!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Λεγεών έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:12 https://youtu.be/5uzyAlo7eTE
Ο επόμενος προπονητής μας, αν δεν πιάσει ο ισπανος
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Αγχίαλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγχίαλος »

Ντάξει σιγά την ομάδα που κερδίσαμε που θα πανηγυρίσουμε για ένα αυτονόητο αποτέλεσμα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αγχίαλος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:28 Ντάξει σιγά την ομάδα που κερδίσαμε που θα πανηγυρίσουμε για ένα αυτονόητο αποτέλεσμα
ψυχρή αλλά σωστότατη τοποθέτηση

Let them make the first mistake. We make the last move.

Aitwlos

Το πιο σημαντικό από το αποτέλεσμα και τον αντιπάλων, ήταν το στήσιμο και η εμφάνιση. Το θέμα είναι να έχει διαρκεια
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:32
Αγχίαλος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:28 Ντάξει σιγά την ομάδα που κερδίσαμε που θα πανηγυρίσουμε για ένα αυτονόητο αποτέλεσμα
ναι μπραβο,οι βαζελοι πηγαν αεροδρομιο,που νικησαν τα δευτερα στο...κυπελο

εσεις κλεισατε αργα αεροπλανο; τι εγινε;
ή παιζει ψιλοαπογοητευση για ολη την χρονια;
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:32
...θα σας ειδοποιησουμε
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ενώ είχα μια αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ πίστευα πως τελικά ο τίτλος θα κατέληγε στον ΠΑΟ.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 00:07 Πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ενώ είχα μια αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ πίστευα πως τελικά ο τίτλος θα κατέληγε στον ΠΑΟ.
Για εκεί πήγαινε. Η διαιτησία επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι στα όρια του φάουλ και οι δικοί μας δεν μπόρεσαν να αντέξουν μέχρι το τέλος. Παρόλη την ποιότητα τους , πολλοί παίκτες του ΠΑΟ δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν παιχνίδια χωρίς αύριο και στην 4η περίοδο σκάλωσαν. Επίσης οι κόρακες έπαιξαν 55% - 45% υπέρ του ΟΣΦΠ. Μου έμεινε η φάση του Γουοκαπόπουλου που σκούπισε το μισό παρκέ με την μπάλα στην αγκαλιά και οι διαιτητές δεν έδωσαν παράβαση. Μια παίκτριά μας απ' το γυναικείο τμήμα, η οποία παρακολουθούσε το παιχνίδι πίσω από τον ανδρικό πάγκο μας , έπαθε την πλάκα της όταν είδε να μην δίνουν οι διαιτητές βήματα.

Στο ποδόσφαιρο η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών δεν είχαν ξεγράψει τον ΟΣΦΠ. Ομάδα που βρίσκεται σε τέτοια αταξία και δεν κατορθώνεις να την αποκλείσεις με καθαρό σκορ στο κύπελλο , σημαίνει πως μόνο βελτίωση μπορεί να έχει.
Εγώ δεν θέλω να προχωρήσει στο Κονφερασιέ Μιλκολιγκ για να μην έχουν να λένε οι γαβροπρόβατοι πως έκαναν και αυτοί ευρωπαϊκή πορεία ! :003:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2024, 09:46
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 00:07 Πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ενώ είχα μια αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ πίστευα πως τελικά ο τίτλος θα κατέληγε στον ΠΑΟ.
Για εκεί πήγαινε.
:smt005:

Με 0-14 ξεκίνησε στα τρίποντα ο Ολυμπιακός (και έκλεισε με 5-28 ή κάπου εκεί). 2-3 να έμπαιναν από τα πρώτα 14, που θα σας ανάγκαζαν να ανοιχτείτε στο γήπεδο και να αφήσετε χώρο στην ρακέτα, θα έσπαγε η 35αρα και δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα αυτή τη φορά. Μόλις μπήκαν δύο από τον Κέϊναν (το ένα στον αιφνιδιασμό :g094: ) έκλασε ο βάζελος και σχόλασε ο γάμος. :smt005:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Λεγεών έγραψε: 20 Φεβ 2024, 09:50
Για εκεί πήγαινε.
:smt005:

Με 0-14 ξεκίνησε στα τρίποντα ο Ολυμπιακός (και έκλεισε με 5-28 ή κάπου εκεί). 2-3 να έμπαιναν από τα πρώτα 14, που θα σας ανάγκαζαν να ανοιχτείτε στο γήπεδο και να αφήσετε χώρο στην ρακέτα, θα έσπαγε η 35αρα και δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα αυτή τη φορά. Μόλις μπήκαν δύο από τον Κέϊναν (το ένα στον αιφνιδιασμό :g094: ) έκλασε ο βάζελος και σχόλασε ο γάμος. :smt005:
Λες και ο ΠΑΟ τα πήγε καλύτερα στο τρίποντο. 7/24 είχαμε και εμείς. Αν και εμείς βάζαμε τα τρίποντα το αρχικό 10-4 θα είχε γίνει 19-4 και θα σχόλαγε το γλέντι απ' το πρώτο δεκάλεπτο. :c020:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Για εκεί πήγαινε. Η διαιτησία επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι στα όρια του φάουλ και οι δικοί μας δεν μπόρεσαν να αντέξουν μέχρι το τέλος. Παρόλη την ποιότητα τους , πολλοί παίκτες του ΠΑΟ δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν παιχνίδια χωρίς αύριο και στην 4η περίοδο σκάλωσαν. Επίσης οι κόρακες έπαιξαν 55% - 45% υπέρ του ΟΣΦΠ. Μου έμεινε η φάση του Γουοκαπόπουλου που σκούπισε το μισό παρκέ με την μπάλα στην αγκαλιά και οι διαιτητές δεν έδωσαν παράβαση. Μια παίκτριά μας απ' το γυναικείο τμήμα, η οποία παρακολουθούσε το παιχνίδι πίσω από τον ανδρικό πάγκο μας , έπαθε την πλάκα της όταν είδε να μην δίνουν οι διαιτητές βήματα.

Στο ποδόσφαιρο η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών δεν είχαν ξεγράψει τον ΟΣΦΠ. Ομάδα που βρίσκεται σε τέτοια αταξία και δεν κατορθώνεις να την αποκλείσεις με καθαρό σκορ στο κύπελλο , σημαίνει πως μόνο βελτίωση μπορεί να έχει.
Εγώ δεν θέλω να προχωρήσει στο Κονφερασιέ Μιλκολιγκ για να μην έχουν να λένε οι γαβροπρόβατοι πως έκαναν και αυτοί ευρωπαϊκή πορεία ! :003:
:smt005: :smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Aitwlos

Έλεος ρε.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

έλα μωρή Φερεντσπουσκάρος

ΑΡΡΩΣΤΙΑ, λέμαι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές