότι δεν υπάρχει αληθινό σεξ, η αναπαραγωγή ενισχύεται από την ύπαρξη λεσβιακού "σεξ".
- hellegennes
Τι έλα μου; Είμαστε σε ένα νήμα που μιλάμε για την θέληση των ομοφυλόφιλων να αναγνωρίζεται ο γάμος τους για να μπορούν πιο εύκολα να έχουν παιδιά και σου φαίνεται τόσο παράξενο που οι γκέι κάνουν παιδιά;Scouser έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:28Έλα μου;;;;hellegennes έγραψε: 21 Φεβ 2024, 14:22Οι γκέι άντρες σε όλην την ιστορία μέχρι σήμερα κάνουν παιδιά στην συντριπτική πλειονότητά τους, σε βαθμό όχι μικρότερο από αυτόν των στρέιτ ανδρών.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κυριολεκτικά έγραψα ότι υπάρχουν είδη που γεννιούνται 100% τυφλά και προέκυψαν από είδη που είχαν όραση.Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:41όχι, δεν είναιhellegennes έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:37Η εξέλιξη δεν είναι θρησκεία ή ομάδα για να είσαι οπαδός, είναι στοιχειοθετημένο μοντέλο λειτουργίας της ζωής στην Γη.![]()
η τυφλότης δεν είναι εξελικτικό στάδιοhellegennes έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:36Δεν υπάρχει φυσικό και αφύσικο με τον τρόπο που το εννοείται. Δεν υπάρχουν προεπιλεγμένες "βέλτιστες" λειτουργίες ενός οργανισμού που θεωρούνται "φυσιολογικές". Υπάρχει μια τυχαιότητα που οδηγεί την εξέλιξη. Υπάρχουν είδη που γεννιούνται τυφλά που προήλθαν από είδη που είχαν κανονική όραση.Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2024, 15:23 ρε Χέλη το αφύσικο βρίσκεται στο γεγονός οτι τα μάτια έχουν μια συγκεκριμένη λειτουργία η οποία στους τυφλούς είναι απενεργοποιημένη (το θέτω ποιητικώ τω τρόπω, να το καταλάβεις)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε κάθε περίπτωση, το να τεκμηριωθεί επιστημονικώς ότι οι γκέι είναι περισσότερο παραγωγικοί στο πεδίο διαιώνισης του είδους (πράγμα που σήμερα είναι ευκολάκι), μπορεί να παίξει και ως μία ακόμη ευκαιρία για αύξηση εισοδήματος σε έχοντες και μη έχοντες.
Ένα επίδομα εν δυνάμει πολυτέκνων, δεν νομίζω να δυσαρεστούσε κάποιον.
Ένα επίδομα εν δυνάμει πολυτέκνων, δεν νομίζω να δυσαρεστούσε κάποιον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-