αν δεν το κάνουν θα δείξω κατανόηση
πάντως εσένα σε βλέπω λίγο έτσι να τσουτσουριζεσαι αν θα ή όχι
αν δεν το κάνουν θα δείξω κατανόηση
Μην ξεχάσετε αυτούς να τους ξαναψηφίσετε!Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:02 Γιατί κατάντησε η χώρα μου έτσι;![]()
Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ποτέ τον εαυτό μου χωρίς ΜΑΝΑ, χωρίς να μπορώ να λέω το όνομα ΜΆΝΑ, χωρίς να νοιώθω τί σημαίνει ΜΑΝΑ
Γιατί κάποια παιδιά θα το στερηθούν και θα μεγαλώσουν σε περίεργες ατραπούς της ψυχονοητικής τους ύπαρξης;
Για ποιόν γαμημένο λόγο άξιζε να πληρωθεί ως τίμημα από αυτούς που στήριξαν και στηρίζουν την κυβέρνηση;;;

όταν λες μαλακίες εννοείς οτι αυτά που γράφω:
Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:49
Τί να σου πω
Εγώ απλώς ρωτώ, είναι καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε περιβάλλον τέτοιο οπου ο μπαμπάς πίνει νερό από το κυπελάκι του σκύλου φορώντας σφήνα στον κ@λο ή η μαμά κυκλοφορεί με λουρί και δηλώνει οτι είναι ιδιοκτησία του Αφέντη χωρίς κανένα δικαίωμα λήψης αποφάσεων ενώ ταυτόγχρονα παίρνει π@π@ς στους συνεργάτες του Κυρίαρχου μια καθημερινή Δευτέρα βράδυ; Βέβαια, αυτά στην παρουσία παιδιών μπορούν να εκλειψουν οπως ισχυρίζονται κάποιοι αλλά δεν είναι και σίγουρο καθώς άλλοι λένε οτι στην ουσία καταργείται το είδος της σχέσης..
Αλλά και πάλι, είναι καλό για τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα πλαίσιο οπου ο ένας από τους δυο γονείς θεωρείται ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ;
Καλά, δεν μιλώ για τις περιπτώσεις που οι ίδιες οι μανάδες εξηγούν στα ανήλικα τέκνα τους για τις χαρές και τις χάρες του bdsm...εκεί σαφώς θα μπορούσε να επέμβει εισαγγελέας εαν του δινόταν η γνώση.
Αυτά και πολλά άλλα και η αλήθεια είναι οτι όντως περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή καθώς μου έδωσαν να καταλάβω οτι το φόρουμ και πολλά επιφανή του μέλη αρέσκονται σε τέτοιου είδους σχέσεων όπως αρέσκονται και να προ(σ)καλούν λοιπά μέλη στα παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής με διάφορους τρόπους.....![]()
μπορεί και να είναι περιττό, τί να σου πωenaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:57 δεν ξερω βρε, δεν τα διαβαζω, περιμενω να δω αν θα απαντησει κανεις![]()
Το ματς το ειδες ρε;enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:57 δεν ξερω βρε, δεν τα διαβαζω, περιμενω να δω αν θα απαντησει κανεις![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πρώτα από όλα μιλάμε για 24/7 σχέση κυριαρχίας και υποταγής που είναι (( τρόπος ζωης)) και όχι τις σεξουαλικες πρακτικές.Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 20:25 τέλος πάντων βρε παιδί μου, αγνόησε τις μαλακίες μου τώρα που θα τις επαναφέρω:
αυτή ήταν η αρχή της κουβέντας από πολύ νωρίτερα στο νήμα:
[zteo έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:04Η υπαρξη του παιδιού δεν επιρρεαζει το bdsm σαν σεξουαλικη πρακτική αφου αυτο δεν ασκείται μπροστα του,αλλά πως θα εκφραστεί η σχέση κυριαρχίας και υποταγής στην μη σεξουαλικη ζωή με το παιδί παρών.Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:48
Μοντέλο οικογένειας είναι όταν επιθυμούν η παραφιλία τους να μην είναι νομικά κολάσιμη και όταν θέλουν να μεγαλώνουν παιδιά με τέτοια γονεικά πρότυπα ή όταν τα μπάζουν στην έννοια του bdsm και των διαφόρων chat rooms όντας αυτά ανήλικα...
Ένας τύπος ας πούμε, απέκτησε παιδάκι κατα τον περασμένο Ιούνη και αναρωτιέται αν θα μπορεί η σαδομαζοχιστική σχέση να επηρεαστεί και να ακυρωθεί από την ύπαρξη παιδιού...εκεί να δεις γέλια (για κλάματα δηλαδή...)
'Αλλοι τεκμηριώνουν οτι με καμάρι ενημερώνουν τα παιδιά τους για αυτές τις πρακτικές και τα παροτρύνουν κι όλας...
Να γελάς ή να κλαις; Διαφωνείς μήπως...;
Αυτό θα πρέπει να αλλάξει για παράδειγμα δεν μπορει να ξεφτυλιζει και να μειώνει ο Κυρίαρχος/η τον/την υποτακτικο/η μπροστά στο παιδί όσο και εάν τους εκφράζει αυτό. Θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο έκφρασης ποιο διακριτικό.
εφόσον κάνουμε την παραδοχή οτι ο σαδομαζοχισμός δεν εμπίπτει στις παραφιλίες, δικαούνται στο μέλλον να υιοθετούν παιδιά άτομα τα οποία δηλώνουν αυτή την ιδιαιτερότητά τους στον σεξουαλικό τους -και όχι μόνο-προσανατολισμό;
Με απόκρυψη;Saturn έγραψε: 18 Φεβ 2024, 21:33 (είχαμε και κάτι τηλεφωνικές παρενοχλήσεις στο μεταξύ αλλά συνεχίζω ακάθεκτα!)
έχει σημασία;