Τα θυμήθηκα αυτά χτες που συζητούσα με έναν υπερσυντηρητικό παππού και τον έβλεπα πυρ και μανία με την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Όταν τον ρώτησα τί θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές (σίγουρος ότι με τέτοια αγανάκτηση δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσει πάλι ΝΔ), με κοίταξε περίεργα και μου λέει "τί να ψηφίσω παιδί μου, Νέα Δημοκρατία φυσικά. Εγώ είμαι Δεξιός". Επειδή ήμουν σε διάθεση πειραματισμού, το πέρασα στο επόμενο επίπεδο: "Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει η ΝΔ ώστε να ΜΗΝ την ψηφίζετε πλέον;" Εκεί έκαψε λαμπάκια. Δεν μπόρεσε να επεξεργαστεί την ερώτηση. Ήταν έξω από το λογισμικό του.
Μάλλον βαριόταν να σου απαντήσει ο παππούς.
Η απάντηση ήταν απλή και εύκολη: θα πάψουμε να την ψηφίζουμε όταν θα πάψει να είναι η καλύτερη επιλογή και μάλιστα με διαφορά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Βρε καλώς τον.
Πες φίλε, είμαστε στο κατάλληλο νήμα.
Γιατί ντρέπεσαι να πεις τι ψήφισες το 19 και το 23 ;
Γιατί είναι κομματοπόντικας, τί άλλο;
Έχουμε πήξει από δαύτους στον πχώρο.
Αδιάκριτος ποντικός όμως, αφού τεντώνει την ουρά και ρωτάει επικριτικά τους άλλους τι ψήφισαν.
Όντως το νήμα είναι κάκιστο γιατί ο νηματοθέτης δεν εξηγεί τι εννοεί κομματόσκυλο. Δεν παίζει το 75/25, λογικά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν διαφορετική ετυμολογία για την λέξη κομματόσκυλο, κατά κύριο λόγο για να βγάλουν τον εαυτό του απέξω.
Δηλαδή εάν ο Φραπ και ο Μαδουραιος ψηφίσανε Ναι, ε γάμησεμε.
Αδιάκριτος ποντικός όμως, αφού τεντώνει την ουρά και ρωτάει επικριτικά τους άλλους τι ψήφισαν.
Όντως το νήμα είναι κάκιστο γιατί ο νηματοθέτης δεν εξηγεί τι εννοεί κομματόσκυλο. Δεν παίζει το 75/25, λογικά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν διαφορετική ετυμολογία για την λέξη κομματόσκυλο, κατά κύριο λόγο για να βγάλουν τον εαυτό του απέξω.
Δηλαδή εάν ο Φραπ και ο Μαδουραιος ψηφίσανε Ναι, ε γάμησεμε.
Να σου πω τι εννοεί κομματόσκυλο. Οποιον είναι Νεοδημοκράτης.
Γι'αυτό και μια χαρά του κάνουν οι ψήφοι των Μαδουραιων αλλά και των φανατικών ζαίων.
Βέβαια το νήμα γενικά πάσχει, αφού ο ίδιος ο νηματοθετης διατείνεται πως είναι...αντικειμενικός και αμέσως έριξε χιόνι στην Σομαλία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν και υπάρχει εξωτερική ομοιότητα, νομίζω στα κομματόσκυλα (ιδιαίτερα αυτά που εκτίθενται επώνυμα στα σόσιαλ και παραδοσιακά μίντια) είναι πολύ πιο έντονο το στοιχείο του συμφέροντος.
Tα έχουμε ξαναπεί γραία, ότι έχω τόση σχέση με τον σύριζα όση εσύ με την αξιοπρέπεια. Αλλά θα το ξέχασες κι αυτό, όπως το γεγονός ότι στο νήμα που παραθέτεις σε υποστήριξα ατύπως.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Tα έχουμε ξαναπεί γραία, ότι έχω τόση σχέση με τον σύριζα όση εσύ με την αξιοπρέπεια. Αλλά θα το ξέχασες κι αυτό, όπως το γεγονός ότι στο νήμα που παραθέτεις σε υποστήριξα ατύπως.
Ό,τι και να γράφετε μπαζουμπόλα μου, εγώ θα συνεχίζω να σας στηρίζω.