!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- Rocco Siffredi
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
MVP του νηματος ο τοξοβολος
φερτε τον πισω
φερτε τον πισω
μπράβο, ηταν πολυ εκνευριστικός, ολοι αυτοι δηλαδή, αν δεν υπηρχαν αυτοι δεν θα αναγκαζόταν η κυβέρνηση να τους κανει τα χατιρια και να μας εκθέσει, μακαρι να ησουνα εσυ κυβέρνηση να τους μπαναρες ολους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:12 Ο Τοξοβόλος πήρε ρεπό για τις επόμενες μέρες για να καθαρίσει το μυαλό του.
Συμφωνείς τότε οτι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας να μεγαλώνουν παιδιά σε τέτοια περιβάλλοντα;Aitwlos έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:20Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:13οτι έχουν οι σαδομαζό παιδιά και τα γαλουχούν με τις "αξίες" τους εννοείς οτι δεν πιστεύεις;Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:09
Εγω το έγραψα εξ αρχής ότι δε συνδέεται ο σαδομαζοχισμός με την σχέση γονεα-τεκνου. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό το θέμα, γιατί δεν το πιστεύω.
Τεσπα, πάντως πολλοί μαζεμένοι εδώ μέσα, θυμήθηκαν να με καλέσουν και στο τηλ εχθές την ώρα που τα έγραφα.
Θες να σου στείλω κι εσένα το λινκ από το φόρουμ τους, να καμαρώσεις τους ευυπόληπτους φορουμίτες που συμμετείχαν...;![]()
Κοίτα, όσο και να τα γαλουχήσεις, ή σου αρέσουν τα σαδομαζο ή δεν σου αρέσουν.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όχι, από πλευράς μου τουλάχιστον δεν παίζει κάτι προσωπικό για έναν πολύ απλό λόγο. Όλα τούτα, ίδια τα βλέπω.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:15ΓΑΛΗ , παίζει κάτι επι προσωπικού εννοείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:11Νομίζω ότι δεν παίζει κομματική σύγκλιση σ' αυτό το θέμα. Κι αυτό ακριβώς είναι το αστείο.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:55
Έτερον εκάτερον
Να ρωτήσω κάτι όμως και αν επιτρέπεται; Aντιλαμβάνομαι οτι όπως το θέτεις στις απαντήσεις σου η "διαμάχη" με τον Τοξοβόλο, συμπαρασύρει και άλλα πρόσωπα στην βάση της κομματικής ταυτότητας; Είναι πολιτικό ας πούμε το θέμα ή υπάρχει αντιπάθεια σε άλλα επίπεδα;
Το ρωτώ γιατί είναι εμφανείς και έντονες οι αναφορές
Προφανώς, ταράζω κάποιους ευαίσθητους ψυχισμούς κι επειδή δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, αρχίζουν να βρίζουν χρησιμοποιώντας τους ίδιους και τους ίδιους χαρακτηρισμούς, θεωρώντας έτσι ότι τιμωρούν εμένα.![]()
Αφού είναι ζαβά, τί να τα κάμω; Να τα καταγγείλω; Καταγγελίες σε ευάλωτους δεν συνηθίζω να κάνω. Τους αφήνω να τσιρίζουν.
Σορυ για την ερώτηση, αν δεν θες την αγνοείς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σες, δικο σου επειδή το ζήτησες:
Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:56όταν λες μαλακίες εννοείς οτι αυτά που γράφω:
Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:49enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:40
blue oyster το καναμε και δεν θα σου απαντησουν παλι, μετα θα λες οτι φταιω εγω![]()
Τί να σου πω
Εγώ απλώς ρωτώ, είναι καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε περιβάλλον τέτοιο οπου ο μπαμπάς πίνει νερό από το κυπελάκι του σκύλου φορώντας σφήνα στον κ@λο ή η μαμά κυκλοφορεί με λουρί και δηλώνει οτι είναι ιδιοκτησία του Αφέντη χωρίς κανένα δικαίωμα λήψης αποφάσεων ενώ ταυτόγχρονα παίρνει π@π@ς στους συνεργάτες του Κυρίαρχου μια καθημερινή Δευτέρα βράδυ; Βέβαια, αυτά στην παρουσία παιδιών μπορούν να εκλειψουν οπως ισχυρίζονται κάποιοι αλλά δεν είναι και σίγουρο καθώς άλλοι λένε οτι στην ουσία καταργείται το είδος της σχέσης..
Αλλά και πάλι, είναι καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα πλαίσιο οπου ο ένας από τους δυο γονείς θεωρείται ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ;
Καλά, δεν μιλώ για τις περιπτώσεις που οι ίδιες οι μανάδες εξηγούν στα ανήλικα τέκνα τους για τις χαρές και τις χάρες του bdsm...εκεί σαφώς θα μπορούσε να επέμβει εισαγγελέας εαν του δινόταν η γνώση.
Αυτά και πολλά άλλα και η αλήθεια είναι οτι όντως περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή καθώς μου έδωσαν να καταλάβω οτι το φόρουμ και πολλά επιφανή του μέλη αρέσκονται σε τέτοιου είδους σχέσεων όπως αρέσκονται και να προ(σ)καλούν λοιπά μέλη στα παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής με διάφορους τρόπους.....![]()
δεν συμβαίνουν;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
τον διώξανε; Καθόλου παράξενο, εφόσον λέει "να χύσει στο στόμα του άλλου" και άλλα τέτοια παρεμφερή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:21Συμφωνείς τότε οτι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας να μεγαλώνουν παιδιά σε τέτοια περιβάλλοντα;Aitwlos έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:20Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:13
οτι έχουν οι σαδομαζό παιδιά και τα γαλουχούν με τις "αξίες" τους εννοείς οτι δεν πιστεύεις;
Τεσπα, πάντως πολλοί μαζεμένοι εδώ μέσα, θυμήθηκαν να με καλέσουν και στο τηλ εχθές την ώρα που τα έγραφα.
Θες να σου στείλω κι εσένα το λινκ από το φόρουμ τους, να καμαρώσεις τους ευυπόληπτους φορουμίτες που συμμετείχαν...;![]()
Κοίτα, όσο και να τα γαλουχήσεις, ή σου αρέσουν τα σαδομαζο ή δεν σου αρέσουν.
Είναι δύσκολο το ερώτημα γιατί δεν έχω γνωρίσει κανέναν ( που να το δηλώνει δηλαδή).
Εννοείς να το κάνουν μπροστά του ή να τους ακούει όλο το τετραγωνο. Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα αν αυτοί μεγαλώνουν παιδί ( και το πρόβλημα δεν είναι ότι το παιδί θα γίνει σαδομαζο. )
Το ίδιο πιστεύω και για τις υπόλοιπες περιπτώσεις. (Με επιφύλαξη γιατί δεν είμαι ειδικός). Δεν είμαι σίγουρος ότι ένα παιδί θα μεγαλώσει άσχημα σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, αν τα άτομα είναι ισορροπημένα.
Αν το σπίτι γίνει κέντρο διερχομένων εραστών, υπάρχει πρόβλημα, είτε μιλάμε για ομόφυλα είτε για ετερόφυλα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Cecily Anne
Ναι, οκ, οπότε ορθώς είχα καταλαβει ότι εσύ θεωρείς τις σχέσεις αυτού του είδους "οικογενειακή" υπόθεση. Εγώ αναφέρομαι αποκλειστικά σε σχέσεις ζευγαριού, οι οποίες μένουν στα όρια των δύο και δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με το μεγάλωμα του παιδιού. Όχι ότι έχω καταλάβει πώς συνδέονται με την ομοφυλοφιλία, αλλά τεσπα. Οχι δε συμφωνώ στο να βγαίνουν τα της κρεβατοκάμαρας απέξω.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:25 Σες, δικο σου επειδή το ζήτησες:
Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:56όταν λες μαλακίες εννοείς οτι αυτά που γράφω:
Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:49
Τί να σου πω
Εγώ απλώς ρωτώ, είναι καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε περιβάλλον τέτοιο οπου ο μπαμπάς πίνει νερό από το κυπελάκι του σκύλου φορώντας σφήνα στον κ@λο ή η μαμά κυκλοφορεί με λουρί και δηλώνει οτι είναι ιδιοκτησία του Αφέντη χωρίς κανένα δικαίωμα λήψης αποφάσεων ενώ ταυτόγχρονα παίρνει π@π@ς στους συνεργάτες του Κυρίαρχου μια καθημερινή Δευτέρα βράδυ; Βέβαια, αυτά στην παρουσία παιδιών μπορούν να εκλειψουν οπως ισχυρίζονται κάποιοι αλλά δεν είναι και σίγουρο καθώς άλλοι λένε οτι στην ουσία καταργείται το είδος της σχέσης..
Αλλά και πάλι, είναι καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα πλαίσιο οπου ο ένας από τους δυο γονείς θεωρείται ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ;
Καλά, δεν μιλώ για τις περιπτώσεις που οι ίδιες οι μανάδες εξηγούν στα ανήλικα τέκνα τους για τις χαρές και τις χάρες του bdsm...εκεί σαφώς θα μπορούσε να επέμβει εισαγγελέας εαν του δινόταν η γνώση.
Αυτά και πολλά άλλα και η αλήθεια είναι οτι όντως περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή καθώς μου έδωσαν να καταλάβω οτι το φόρουμ και πολλά επιφανή του μέλη αρέσκονται σε τέτοιου είδους σχέσεων όπως αρέσκονται και να προ(σ)καλούν λοιπά μέλη στα παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής με διάφορους τρόπους.....![]()
δεν συμβαίνουν;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μιλάμε για σχέσεις ατόμων με μαζοχιστική διάθεση σε βάση καθημερινή, 24/7Aitwlos έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:29
Είναι δύσκολο το ερώτημα γιατί δεν έχω γνωρίσει κανέναν ( που να το δηλώνει δηλαδή).
Εννοείς να το κάνουν μπροστά του ή να τους ακούει όλο το τετραγωνο. Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα αν αυτοί μεγαλώνουν παιδί ( και το πρόβλημα δεν είναι ότι το παιδί θα γίνει σαδομαζο. )
Το ίδιο πιστεύω και για τις υπόλοιπες περιπτώσεις. (Με επιφύλαξη γιατί δεν είμαι ειδικός). Δεν είμαι σίγουρος ότι ένα παιδί θα μεγαλώσει άσχημα σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, αν τα άτομα είναι ισορροπημένα.
Αν το σπίτι γίνει κέντρο διερχομένων εραστών, υπάρχει πρόβλημα, είτε μιλάμε για ομόφυλα είτε για ετερόφυλα
Δηλαδή το να μέγαλώνει ένα παιδί με την μητέρα του να είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του πατέρα πχ, το θεωρείς νομαλ για την ανάπτυξή του;
Ένα μικρό παράδειγμα δίνω.
Το ίδιο απαντώ και στην Σες.
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:32Μιλάμε για σχέσεις ατόμων με μαζοχιστική διάθεση σε βάση καθημερινή, 24/7Aitwlos έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:29Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:21
Συμφωνείς τότε οτι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας να μεγαλώνουν παιδιά σε τέτοια περιβάλλοντα;
Δηλαδή το να μέγαλώνει ένα παιδί με την μητέρα του να είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του πατέρα πχ, το θεωρείς νομαλ για την ανάπτυξή του;
Όχι το συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρεις, προφανώς δεν το βρίσκω φυσιολογικό.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δεν εχουν γνωρισει τετοια περιπτωση, το εχουν στο μυαλο τους σαν ερωτικο παιγνιδι μονο, η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη, ειναι περισσοτερο φαση ρομποτακι παρα ανθρωπου.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:32Μιλάμε για σχέσεις ατόμων με μαζοχιστική διάθεση σε βάση καθημερινή, 24/7Aitwlos έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:29Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:21
Συμφωνείς τότε οτι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας να μεγαλώνουν παιδιά σε τέτοια περιβάλλοντα;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Προφανώς δεν είναι φυσιολογικό
Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά
Δεν μιλάμε για κάποια κινκυ γούστα στα πλαίσια μιας σεξουαλικής συνεύρεσης
Μιλάμε για τέρμα αρρωστημένες καταστάσεις, και στην σεξουαλική τους ζωή και στην καθημερινοτητά τους, τα όρια μεταξύ των οποίων δεν μένουν πάντα διακριτά.
Απο κει και πέρα, όσο πληροφορούμαι, υπάρχουν ακόμα και μανάδες που γαλουχούν τα παιδιά τους με τις ανάλογες "αξίες" και τα ενημερώνουν και για διάφορα τσατ ρουμς
Μιλάμε για τέρμα αρρωστημένες καταστάσεις, και στην σεξουαλική τους ζωή και στην καθημερινοτητά τους, τα όρια μεταξύ των οποίων δεν μένουν πάντα διακριτά.
Απο κει και πέρα, όσο πληροφορούμαι, υπάρχουν ακόμα και μανάδες που γαλουχούν τα παιδιά τους με τις ανάλογες "αξίες" και τα ενημερώνουν και για διάφορα τσατ ρουμς
Nostalgia , δεν κατάλαβα τί λες
Δεν εχουν γνωρισει περιπτωση πραγματικης υποτακτικης γυναικας 24/7, ειναι τελειως διαφορετικο αυτο που λες εσυ και αυτο που εχουν οι περισσοτεροι στο μυαλο τους σαν υποταγη. Οι περισσοτεροι το βλεπουν σαν ερωτικο παιγνιδι με αρχη και τελος, η πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικη, ειναι περισσοτερο ρομποτακια. Δεν υπαρχει ουτε πρωτοβουλια, ουτε αυθορμητισμος, ουτε τιποτα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:38 Προφανώς δεν είναι φυσιολογικό
Ναι ρε. Εγώ αρχικά απάντησα στο μπολνταρισμενο σεναρίο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις