Καλησπέρα. Καλό είναι αν δεν επιθυμούμε ή δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε μια ερώτηση να μην κάνουμε ποστ γιατί στερούμε την ευκαιρία από κάποιον που ήθελε να απαντήσει. Παρακαλώ να σεβαστείτε τον κανόνα, δεν θα ήθελα να θέσω ζήτημα στον συντονισμό.
ψάρωσα τώρα
Ένα απλός κανόνας σωστής συμπεριφοράς ανεξαρτήτως εκάστοτε ειδικού πλαισίου είναι να αναρωτηθείτε τι θα γινόταν αν υιοθετούσαν όλοι την εν λόγω συμπεριφορά. Καλή συνέχεια.
Κοιτάξτε,σε γενικά πλαίσια ,αναρωτιέμαι αν η μεσοκουλτούρα του Νέου Ελληνα στην Νέα τάξη πραγμάτων δημιουργεί αμφιταλαντευόμενες συμπεριφορές ,ως προς το πάντα αφηρημένο νοητό.Τι θα γίνει αν η Πρωτεύουσα διάλεκτος ισοπεδωθεί απο την προηγούμενη αυτοχείρως συννεοημένη
καταλήγουσα σε συμπεράσματα λανθασμένα.Καλή συνέχεια και σε εσάς
Ξεψάρωσα τώρα
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
aLiCat έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:47
Φυσικά. Αν δεν επρόκειτο να είναι, δεν θα απαντούσα.
'Εχεις στην ντουλάπα σου ρούχο που έχεις φορέσει μόνο μια φορά (και αν ναι, τι είδους;)
Πολλά που κανονικά τα έχω για 2-3 φορές αλλά λόγω φουγαρων σε κλειστούς χώρους, αναγκάζομαι να πάνε στα άπλυτα
Σου έχει συμβεί;
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
aLiCat έγραψε: 20 Φεβ 2024, 21:47
Φυσικά. Αν δεν επρόκειτο να είναι, δεν θα απαντούσα.
'Εχεις στην ντουλάπα σου ρούχο που έχεις φορέσει μόνο μια φορά (και αν ναι, τι είδους;)
Πολλά που κανονικά τα έχω για 2-3 φορές αλλά λόγω φουγαρων σε κλειστούς χώρους, αναγκάζομαι να πάνε στα άπλυτα
Σου έχει συμβεί;
Ως γνωστό φουγάρο δε δίνω σημασία
Κρατάς φωτογραφίες από παλιές σχέσεις?
Πώς ορίζεται μια σχέση;