Ποια θέση μου λεκανατζού, δεν μπορείς να δεις μέχρι εκεί.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:27τι να ψάξουμε; Μια φορά πήγα να το κάνω σε ένα από τα πιο διάσημα,σοβαρά και μεγάλα νήματα του φόρουμ και δεν είχες ποστάρει ούτε μια τελεία. Τόσο στα αρχίδια σου ο,τι συνέβαινε τότε. Μετά σε πήρε ο πόνος.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:22
Συνεχίστε να ψάχνετε τις δημοσιεύσεις μου λοιπόν κομματόσκυλα, υπάλληλοι και λεκανατζούδες, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώμη σας και κυρίως τα στενά συμφέροντα της παράταξης σας.
στην θέση σου, το όρο "λεκανατζού" δεν θα τον χρησιμοποιούσα πάντως μετά από αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κομματόσκυλα
Re: Κομματόσκυλα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
δεν πειθεις.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2024, 13:56
Παρεμπιπτόντως, ναι, είμαι ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο αντικειμενικός από εσένα λούλη καθώς το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι βγάλω λάδι τον οποιονδήποτε πολιτικό σχηματισμό ή περσόνα, κάτι το οποίο αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό των κομματόσκυλων.
Ναι, ο σρζ αποδείχθηκε πολύ καλλίτερος στην διαχείριση των οικονομικών του κράτους από τις γαλάζιες ακρίδες , και ήτανε πραγματικά από μέτριος έως και πολύ κακός γενικότερα.
ειναι ολιγον εγω δεν ειμαι συριζομποτ αλλά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
1. δεν έγραψες τίποτα για το Ματι γιατί δεν χρειάστηκε σε σχέση με το 2021sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:37Ποια θέση μου λεκανατζού, δεν μπορείς να δεις μέχρι εκεί.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:27τι να ψάξουμε; Μια φορά πήγα να το κάνω σε ένα από τα πιο διάσημα,σοβαρά και μεγάλα νήματα του φόρουμ και δεν είχες ποστάρει ούτε μια τελεία. Τόσο στα αρχίδια σου ο,τι συνέβαινε τότε. Μετά σε πήρε ο πόνος.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:22
Συνεχίστε να ψάχνετε τις δημοσιεύσεις μου λοιπόν κομματόσκυλα, υπάλληλοι και λεκανατζούδες, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώμη σας και κυρίως τα στενά συμφέροντα της παράταξης σας.
στην θέση σου, το όρο "λεκανατζού" δεν θα τον χρησιμοποιούσα πάντως μετά από αυτό.
2. έχεος ξεκάθαρας και φωτισμένες θέσεις αλλά δεν μπορούμε να πιάσουμε τα υψηλά σου νοήματα.
τα λέω καλά;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι, δεν με ενδιαφέρει να πείσω, συζήτηση κάνουμε.Ασέβαστος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:44δεν πειθεις.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2024, 13:56
Παρεμπιπτόντως, ναι, είμαι ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο αντικειμενικός από εσένα λούλη καθώς το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι βγάλω λάδι τον οποιονδήποτε πολιτικό σχηματισμό ή περσόνα, κάτι το οποίο αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό των κομματόσκυλων.
Ναι, ο σρζ αποδείχθηκε πολύ καλλίτερος στην διαχείριση των οικονομικών του κράτους από τις γαλάζιες ακρίδες , και ήτανε πραγματικά από μέτριος έως και πολύ κακός γενικότερα.
ειναι ολιγον εγω δεν ειμαι συριζομποτ αλλά.
Εσύ μπορείς να με θεωρείς και Μπάτμαν, αυτό όμως δεν είναι δικό μου πρόβλημά.
.
.
Λες μέχρι εκεί που μπορείς να πεις και γενικότερα μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει ένα κομματόσκυλο σε επίπεδό επιχειρημάτων, έχεις βγάλει ήδη ένα συμπέρασμα και προσπαθείς να το προωθήσεις. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω όμως συνέχισε και καλή τύχη.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:531. δεν έγραψες τίποτα για το Ματι γιατί δεν χρειάστηκε σε σχέση με το 2021sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:37Ποια θέση μου λεκανατζού, δεν μπορείς να δεις μέχρι εκεί.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:27
τι να ψάξουμε; Μια φορά πήγα να το κάνω σε ένα από τα πιο διάσημα,σοβαρά και μεγάλα νήματα του φόρουμ και δεν είχες ποστάρει ούτε μια τελεία. Τόσο στα αρχίδια σου ο,τι συνέβαινε τότε. Μετά σε πήρε ο πόνος.
2. έχεος ξεκάθαρας και φωτισμένες θέσεις αλλά δεν μπορούμε να πιάσουμε τα υψηλά σου νοήματα.
τα λέω καλά;
.
.
Και δέκατη ψήφος το όχι, πάμε γερά γαβ γαβ μου, ψηφίστε και σώστε την αξιοπρέπεια σας.

.
.
Για να δούμε, θα βγούνε μπροστά τα 10 κομμ, οι 10 χρήστες της πλατφορμούλας μας να υποστηρίξουν την επιλογή τους με σθένος και πάνω από όλα επιχειρήματα όπως ο πολύ καλός φίλος του ανθρώπου Γεραπετρίτη, ο πιστός μας σύντροφος αζ εχμ Όττο;
Αναμένουμε με αγωνία και τους υπόλοιπους κόπρους αν και κάτι με λέει ότι... Όχι όχι, έχουν αξιοπρέπεια, θα μιλήσουμε όλοι ανοιχτά.

Αναμένουμε με αγωνία και τους υπόλοιπους κόπρους αν και κάτι με λέει ότι... Όχι όχι, έχουν αξιοπρέπεια, θα μιλήσουμε όλοι ανοιχτά.
.
.
Ούτε εδώ δεν ψήφισες, έτσι;enaon έγραψε: 19 Φεβ 2024, 13:19 το αποτελεσμα εως τωρα ειναι πλασματικό νομιζω, αν δεν εγραφε η γαλή και οττο τις γνωστες τους μαλακιες δεν θα ηταν τοσο μεγαλη η διαφορά.
.
.
Επ, τε λέει, λαό λακά;
Πως από εδώ;
Άμα μας πεις τι ψήφισες και για ποιον λόγο σου έχω λιχουδιά να ξες.
.
.
δεκαετίες εχω παλέψει να τα καταφέρω, εδω θα την παταγα λες; Ηρέμισε φιλε μου, το νημα δεν σε τιμά νομιζω.
Ήρεμος είμαι.
Τι ακριβώς δεν με τιμά, θες να μας πεις;
.
.
σε ποιους, στον λαο που διαβαζει; Δεν εχει σημασια, συγνωμη για το σχόλιο.
Μα δημόσια μιλάμε, ότι και να γράψεις σε εμένα θα το διαβάσουν και οι υπόλοιποι εξ ου και ο πληθυντικός που χρησιμοποίησα.enaon έγραψε: 19 Φεβ 2024, 16:17 σε ποιους, στον λαο που διαβαζει; Δεν εχει σημασια, συγνωμη για το σχόλιο.
Για μένα έχει σημασία, δεν μιλάω με τον Όττο αυτήν την στιγμή, με εσένα μιλάω, οπότε εάν θέλεις πες μας.
.
.
Επίσης δεν κατάλαβα που κολλάει το συγγνώμη για το σχόλιο σου.
.
.
-
Alex Amsterdam
Ο νηματοθετης δυο φόρες ψήφισε ΕΠΑΜ και μια φορά ψήφισε Συμμαχία Ανατροπής δηλαδή ψήφισε τρεις φόρες Καζακη.
Όποτε δεν είναι κανενοσκυλο είναι κομματόσκυλο του Καζακη.
Επίσης ψήφισε Βαρουφακη σε ευρωεκλογές και το χει ριξει και σε ΠΑΣΟΚ παλαιοτερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron