Τι φασούλα με τις απεργίες των κτηνιάτρων, τώρα τελευταία?
Το μεγαλύτερο ποσοστό των διατάξεων του εν λόγω νόμου, λογικές μου ακούγονται εμένα (και μιλάω ως ιδιοκτήτης κατοικιδίου).
Ο νέος κτηνίατρος μου, που ήταν πρώην μητσοτακικός και νυν ζαιος, υπέρ των απεργιών αυτών και γενικά πολύ καλός επιστήμονας, μου δίνει κάτι ελλιπείς και ψιλοψεκασμένες εξηγήσεις όταν τον ρωτάω για αυτό το θέμα(ενώ δεν με έχει συνηθίσει στην ψεκορητορική όσο καιρό τον ξέρω, αντιθέτως) και δεν πολυβρισκω άκρη.
Η προηγουμενη κτηνίατρος μου ήταν μάλλον κάτι κοντά σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ πολιτικά, απόφοιτος κτηνιατρικής στη Βουλγαρία η Ρουμανία,κάπου εκεί, με σέπτουμ πίρσινγκ και ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ που μιλούσε με σούπερ καυλοφωνή και μου την είχε πέσει κιόλας την πρώτη φορά που είχα πάει το σκυλί (πριν μάθει ότι είμαι δεσμευμένος) αλλά μετά έπεσε μια μικροπαντοφλιτσα και δεν ξαναπήγα σε αυτή.
Έπαιρνα τηλ να κλείσω ραντεβού και μου έλεγε συνεχώς "φέρ'τη μου να στη δω", όταν την πήγαινα μου έλεγε "ααα θελω να στη χαϊδέψω" και κάτι τέτοια.
Ρε μήπως να αφήσω το ζαιο και να επιστρέψω κρυφά στη ναραμού, τώρα που το ξανασκέφτομαι? Αλλά αυτή θα είναι πιο ψεκασμενη απ' αυτόν.