!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Υπάρχει η προένταση και ο γραμμικός οπλισμός.
Εγώ έχω εφεύρει έναν τρίτο μηχανισμό συνεργασίας σκυροδέματος και χάλυβα που δεν είναι ούτε προένταση ( δηλαδή δεν επιβάλει θλίψη στην διατομή ) ούτε είναι γραμμικός οπλισμός ο οποίος μετά από μια ορισμένη ένταση σπάει το σκυρόδεμα επικάλυψης και χαλάει την συνεργασία με τον χάλυβα. Αν θέλει ο Νταγκλης να το συζητήσουμε και αυτό, γιατί επιμένει ότι η θλίψη της προέντασης κάνει κακό στις κατασκευές στον σεισμό.
Εγώ δεν συμφωνώ αλλά τέλος πάντων έχω και άλλο τρόπο χωρίς θλίψη ο οποίος όμως καταργεί την διάτμηση στην διεπιφάνεια σκυροδέματος και χάλυβα και το σκυρόδεμα δέχεται μόνο θλίψη και καμία ένταση εφελκυσμού. Επανάσταση που μόνο εγώ την σκέφτηκα..
Αν σου αποδείξω αυτό που λέω θα παραδεχθείς την μέθοδό μου? Και πρέπει να μου εξηγήσεις δύο πράγματα. Γιατί στα πλαίσια - δοκάρια βάζεται οπλισμό πάνω κάτω και γιατί στις προεντεταμένες γέφυρες κάνουν προένταση από πάνω.
Δεν ανακάλυψα εγώ τον τύπο της επιτάχυνσης ούτε εσύ.
Αν θέλεις επιλύουμε έναν φορέα μαζί.
Εγώ έχω εφεύρει έναν τρίτο μηχανισμό συνεργασίας σκυροδέματος και χάλυβα που δεν είναι ούτε προένταση ( δηλαδή δεν επιβάλει θλίψη στην διατομή ) ούτε είναι γραμμικός οπλισμός ο οποίος μετά από μια ορισμένη ένταση σπάει το σκυρόδεμα επικάλυψης και χαλάει την συνεργασία με τον χάλυβα. Αν θέλει ο Νταγκλης να το συζητήσουμε και αυτό, γιατί επιμένει ότι η θλίψη της προέντασης κάνει κακό στις κατασκευές στον σεισμό.
Εγώ δεν συμφωνώ αλλά τέλος πάντων έχω και άλλο τρόπο χωρίς θλίψη ο οποίος όμως καταργεί την διάτμηση στην διεπιφάνεια σκυροδέματος και χάλυβα και το σκυρόδεμα δέχεται μόνο θλίψη και καμία ένταση εφελκυσμού. Επανάσταση που μόνο εγώ την σκέφτηκα..
Αν σου αποδείξω αυτό που λέω θα παραδεχθείς την μέθοδό μου? Και πρέπει να μου εξηγήσεις δύο πράγματα. Γιατί στα πλαίσια - δοκάρια βάζεται οπλισμό πάνω κάτω και γιατί στις προεντεταμένες γέφυρες κάνουν προένταση από πάνω.
Δεν ανακάλυψα εγώ τον τύπο της επιτάχυνσης ούτε εσύ.
Αν θέλεις επιλύουμε έναν φορέα μαζί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 21 Φεβ 2024, 08:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
εχουν ηδη κριθει. οι ψηφοφοροι, αυτοι που κατασκευαζουν σπιτια, εχουν δωσει ακριβως μηδεν ψηφους στην πατεντα σου.seismic έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:44Πως είναι τα πιστεύω την Νέας Δημοκρατίας του ΚΚΕ του Σύριζα του ΠΑΣΟΚ έτσι είναι και τα δικά μου.
Είμαι αρχηγός στην δική μου αντισεισμική τεχνολογία.
Όλα θα κριθούν στις εκλογές της επιστήμης.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Για αυτό θα σας έρθει το νταβάνι στο κεφάλι.Ασέβαστος έγραψε: 21 Φεβ 2024, 08:48εχουν ηδη κριθει. οι ψηφοφοροι, αυτοι που κατασκευαζουν σπιτια, εχουν δωσει ακριβως μηδεν ψηφους στην πατεντα σου.seismic έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:44Πως είναι τα πιστεύω την Νέας Δημοκρατίας του ΚΚΕ του Σύριζα του ΠΑΣΟΚ έτσι είναι και τα δικά μου.Ασέβαστος έγραψε: 20 Φεβ 2024, 20:43
![]()
![]()
αληθεις ειναι οτι οσον αφορα στο δημιουργημα σου, του εχεις γαμησει τη μανα.![]()
Όσο δεν με ακούτε η ευθύνη είναι δική σας.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
ισα ισα, επειδη δεν σε ακουμε, δεν πεφτουν ταβανια. η πατεντα σου ειναι τελικα επικινδυνη.seismic έγραψε: 21 Φεβ 2024, 08:51Για αυτό θα σας έρθει το νταβάνι στο κεφάλι.Ασέβαστος έγραψε: 21 Φεβ 2024, 08:48εχουν ηδη κριθει. οι ψηφοφοροι, αυτοι που κατασκευαζουν σπιτια, εχουν δωσει ακριβως μηδεν ψηφους στην πατεντα σου.seismic έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:44 Πως είναι τα πιστεύω την Νέας Δημοκρατίας του ΚΚΕ του Σύριζα του ΠΑΣΟΚ έτσι είναι και τα δικά μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Άρχισες πάλι τις κατάρες ρε κακομοίρη;seismic έγραψε: 21 Φεβ 2024, 08:51Για αυτό θα σας έρθει το νταβάνι στο κεφάλι.Ασέβαστος έγραψε: 21 Φεβ 2024, 08:48εχουν ηδη κριθει. οι ψηφοφοροι, αυτοι που κατασκευαζουν σπιτια, εχουν δωσει ακριβως μηδεν ψηφους στην πατεντα σου.seismic έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:44 Πως είναι τα πιστεύω την Νέας Δημοκρατίας του ΚΚΕ του Σύριζα του ΠΑΣΟΚ έτσι είναι και τα δικά μου.
Είσαι μεγάλος τρόμπας...
.
Είναι μεγάλη ντροπή αυτό που κάνεις χωρίς να έχεις γνώσεις.
Αμολάς το δηλητήριο και μετά λες ότι δεν ξέρεις.
Ένας άχρηστος είσαι που πολεμάς την πατρίδα σου και δεν την αφήνεις να πάει μπροστά.
Εγώ σωστός ή λάθος προσπαθώ για το καλύτερο. Εσύ γιατί προσπαθείς για τα ξένα συμφέροντα?
Έχεις ευθύνη για αυτά που λες ξέρεις δεν ξέρεις. Αν δεν ξέρεις σκάσε
Καλά μην με πάρεις να σου κτίσω το σπίτι. Βάλε τον Λοξό να σου το κάνει.Ασέβαστος έγραψε: 21 Φεβ 2024, 09:04ισα ισα, επειδη δεν σε ακουμε, δεν πεφτουν ταβανια. η πατεντα σου ειναι τελικα επικινδυνη.![]()
Τα σκέφτηκα και ειλικρινά δεν βγάζω άκρη μαζί σου.Νταγκλης έγραψε: 21 Φεβ 2024, 08:31Τι σου έγραψα εγώ και τι μου απάντησες; Άλλα αντ΄άλλων! Ούτε καν διάβασες τι σου έγραψα...seismic έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:06 Είπες κάτι για πρόβολο. Σε πληροφορώ ότι όλη η πολυκατοικία στον σεισμό μετατρέπεται σε πρόβολο.
Αν ο πρόβολος δεν έχει πάκτωση θα πέσει.
Εσείς κατασκευάζεται κτίρια προβόλους χωρίς πάκτωση. Και υπόγεια να κατασκευάσετε πάλη δεν έχετε πάκτωση αν δεν ενώσετε έδαφος με κατασκευή. Αν εσείς λέγεστε μηχανικοί και κατασκευάζεται προβόλους χωρίς πάκτωση τότε εγώ είμαι αστροναύτης.
Κατασκευάστε μια πολυκατοικία στις παρειές ενός φράγματος σε οριζόντια θέση χωρίς να την πακτώσετε με οπλισμό με το φράγμα και αν σταθεί όρθια σφυρίξτε κλέφτικα.
Μου λες ότι αστοχεί το σκυρόδεμα σε θλίψη. Σου απαντώ ότι αστοχεί γιατί το 90% της διατομής του έχει μια τεράστια ρωγμή και μόλις το 10% στην άκρη του τοιχώματος παραλαμβάνει όλη την θλίψη και για αυτό αστοχεί. Το ίδιο και με την τέμνουσα βάσης Άλλη τριβή έχει το 10% της διατομής και άλλη ολόκληρη η ενεργή διατομή. Με την διπλή προένταση όλη η διατομή στο 100% παραλαμβάνει την θλίψη και την τέμνουσα βάσης γιατί εξαφανίσαμε την ρογμή με την προένταση. Τι δεν καταλαβαίνεις. Ένα μικρό μέρος της διατομής αναλαμβάνει τα ίδια φορτία με ολόκληρη την ενεργή διατομή για εσένα?![]()
Η όλη ιδέα της προέντασης και της ενεργοποίησης όλης της διατομής είναι να δημιουργήσεις εφελκυστική προφόρτιση στο θλιβόμενο πέλμα.
Εσύ ασκείς εφελκυστική προφόρτιση στο θλιβόμενο πέλμα;; ΟΧΙ. Αντίθετα ασκείς διπλάσια θλίψη!!
Πήρες μια έξυπνη ιδέα και τη μετέτρεψες στην πιο βλακώδη ιδέα της ανθρωπότητας!
Για παράδειγμα:
[img]https://i.postimg.cc/9QvSwwGB/Scre ... .png[/img]
H πιο συχνή αστοχία των τοιχωμάτων είναι η σύνθλιψη του σκυροδέματος στην περιοχή στον κύκλο. Τα τοιχώματα εξ' ορισμού έχουν λεπτό πάχος σε σχέση με το μήκος τους και στη συγκεκριμένη περιοχή συγκλίνει θλιπτική δύναμη τόσο από τη θλιβόμενη παρεια όσο και από τη θλιβόμενη διαγώνιο. Είναι μια εξαιρετικά ευαίσθητη σε θλιπτική αστοχία περιοχή.
ΑΝ ασκούσες εφελκυστική προφόρτιση στη δεξιά παρεία τότε θα απέτρεπες αυτή την αστοχία. Θα μπορούσες να ισχυριστείς ότι ενεργοποιείς μεγαλύτερο μέρος της διατομής.
Εσύ, στο σημείο στον κύκλο, αντί να ασκήσεις εφελκυστική προφόρτιση, ασκείς διπλάσια θλίψη!
Δεν ενεργοποιείς κάποιο μεγαλύτερο μέρος της διατομής. Αντίθετα συγκετρώνεις διπλάσιο φορτίο στην ήδη ευαίσθητη περιοχή.
Καταλαβαίνεις που έχει φτάσει η παράνοιά σου για να υπερασπιστείς μια αποτυχημένη ιδέα;
Πιστεύεις ότι θα αποτρέψεις τη θλιπτική αστοχία .....με διπλάσια θλίψη!!!
Κάτσε σκέψου τα. Ειλικρινά δεν μου αρέσει να σε βλέπω να πέφτεις τόσο χάμηλα υποστηρίζοντας ασυναρτησίες....
Στην εικόνα δεξιά είναι η μεριά που αστοχεί και μου λες να κάνω προφόρτιση δηλαδή θλίψη.Αν ασκούσες εφελκυστική προφόρτιση στη δεξιά παρεία τότε θα απέτρεπες αυτή την αστοχία. Θα μπορούσες να ισχυριστείς ότι ενεργοποιείς μεγαλύτερο μέρος της διατομής
Και πιο κάτω μου λες να ασκήσω εφελκυστική προφόρτιση. Ξέρεις τι είναι εφελκυστική προφόρτιση= Θλίψηκαι μετά μου λες ότι αντί εφελκυστική προφόρτιση εγώ επιβάλω διπλάσια θλίψη. Φάσκεις και αντιφάσκεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 21 Φεβ 2024, 11:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ντροπή, και μεγάλη μάλιστα, είναι αυτό που έχεις κάνει 3-4 φορές.
Που καταριέσαι και εύχεσαι να μας πέσει το ταβάνι στο κεφάλι επειδή δεν συμφωνούμε με τις μαλακίες σου...
Είσαι πολύ μεγάλος τρόμπας αδερφάκι μου...
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι παραλήρημα ενός ημιμαθούς...
.
Εγώ πάντως σε θεωρώ ένα σίχαμα.Λοξίας έγραψε: 21 Φεβ 2024, 10:54Ντροπή, και μεγάλη μάλιστα, είναι αυτό που έχεις κάνει 3-4 φορές.
Που καταριέσαι και εύχεσαι να μας πέσει το ταβάνι στο κεφάλι επειδή δεν συμφωνούμε με τις μαλακίες σου...
.
Είπε το ανθρωποειδές που έχει ευχηθεί να σκοτωθούμε εμείς και τα παδιά μας, επειδή δεν πιστεύουμε τις μαλακίες που λέει...seismic έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:03Εγώ πάντως σε θεωρώ ένα σίχαμα.Λοξίας έγραψε: 21 Φεβ 2024, 10:54Ντροπή, και μεγάλη μάλιστα, είναι αυτό που έχεις κάνει 3-4 φορές.
.
ΟΥΣΤ...
Είπα ότι είστε υπεύθυνοι των πράξεών σας. Αυτό είπα.Λοξίας έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:18Είπε το ανθρωποειδές που έχει ευχηθεί να σκοτωθούμε εμείς και τα παδιά μας, επειδή δεν πιστεύουμε τις μαλακίες που λέει...seismic έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:03Εγώ πάντως σε θεωρώ ένα σίχαμα.Λοξίας έγραψε: 21 Φεβ 2024, 10:54 Ντροπή, και μεγάλη μάλιστα, είναι αυτό που έχεις κάνει 3-4 φορές.
.
ΟΥΣΤ...
Το τι εύχομαι για εσένα προσωπικά είναι δικό μου θέμα.
Ξέρω ότι όποτε γράφω μια απάντηση που δεν μπορείτε να απαντήσετε αρχίζετε το βρίσιμο για να πάει πιο κάτω το θέμα και να μην την διαβάσει ο κόσμος. Έχουν γνώση οι φύλακες. Συκοφάντη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 21 Φεβ 2024, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είπε το ανθρωποειδές που έχει ευχηθεί να σκοτωθούμε εμείς και τα παδιά μας, επειδή δεν πιστεύουμε τις μαλακίες που λέει...seismic έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:20Είπα ότι είστε υπεύθυνοι των πράξεών σας. Αυτό είπα.
ΟΥΣΤ...
Βρε άντε και γαμήσου μαλάκα.Λοξίας έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:21Είπε το ανθρωποειδές που έχει ευχηθεί να σκοτωθούμε εμείς και τα παδιά μας, επειδή δεν πιστεύουμε τις μαλακίες που λέει...seismic έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:20Είπα ότι είστε υπεύθυνοι των πράξεών σας. Αυτό είπα.Λοξίας έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:18
Είπε το ανθρωποειδές που έχει ευχηθεί να σκοτωθούμε εμείς και τα παδιά μας, επειδή δεν πιστεύουμε τις μαλακίες που λέει...
ΟΥΣΤ...
ΟΥΣΤ...
Είπε το ανθρωποειδές που έχει ευχηθεί να σκοτωθούμε εμείς και τα παδιά μας, επειδή δεν πιστεύουμε τις μαλακίες που λέει...seismic έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:25Βρε άντε και γαμήσου μαλάκα.Λοξίας έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:21Είπε το ανθρωποειδές που έχει ευχηθεί να σκοτωθούμε εμείς και τα παδιά μας, επειδή δεν πιστεύουμε τις μαλακίες που λέει...seismic έγραψε: 21 Φεβ 2024, 11:20 Είπα ότι είστε υπεύθυνοι των πράξεών σας. Αυτό είπα.
ΟΥΣΤ...
ΟΥΣΤ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση