!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.
ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ο επόμενος προπονητής μας, αν δεν πιάσει ο ισπανος
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ντάξει σιγά την ομάδα που κερδίσαμε που θα πανηγυρίσουμε για ένα αυτονόητο αποτέλεσμα
- Otto Weininger
ψυχρή αλλά σωστότατη τοποθέτησηΑγχίαλος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:28 Ντάξει σιγά την ομάδα που κερδίσαμε που θα πανηγυρίσουμε για ένα αυτονόητο αποτέλεσμα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το πιο σημαντικό από το αποτέλεσμα και τον αντιπάλων, ήταν το στήσιμο και η εμφάνιση. Το θέμα είναι να έχει διαρκεια
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ναι μπραβο,οι βαζελοι πηγαν αεροδρομιο,που νικησαν τα δευτερα στο...κυπελοOtto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:32ψυχρή αλλά σωστότατη τοποθέτησηΑγχίαλος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:28 Ντάξει σιγά την ομάδα που κερδίσαμε που θα πανηγυρίσουμε για ένα αυτονόητο αποτέλεσμα
εσεις κλεισατε αργα αεροπλανο; τι εγινε;
ή παιζει ψιλοαπογοητευση για ολη την χρονια;
- Οργισμένος
...θα σας ειδοποιησουμεOtto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:32ψυχρή αλλά σωστότατη τοποθέτησηΑγχίαλος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:28 Ντάξει σιγά την ομάδα που κερδίσαμε που θα πανηγυρίσουμε για ένα αυτονόητο αποτέλεσμα
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Παλαιοελλαδίτης
Πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ενώ είχα μια αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ πίστευα πως τελικά ο τίτλος θα κατέληγε στον ΠΑΟ.
Για εκεί πήγαινε. Η διαιτησία επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι στα όρια του φάουλ και οι δικοί μας δεν μπόρεσαν να αντέξουν μέχρι το τέλος. Παρόλη την ποιότητα τους , πολλοί παίκτες του ΠΑΟ δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν παιχνίδια χωρίς αύριο και στην 4η περίοδο σκάλωσαν. Επίσης οι κόρακες έπαιξαν 55% - 45% υπέρ του ΟΣΦΠ. Μου έμεινε η φάση του Γουοκαπόπουλου που σκούπισε το μισό παρκέ με την μπάλα στην αγκαλιά και οι διαιτητές δεν έδωσαν παράβαση. Μια παίκτριά μας απ' το γυναικείο τμήμα, η οποία παρακολουθούσε το παιχνίδι πίσω από τον ανδρικό πάγκο μας , έπαθε την πλάκα της όταν είδε να μην δίνουν οι διαιτητές βήματα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 00:07 Πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ενώ είχα μια αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ πίστευα πως τελικά ο τίτλος θα κατέληγε στον ΠΑΟ.
Στο ποδόσφαιρο η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών δεν είχαν ξεγράψει τον ΟΣΦΠ. Ομάδα που βρίσκεται σε τέτοια αταξία και δεν κατορθώνεις να την αποκλείσεις με καθαρό σκορ στο κύπελλο , σημαίνει πως μόνο βελτίωση μπορεί να έχει.
Εγώ δεν θέλω να προχωρήσει στο Κονφερασιέ Μιλκολιγκ για να μην έχουν να λένε οι γαβροπρόβατοι πως έκαναν και αυτοί ευρωπαϊκή πορεία !
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2024, 09:46Για εκεί πήγαινε.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 00:07 Πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ενώ είχα μια αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ πίστευα πως τελικά ο τίτλος θα κατέληγε στον ΠΑΟ.
Με 0-14 ξεκίνησε στα τρίποντα ο Ολυμπιακός (και έκλεισε με 5-28 ή κάπου εκεί). 2-3 να έμπαιναν από τα πρώτα 14, που θα σας ανάγκαζαν να ανοιχτείτε στο γήπεδο και να αφήσετε χώρο στην ρακέτα, θα έσπαγε η 35αρα και δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα αυτή τη φορά. Μόλις μπήκαν δύο από τον Κέϊναν (το ένα στον αιφνιδιασμό
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Λες και ο ΠΑΟ τα πήγε καλύτερα στο τρίποντο. 7/24 είχαμε και εμείς. Αν και εμείς βάζαμε τα τρίποντα το αρχικό 10-4 θα είχε γίνει 19-4 και θα σχόλαγε το γλέντι απ' το πρώτο δεκάλεπτο.Λεγεών έγραψε: 20 Φεβ 2024, 09:50Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2024, 09:46Για εκεί πήγαινε.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 00:07 Πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ενώ είχα μια αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ πίστευα πως τελικά ο τίτλος θα κατέληγε στον ΠΑΟ.![]()
Με 0-14 ξεκίνησε στα τρίποντα ο Ολυμπιακός (και έκλεισε με 5-28 ή κάπου εκεί). 2-3 να έμπαιναν από τα πρώτα 14, που θα σας ανάγκαζαν να ανοιχτείτε στο γήπεδο και να αφήσετε χώρο στην ρακέτα, θα έσπαγε η 35αρα και δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα αυτή τη φορά. Μόλις μπήκαν δύο από τον Κέϊναν (το ένα στον αιφνιδιασμό) έκλασε ο βάζελος και σχόλασε ο γάμος.
![]()
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2024, 09:46Για εκεί πήγαινε. Η διαιτησία επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι στα όρια του φάουλ και οι δικοί μας δεν μπόρεσαν να αντέξουν μέχρι το τέλος. Παρόλη την ποιότητα τους , πολλοί παίκτες του ΠΑΟ δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν παιχνίδια χωρίς αύριο και στην 4η περίοδο σκάλωσαν. Επίσης οι κόρακες έπαιξαν 55% - 45% υπέρ του ΟΣΦΠ. Μου έμεινε η φάση του Γουοκαπόπουλου που σκούπισε το μισό παρκέ με την μπάλα στην αγκαλιά και οι διαιτητές δεν έδωσαν παράβαση. Μια παίκτριά μας απ' το γυναικείο τμήμα, η οποία παρακολουθούσε το παιχνίδι πίσω από τον ανδρικό πάγκο μας , έπαθε την πλάκα της όταν είδε να μην δίνουν οι διαιτητές βήματα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 00:07 Πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ενώ είχα μια αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ πίστευα πως τελικά ο τίτλος θα κατέληγε στον ΠΑΟ.
Στο ποδόσφαιρο η πλειοψηφία των Παναθηναϊκών δεν είχαν ξεγράψει τον ΟΣΦΠ. Ομάδα που βρίσκεται σε τέτοια αταξία και δεν κατορθώνεις να την αποκλείσεις με καθαρό σκορ στο κύπελλο , σημαίνει πως μόνο βελτίωση μπορεί να έχει.
Εγώ δεν θέλω να προχωρήσει στο Κονφερασιέ Μιλκολιγκ για να μην έχουν να λένε οι γαβροπρόβατοι πως έκαναν και αυτοί ευρωπαϊκή πορεία !![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Έλεος ρε.Ζαποτέκος έγραψε: 20 Φεβ 2024, 09:46Για εκεί πήγαινε. Η διαιτησία επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι στα όρια του φάουλ και οι δικοί μας δεν μπόρεσαν να αντέξουν μέχρι το τέλος. Παρόλη την ποιότητα τους , πολλοί παίκτες του ΠΑΟ δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν παιχνίδια χωρίς αύριο και στην 4η περίοδο σκάλωσαν. Επίσης οι κόρακες έπαιξαν 55% - 45% υπέρ του ΟΣΦΠ. Μου έμεινε η φάση του Γουοκαπόπουλου που σκούπισε το μισό παρκέ με την μπάλα στην αγκαλιά και οι διαιτητές δεν έδωσαν παράβαση. Μια παίκτριά μας απ' το γυναικείο τμήμα, η οποία παρακολουθούσε το παιχνίδι πίσω από τον ανδρικό πάγκο μας , έπαθε την πλάκα της όταν είδε να μην δίνουν οι διαιτητές βήματα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 00:07 Πολύ όμορφη βραδιά η χθεσινή. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ενώ είχα μια αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά το μπάσκετ πίστευα πως τελικά ο τίτλος θα κατέληγε στον ΠΑΟ.
Εγώ δεν θέλω να προχωρήσει στο Κονφερασιέ Μιλκολιγκ για να μην έχουν να λένε οι γαβροπρόβατοι πως έκαναν και αυτοί ευρωπαϊκή πορεία !![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση