Ειναι λογικη του στυλ, εφοσον υπαρχουν νομιμα μπουρδελα αλλα εγω δεν παω γιατι ειμαι γκευ ή γυναικα, να μου μειωσουν την φορολογια. Περα για περα επιστημονικη προσεγγιση....Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:51Τι σχέση έχει η φορολόγηση με την υιοθεσία;Polaris3 έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:48Αλλο αυτό. Η λοατκι κοινότητα δεν είναι ομοιογενές σύνολο. Οι πιο ριζοσπαστες (αναρχικοί, αριστεροί) διαφωνούν με τον θεσμό του γάμου και ο,τι είναι ετεροκανονικο ενώ άλλοι πιο φιλελεύθεροι, θεωρούν ότι είναι σημαντικό το νομοθετικό έργο. Παντως, το να πληρώνεις τους ίδιους φόρους και να μην έχεις ίδια δικαιώματα όπως πχ υιοθεσία, είναι λίγο περίεργο. Δεν θέλετε να μπορώ να υιοθετήσω? Οκ, τότε μείωση των φόρων. Οχι μόνο ο,τι συμφέρει το κρατος.Σέλευκας έγραψε: 19 Φεβ 2024, 18:39
δεν είναι θέμα να δεχτεί κάποιος ή να μη δεχτεί. Εδώ έχουμε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να μετέχουν σε κάποιους θεσμούς που δεν φτιάχτηκαν γιαυτούς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Το τσαρδι μια χαρά είναι, βάφτηκε γινηκαν και τα ηλεκτρολογικάΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 19:26Εγώ αναφέρομαι σ' αυτά που έχεις γράψει στο πχόρουμ για το σπίτι σου.
Τις ειρωνίες για τους ευάλωτους πσυχισμούς που στο πλαίσιο της συμπερίληψης γίνονται ανεκτές οι εξάρσεις τους, σαφώς και θα τις συνεχίσω.
Εκτός αν τις αναφέρουν οι ίδιοι με στοιχειώδη σαφήνεια και όχι επιχειρώντας να παραστήσουν τους γαμήκουλες στρατηλάτες.
Κατανοητόν;
Εσύ δεν είσαι καλά που συγχέεις ομοφυλόφιλους που ντεμεκ έχουν προνόμια ως (ειρωνικά) "ευάλωτοι"
Και που είσαι...
Κάτι "κατανοητό"" κλπ χώματα στο άνυδρο μουνι σου
Πεταμενη
αλλος αμυνομενος υπαρχει;
Καλέ μου άνθρωπε, αν ήξερες πόσες ευτελιστικές λεπτομέρειες ξέρω για τους φωνακλάδες στρατηλάτες των πχώρων, θα έκλαιγες.Πλέριος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 19:34Το τσαρδι μια χαρά είναι, βάφτηκε γινηκαν και τα ηλεκτρολογικάΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 19:26Εγώ αναφέρομαι σ' αυτά που έχεις γράψει στο πχόρουμ για το σπίτι σου.Πλέριος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 19:20
Ένα από τα ζόρια που τραβάω έχει να κάνει με χρόνιο πρόβλημα υγείας, γι'αυτό κοίτα να συμαζευτεις με τις ειρωνίες περι ευάλωτων
Και ο αποπάτος έχει κάποιον πατο
Τις ειρωνίες για τους ευάλωτους πσυχισμούς που στο πλαίσιο της συμπερίληψης γίνονται ανεκτές οι εξάρσεις τους, σαφώς και θα τις συνεχίσω.
Εκτός αν τις αναφέρουν οι ίδιοι με στοιχειώδη σαφήνεια και όχι επιχειρώντας να παραστήσουν τους γαμήκουλες στρατηλάτες.
Κατανοητόν;
Εσύ δεν είσαι καλά που συγχέεις ομοφυλόφιλους που ντεμεκ έχουν προνόμια ως (ειρωνικά) "ευάλωτοι"
Και που είσαι...
Κάτι "κατανοητό"" κλπ χώματα στο άνυδρο μουνι σου
Πεταμενη
Αλλά επειδή δεν προτίθεμαι να πέσω στην κακομοιρέικη μιζέρια τους, τους αφήνω να κάνουν όποιον χαρακτηρισμό για μένα γουστάρει η πονεμένη πσυχούλα τους.
Εγώ στον απόπατο που οι εν λόγω θεωρούν αφρό, σαφώς και δεν προτίθεμαι να πέσω.
Είστε πιο διασκεδαστικοί όταν σας αφήνω χώρο να εκδηλωθείτε. Είναι μια σχεδόν φιλανθρωπική προσέγγιση. Σχεδόν. Έχει και άλλη ερμηνεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενός παπάρα αμυνόμενου, μύριοι έπονται.
Ως πειραματόζωα αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκαλούν, έχουν περισσότερο ενδιαφέρον ως είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ θέλω αποκαλύψεις απ'την γραία, για να κλάψω στη μιζέρια μου. Για πες ρε σούργελο που τολμάς ακόμη να γραφεις εδώ μέσα και δεν σε έχουν πετάξει με συνοπτικές διαδικασίες.
Ντραπηκε και η ντροπή παλιοποιότητα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 19:50 Εγώ θέλω αποκαλύψεις απ'την γραία, για να κλάψω στη μιζέρια μου. Για πες ρε σούργελο που τολμάς ακόμη να γραφεις εδώ μέσα και δεν σε έχουν πετάξει με συνοπτικές διαδικασίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα μωρή πορδή. Πες.
Κολώνεις μωρή λουμπίνα; Για πες. Οταν το ανοίγεις, θα λαλάς. Αλλιώς, βούλωνε ξεφτιλισμένη.
Ακόμα ρε σουργελο;
Κατάλαβε κανείς γιατί ξανάπαθε κρίση το κορίτσι του ανθισμένου Μάη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μην πίνετε από τόσο νωρίς.
Υ.Γ. Σούργελο, πορδή, λουμπίνα, ξεφτιλισμένη και ξανά σούργελο. Ας την μαζέψει κάποιος συγγενής ή φίλος της.
Υ.Γ. Σούργελο, πορδή, λουμπίνα, ξεφτιλισμένη και ξανά σούργελο. Ας την μαζέψει κάποιος συγγενής ή φίλος της.
Το ανοίγεις και πετάς ''χρυσάνθεμα''.Για πες τώρα, τί ράμματα έχεις για τη γούνα μας; Περιμένω. Αλλιώς είσαι πουστίτσα, να'χαμε να λέγαμε.
Καλή συμβουλή. Στην τελική, αφού τους ζαλίζει γιατί το κάνουν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάρε δρομο ρε μινάρα, που μπαίνεις μόνο όταν βλέπεις ''πανηγυρι''.xioni έγραψε: 19 Φεβ 2024, 19:57 Μην πίνετε από τόσο νωρίς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-