Προς στιγμήν νόμιζα ότι μεταφερθήκαμε προς την ενότητα της Ψυχολογίας!Γραφικός έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 17:05Οτιδήποτε ξεφεύγει τόσο πολύ από το κανονικό μου προκαλεί μια διαολεμένη περιέργεια, σχεδόν μου ασκεί γοητεία. Εγώ, αν και θεωρώ αποκρουστικές τις πράξεις του και για κανένα λόγο δεν θα με συνέδεες με οτιδήποτε εκφράζει στον πραγματικό κόσμο αυτό το σινάφι, θα ήθελα να μου ανοιχτεί και να μου δείξει πώς σκέφτεται. Όχι την φιλοσοφία του, αυτά που έλεγε ο Λέτζερ στον Μπέιλ, αλλά να μου πει τα προβλήματά του με την Χάρλεϊ Κουίν να δω την ανθρώπινη πλευρά του. Τώρα που τον έχει φτύσει κιόλας...Πάνας έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:58 Ποιος θα ήθελε να κάνει παρέα με ένα δολοφόνο;
Αν ήθελε να κάνει παρέα μαζί του κάποιος τότε θα ήταν από το ίδιο σινάφι και φυσικά στη σχέση τους δεν θα υπήρχε εμπιστοσύνη αλλά συμφέρον.
Τι σημαίνει αυτό?Cloud87 έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 21:20 Ηταν μια φορά μια πριγκήπισσα. Που τα είχε με έναν βασιλιά. Αλλά της γυάλισε λίγο και ένα άλλο πριγκιπόπουλο. Τελικά τα έφτιαξε με τον σιδερά και το πριγκιπόπουλο τρελάθηκε. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Μαλακίες μωρέ...Souvlatzis έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 05:29Τι σημαίνει αυτό?Cloud87 έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 21:20 Ηταν μια φορά μια πριγκήπισσα. Που τα είχε με έναν βασιλιά. Αλλά της γυάλισε λίγο και ένα άλλο πριγκιπόπουλο. Τελικά τα έφτιαξε με τον σιδερά και το πριγκιπόπουλο τρελάθηκε. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Αμα το εκανε αυτο στην Ελλαδα θα ουρλιαζαν οι κυρατσες μικροβια βοβθεια θα μας φαει τα μουτρα εχουμε μικρα παιδια!