Ονειρεύομουν πάντα να διδάσκω, κυρίως μαθηματικά και φυσική.
Ως ένα σημείο το κατάφερα, σαν χόμπυ.
Ποιο θεωρείς ότι είναι το δυσκολότερο επάγγελμα;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Προτιμώ τα κοκ αλλά επειδή αυτά τα βρίσκω και στην Κύπρο, θα επέλεγα τα τρίγωνα (του Ελενίδη συγκεκριμένα )
Έξοδος σε ιταλικό εστιατόριο. Μακαρόνια ή πίτσα;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ένας είναι. Και δεν φαίνεται να τον προτιμάς καθόλου.
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Καλησπέρα. Καλό είναι αν δεν επιθυμούμε ή δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε μια ερώτηση να μην κάνουμε ποστ γιατί στερούμε την ευκαιρία από κάποιον που ήθελε να απαντήσει. Παρακαλώ να σεβαστείτε τον κανόνα, δεν θα ήθελα να θέσω ζήτημα στον συντονισμό.
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Καλησπέρα. Καλό είναι αν δεν επιθυμούμε ή δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε μια ερώτηση να μην κάνουμε ποστ γιατί στερούμε την ευκαιρία από κάποιον που ήθελε να απαντήσει. Παρακαλώ να σεβαστείτε τον κανόνα, δεν θα ήθελα να θέσω ζήτημα στον συντονισμό.
ψάρωσα τώρα
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
ψάρωσα τώρα
Ένα απλός κανόνας σωστής συμπεριφοράς ανεξαρτήτως εκάστοτε ειδικού πλαισίου είναι να αναρωτηθείτε τι θα γινόταν αν υιοθετούσαν όλοι την εν λόγω συμπεριφορά. Καλή συνέχεια.