!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κομματόσκυλα
Re: Κομματόσκυλα
ισχυει για καθε ειδους φανατικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Όπως όταν μιλάγαμε μικροί στις πλατείες.
- Εγώ είμαι Ολυμπιακός
- Ξεφτίλα ομάδα, σιγά τους παίχτες, αστεία φανέλα
- Εσύ τι ομάδα είσαι;
- ....
- Πες ρε παιδί μου, για να δούμε τι ομαδα είναι, πως παίζει, τι παίχτες έχει, τι φανέλα, να καταλάβουμε με ποια κριτήρια κράζεις την δική μου.
-....
- Επόμενος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Επόμενος.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 09:35Όπως όταν μιλάγαμε μικροί στις πλατείες.
- Εγώ είμαι Ολυμπιακός
- Εσύ τι ομάδα είσαι;
- ....
- Πες ρε παιδί μου, για να δούμε τι ομαδα είναι, πως παίζει, τι παίχτες έχει, τι φανέλα, να καταλάβουμε με ποια κριτήρια κράζεις την δική μου.
-....
- Επόμενος.
- ....
Η ελπίδα είναι παγίδα.
νικη του αλεκου γγ με νοκ αουτ στον πρωτο γυρο.Alex Amsterdam έγραψε: 18 Φεβ 2024, 18:57viewtopic.php?f=30&t=43989&p=2823575&hi ... F#p2823575από sys3x » 30 Δεκ 2022, 20:41
Η φάση με τα έμμισθα μποτ - λεκανατζούδες του Σπυράκου έχει αρχίζει να ζέχνει ε.
Ας φέρει καρκίνο στα καρκινώματα το 23 να ησυχάσουμε λιγάκι.
rematch, στον δευτερο γυρο παλι ηττα του συς με νοκαουτ.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:47Πολιτικές προτάσεις άφθονες, αλλά είναι από το χωριό και δεν τις ξέρουμε. Να τις μάθουμε, να τις βάλουμε κάτω να δούμε αν είναι προτάσεις ή χοντρομαλακίες που δεν αντέχουν 1 λεπτό σε επιχείρημα.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:34 .
Πολιτικές προτάσεις να φάνε κι οι κότες, άφθονες, δεν είναι επιχείρημα η έλλειψη κριτικών ικανοτήτων, η κομματοσκυλίαση και γενικότερα η αντιληπτική ανεπάρκεια σου
Αλλά, μιας και η αντιληπτική μου ανεπάρκεια βαράει κόκκινο, έψαξα να βρω κάτι. Μου πήρε μόλις 3 λεπτά.
2018 - Νήμα για το Μάτι. 493 σελίδες. 101 νεκροί. Αίσχη από τους ζαίους σε κάθε επίπεδο.
viewtopic.php?f=24&t=3133&hilit=%CE%A6% ... E%BA%CE%AE
Αντικειμενικός sys3x
[img]https://i.postimg.cc/DybSB9WK/2024 ... .jpg[/img]
2021 - Κυβέρνηση ΝΔ.
viewtopic.php?f=29&t=33106&hilit=sys3x
Αντικειμενικός sys3x
[img]https://i.postimg.cc/vHWVQRGt/2024 ... .jpg[/img]
Δύο από τα πιο κραυγαλέα νήματα, για ίδιο ακριβώς θέμα. Πυρκαγιές, διαχείριση.
Στο πρώτο, προτιμούσες να μας αφήνεις την σοφία σου στα δίπλα νήματα για παρτουζες. Στο δεύτερο πάλι, θυμήθηκες να γίνεις αντικειμενικός.
Αυτά μέσα σε 3 λεπτά. Αν ψάξω με ηρεμία πιο συγκεκριμένα πράγματα θα ψάχνεις τρύπα.
Νομίζω καταλαβαίνεις που το πάω.
ναι, με φωναξε κανεις;Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 09:35Όπως όταν μιλάγαμε μικροί στις πλατείες.
- Εγώ είμαι Ολυμπιακός
- Εσύ τι ομάδα είσαι;
- ....
-....
- Επόμενος.
γω ημουν αυτος που ελεγε ουι ολοι οι οπαδοι ομαδων ειστε βλακες, απο τα μικρατα μου
Είσαι εκτός θέματος, γιατί εσύ λες τι ψήφισες.Ασέβαστος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 09:54ναι, με φωναξε κανεις;Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 09:35Όπως όταν μιλάγαμε μικροί στις πλατείες.
- Εγώ είμαι Ολυμπιακός
- Εσύ τι ομάδα είσαι;
- ....
-....
- Επόμενος.
γω ημουν αυτος που ελεγε ουι ολοι οι οπαδοι ομαδων ειστε βλακες, απο τα μικρατα μου![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κι εγώ μικρός ήμουν Παναθηναϊκός. Είχα πολύ σοβαρούς λόγους που έγινα Παναθηναϊκός στα 12-13 μου (πιο πριν δεν θυμάμαι καν αν ήμουν κάτι). Στη γειτονιά μου έμεναν διάφοροι υπάλληλοι διπλωματικών αποστολών και με τα παιδιά τους βρισκόμασταν συχνά σε μια πλατεία. Παίζαμε μπάλα θυμάμαι με κάτι Άγγλους, έναν Αμερικάνο, έναν Κινέζο κτλ. Σε κάποια φάση άρχισαν να περνάνε για βόλτα και δύο κοριτσάκια, αδελφές, Αγγλίδες, που όταν τις πρωτοείδα μου γύρισαν τα μάτια ανάποδα. Φυσικά στα 13-14 τους οι Αγγλιδούλες ελάχιστα ενδιαφερόντουσαν για μπάλα στην πλατεία. Αλλά πάνω στη βόλτα τους καθόντουσαν λιγάκι μ'εμας τα μωρά και μιλάγαμε για λίγο. Έτσι έμαθα ότι υποστήριζαν τον Παναθηναϊκό και στην Αγγλία τη Νότινχαμ. Αυτές έγιναν και οι ομάδες μου έκτοτε.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 09:35 Όπως όταν μιλάγαμε μικροί στις πλατείες.
- Εγώ είμαι Ολυμπιακός
- Εσύ τι ομάδα είσαι;
- ....
-....
- Επόμενος.
Πέρασαν μερικά χρόνια και ο ΠαναθηναΪκός πέρασε μια φάση που βολόδερνε, και είχα βαρεθεί και τους τσακωμούς με Ολυμπιακούς, ΑΕΚτζήδες κτλ. Οπότε σκέφτηκα να διαλέξω μια πιο κουλτουριάρικη ομάδα και έγινα Πανιώνιος. Αλλά μετά από άλλα 2-3 χρόνια βαρέθηκα την ανυπαρξία του Πανιώνιου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σκέφτηκα πολύ απλά να γίνω η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αυτή με τους περισσότερους τίτλους, δηλαδή Ολυμπιακός. Έτσι δεν θα μπορούσαν να μου την λένε και τόσο συχνά όσο αν ήμουν κάτι άλλο. Πριν περάσει πολύς καιρός όμως, κάτι έγινε και με τον Ολυμπιακό και μας πήρανε στο ψιλο (δεν θυμάμαι αν ήταν αγωνιστικά ή διοικητικά ξεφτιλίκια). Οπότε, απαυδισμένος από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφάσισα να είμαι πλέον μόνο Barcelona. Όποτε με ρώταγε κάποιος έλεγα ότι είμαι Barcelona και στην Ελλάδα τίποτα, το οποίο περιόριζε πολύ τις συζητήσεις. Αλλά και πάλι δεν με πολυπιστεύανε όταν έλεγα ότι στην Ελλάδα δεν ήμουν τίποτα, υπέθεταν ότι είμαι κάτι πολύ μικρό ή ότι η ομάδα μου είχε φάει στραπάτσο πρόσφατα και γι'αυτό δεν την μολογούσα. Ήταν αδιανόητο για πολλούς να είμαι αγόρι και μάλιστα από αυτά που έπαιζαν και πολύ μπάλα, και να μην υποστηρίζω κάποια από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Κάτι τους έκρυβα.
Αλλά φευ, σύντομα πέρασε και η Barcelona μια κρίση και το είδα αλλιώς: Γιατί να υποστηρίζω την ίδια ομάδα συνέχεια, και να μην υποστηρίζω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα ανά πάσα στιγμή; ΑΕΚ στην Ελλάδα αν αυτή ήταν πρωταθλήτρια, Μπάγερν στην Ευρώπη αν αυτή είχε πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Μήπως είχα κανένα δεσμό αίματος με τις κωλοομάδες; Τους χρωστούσα τίποτα; Δεν θα ήταν πιο λογικό να υποστηρίζω την καλύτερη κάθε φορά, κατά τον ίδιο τρόπο που αγοράζω πάντα την καλύτερο σουβλάκι; Αν το σουβλατζίδικο "Ο Μήτσος" χαλάσει το σουβλάκι του, εγώ θα συνεχίζω να υποστηρίζω τον Μήτσο σα να ήταν ο πατέρας μου;
Λίγο καιρό αργότερα, καταστάλαξε επιτέλους μέσα μου ότι ήταν εντελώς ηλίθιο να υποστηρίζω ανώνυμες εταιρίες με ιδεολογίες του κώλου. Αν ήθελα να κάνω πλάκα με κάποιο φίλο μου ενώ βλέπουμε ένα αγώνα, πολύ απλά θα διάλεγα την αντίθετη ομάδα από αυτήν που υποστήριζε εκείνος, και μόνο για την διάρκεια του αγώνα. Δεν έβλεπα πλέον κανέναν λόγο να υποστηρίζω πχ τον ΠΑΟΚ περισσότερο απ'όσο υποστηρίζω τη μαγιονέζα Hellmann's.
Ωστόσο, με την έλευση του Πάμε Στοίχημα και των άλλων στοιχηματικών εταιρειών, τις μεταδόσεις διαφόρων πρωταθλημάτων κτλ, πολλοί γνωστοί έχουν τεράστια γκάμα αγαπημένων ομάδων πλέον. Αν τους ρωτήσεις "τί ομάδα είσαι στη Β'Εθνική Νορβηγίας" θα σου απαντήσουν. Τί υποστηρίζεις στο NFL; Το ξέρουν κι αυτό. Ινδικό κρίκετ; Κι εκεί έχουμε αγαπημένη ομάδα. Σούμο γυναικών; Βεβαίως. Πόλο με άλογα, τοπικό πρωτάθλημα Ρόδου, chess boxing; Απ'όλα έχει ο μπαξές.
Τα θυμήθηκα αυτά χτες που συζητούσα με έναν υπερσυντηρητικό παππού και τον έβλεπα πυρ και μανία με την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Όταν τον ρώτησα τί θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές (σίγουρος ότι με τέτοια αγανάκτηση δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσει πάλι ΝΔ), με κοίταξε περίεργα και μου λέει "τί να ψηφίσω παιδί μου, Νέα Δημοκρατία φυσικά. Εγώ είμαι Δεξιός". Επειδή ήμουν σε διάθεση πειραματισμού, το πέρασα στο επόμενο επίπεδο: "Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει η ΝΔ ώστε να ΜΗΝ την ψηφίζετε πλέον;" Εκεί έκαψε λαμπάκια. Δεν μπόρεσε να επεξεργαστεί την ερώτηση. Ήταν έξω από το λογισμικό του.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ενώ το λογισμικό αυτών που δεν λένε καν τι ψήφισαν ή προτίθενται να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, τα σπάει.micmic έγραψε: 19 Φεβ 2024, 10:10
Τα θυμήθηκα αυτά χτες που συζητούσα με έναν υπερσυντηρητικό παππού και τον έβλεπα πυρ και μανία με την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Όταν τον ρώτησα τί θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές (σίγουρος ότι με τέτοια αγανάκτηση δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσει πάλι ΝΔ), με κοίταξε περίεργα και μου λέει "τί να ψηφίσω παιδί μου, Νέα Δημοκρατία φυσικά. Εγώ είμαι Δεξιός". Επειδή ήμουν σε διάθεση πειραματισμού, το πέρασα στο επόμενο επίπεδο: "Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει η ΝΔ ώστε να ΜΗΝ την ψηφίζετε πλέον;" Εκεί έκαψε λαμπάκια. Δεν μπόρεσε να επεξεργαστεί την ερώτηση. Ήταν έξω από το λογισμικό του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
micmic έγραψε: 19 Φεβ 2024, 10:10Κι εγώ μικρός ήμουν Παναθηναϊκός. Είχα πολύ σοβαρούς λόγους που έγινα Παναθηναϊκός στα 12-13 μου (πιο πριν δεν θυμάμαι καν αν ήμουν κάτι). Στη γειτονιά μου έμεναν διάφοροι υπάλληλοι διπλωματικών αποστολών και με τα παιδιά τους βρισκόμασταν συχνά σε μια πλατεία. Παίζαμε μπάλα θυμάμαι με κάτι Άγγλους, έναν Αμερικάνο, έναν Κινέζο κτλ. Σε κάποια φάση άρχισαν να περνάνε για βόλτα και δύο κοριτσάκια, αδελφές, Αγγλίδες, που όταν τις πρωτοείδα μου γύρισαν τα μάτια ανάποδα. Φυσικά στα 13-14 τους οι Αγγλιδούλες ελάχιστα ενδιαφερόντουσαν για μπάλα στην πλατεία. Αλλά πάνω στη βόλτα τους καθόντουσαν λιγάκι μ'εμας τα μωρά και μιλάγαμε για λίγο. Έτσι έμαθα ότι υποστήριζαν τον Παναθηναϊκό και στην Αγγλία τη Νότινχαμ. Αυτές έγιναν και οι ομάδες μου έκτοτε.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 09:35 Όπως όταν μιλάγαμε μικροί στις πλατείες.
- Εγώ είμαι Ολυμπιακός
- Εσύ τι ομάδα είσαι;
- ....
-....
- Επόμενος.
Πέρασαν μερικά χρόνια και ο ΠαναθηναΪκός πέρασε μια φάση που βολόδερνε, και είχα βαρεθεί και τους τσακωμούς με Ολυμπιακούς, ΑΕΚτζήδες κτλ. Οπότε σκέφτηκα να διαλέξω μια πιο κουλτουριάρικη ομάδα και έγινα Πανιώνιος. Αλλά μετά από άλλα 2-3 χρόνια βαρέθηκα την ανυπαρξία του Πανιώνιου στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σκέφτηκα πολύ απλά να γίνω η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αυτή με τους περισσότερους τίτλους, δηλαδή Ολυμπιακός. Έτσι δεν θα μπορούσαν να μου την λένε και τόσο συχνά όσο αν ήμουν κάτι άλλο. Πριν περάσει πολύς καιρός όμως, κάτι έγινε και με τον Ολυμπιακό και μας πήρανε στο ψιλο (δεν θυμάμαι αν ήταν αγωνιστικά ή διοικητικά ξεφτιλίκια). Οπότε, απαυδισμένος από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφάσισα να είμαι πλέον μόνο Barcelona. Όποτε με ρώταγε κάποιος έλεγα ότι είμαι Barcelona και στην Ελλάδα τίποτα, το οποίο περιόριζε πολύ τις συζητήσεις. Αλλά και πάλι δεν με πολυπιστεύανε όταν έλεγα ότι στην Ελλάδα δεν ήμουν τίποτα, υπέθεταν ότι είμαι κάτι πολύ μικρό ή ότι η ομάδα μου είχε φάει στραπάτσο πρόσφατα και γι'αυτό δεν την μολογούσα. Ήταν αδιανόητο για πολλούς να είμαι αγόρι και μάλιστα από αυτά που έπαιζαν και πολύ μπάλα, και να μην υποστηρίζω κάποια από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Κάτι τους έκρυβα.
Αλλά φευ, σύντομα πέρασε και η Barcelona μια κρίση και το είδα αλλιώς: Γιατί να υποστηρίζω την ίδια ομάδα συνέχεια, και να μην υποστηρίζω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα ανά πάσα στιγμή; ΑΕΚ στην Ελλάδα αν αυτή ήταν πρωταθλήτρια, Μπάγερν στην Ευρώπη αν αυτή είχε πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Μήπως είχα κανένα δεσμό αίματος με τις κωλοομάδες; Τους χρωστούσα τίποτα; Δεν θα ήταν πιο λογικό να υποστηρίζω την καλύτερη κάθε φορά, κατά τον ίδιο τρόπο που αγοράζω πάντα την καλύτερο σουβλάκι; Αν το σουβλατζίδικο "Ο Μήτσος" χαλάσει το σουβλάκι του, εγώ θα συνεχίζω να υποστηρίζω τον Μήτσο σα να ήταν ο πατέρας μου;
Λίγο καιρό αργότερα, καταστάλαξε επιτέλους μέσα μου ότι ήταν εντελώς ηλίθιο να υποστηρίζω ανώνυμες εταιρίες με ιδεολογίες του κώλου. Αν ήθελα να κάνω πλάκα με κάποιο φίλο μου ενώ βλέπουμε ένα αγώνα, πολύ απλά θα διάλεγα την αντίθετη ομάδα από αυτήν που υποστήριζε εκείνος, και μόνο για την διάρκεια του αγώνα. Δεν έβλεπα πλέον κανέναν λόγο να υποστηρίζω πχ τον ΠΑΟΚ περισσότερο απ'όσο υποστηρίζω τη μαγιονέζα Hellmann's.
Ωστόσο, με την έλευση του Πάμε Στοίχημα και των άλλων στοιχηματικών εταιρειών, τις μεταδόσεις διαφόρων πρωταθλημάτων κτλ, πολλοί γνωστοί έχουν τεράστια γκάμα αγαπημένων ομάδων πλέον. Αν τους ρωτήσεις "τί ομάδα είσαι στη Β'Εθνική Νορβηγίας" θα σου απαντήσουν. Τί υποστηρίζεις στο NFL; Το ξέρουν κι αυτό. Ινδικό κρίκετ; Κι εκεί έχουμε αγαπημένη ομάδα. Σούμο γυναικών; Βεβαίως. Πόλο με άλογα, τοπικό πρωτάθλημα Ρόδου, chess boxing; Απ'όλα έχει ο μπαξές.

Αυτοπροσδιοριζόμαστε ως από επιλογή αδέσποτα, μην μας κάνεις misgender. Πως είναι οι αρνητές τεχνολογίας στο δίπλα νήμα, ε εμείς είμαστε οι αρνητές κοπροσκυλίας.
micmic έγραψε: 19 Φεβ 2024, 10:10Κι εγώ μικρός ήμουν Παναθηναϊκός. Είχα πολύ σοβαρούς λόγους που έγινα Παναθηναϊκός στα 12-13 μου (πιο πριν δεν θυμάμαι καν αν ήμουν κάτι). Στη γειτονιά μου έμεναν διάφοροι υπάλληλοι διπλωματικών αποστολών και με τα παιδιά τους βρισκόμασταν συχνά σε μια πλατεία. Παίζαμε μπάλα θυμάμαι με κάτι Άγγλους, έναν Αμερικάνο, έναν Κινέζο κτλ. Σε κάποια φάση άρχισαν να περνάνε για βόλτα και δύο κοριτσάκια, αδελφές, Αγγλίδες, που όταν τις πρωτοείδα μου γύρισαν τα μάτια ανάποδα. Φυσικά στα 13-14 τους οι Αγγλιδούλες ελάχιστα ενδιαφερόντουσαν για μπάλα στην πλατεία. Αλλά πάνω στη βόλτα τους καθόντουσαν λιγάκι μ'εμας τα μωρά και μιλάγαμε για λίγο. Έτσι έμαθα ότι υποστήριζαν τον Παναθηναϊκό και στην Αγγλία τη Νότινχαμ. Αυτές έγιναν και οι ομάδες μου έκτοτε.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2024, 09:35 Όπως όταν μιλάγαμε μικροί στις πλατείες.
- Εγώ είμαι Ολυμπιακός
- Εσύ τι ομάδα είσαι;
- ....
-....
- Επόμενος.

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μα το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Το ζητούμενο είναι το κατά πόσον το κάθε παρτάλι που δεν λέει τι ψήφισε, θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί όποιες εκφράσεις θέλει, στο πλαίσιο της έκρηξης των ιδεοψυχανασμών που του έχει προκαλέσει το πολιτικό γίγνεσθαι ή απλώς χρησιμοποιώντας την πολιτική ως πρόσχημα για θεματάκια που δεν έχουν πολιτική ρίζα.
Ακριβώς γι' αυτό τους θεωρώ τέρμα ευάλωτο είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επ' ευκαιρία, μήπως όλως τυχαίως έκανες την ίδία ερώτηση σε κάποιον οχιτζή παπού που έγινε φανατικός ζαίος μετά το έπος του '15;micmic έγραψε: 19 Φεβ 2024, 10:10
Ή σε όσα ζαία νιούδια ξέρεις;
Έτσι ως πείραμα βρε παιδί μου. Γιατί από μονόδρομους στα επόμενα επίπεδα και πίστες, από ζαίους παίκτουρες, άλλο τίποτα.
Εδώ δεν λένε καν ποιοι παίζουν βασικοί στην ομάδα. Ούτε καν στον πάγκο.
- "Ποια ομάδα υποστηρίζεις εσύ;"
- "Την Καμμία".
Ενθουσιασμός, φωτοβολίδες, πανηγύρια στην τιμημένη κερκίδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron