Διάβασες τι έγραψε; Αν αυτό που έγραψε και εν γένει αυτά που γράφει σε αυτό το νήμα (και σε άλλα) δεν είναι λόγος αποκλεισμού, τότε δεν ξέρω τι είναι. Γενικά, βλέπω ότι ο Συντονισμός "πετάει χαρταετό", για να το θέσω ευγενικά...
Διάβασες τι έγραψε; Αν αυτό που έγραψε και εν γένει αυτά που γράφει σε αυτό το νήμα (και σε άλλα) δεν είναι λόγος αποκλεισμού, τότε δεν ξέρω τι είναι. Γενικά, βλέπω ότι ο Συντονισμός "πετάει χαρταετό", για να το θέσω ευγενικά...
Κάντε poll με το ερώτημα του μπαναρίσματος μου.
Να δούμε πόσες ομοφοβικές κάργιες θα μαζευτήτε.
Ανοίγω εγώ το νήμα να γελάσουμε
Τόσο άντρας είσαι... Κρύβεσαι πίσω αππ το γκειλικι.
Μόλις σου πει κάποιος κάτι ότι και να είναι αυτό ωρυεσαι "Α ρατσιστής ομοφοβικος! Για αυτό μου επιτίθεται!"
Ντροπή και κρίμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και οι συντονιστές άθρωποι είναι βρε Lygozzi. Με απολύτως αθρώπινες αντιδράσεις. Νιώσε.
Ο τύπος έχει τα κονέ του στον συντονισμό ,απλό είναι.. Απο την άλλη ναι, άνθρωποι είναι οι συντονιστές με συμπάθειες και αντιπάθειες που πάει να πει μετράει και ποιός βρίζει ποιόν ..Αν βρίσουν εσένα δε τρέχει τίποτα ,αν βρίσεις εσύ έφυγες.Το συζητάμε γιατί δεν δίνουν την ίδια ελευθερία έκφρασης σε όλους .
Νομίζω ότι είναι κάπως διαφορετικό χωρίς να έχω καμία σχέση με τον συντονισμό και το πως αποφασίζει. Κάποια προφίλ έχουν ας πούμε πετύχει το δικαίωμα στην αθυροστομία επειδή ο τρόπος που το κάνουν μοιάζει να είναι κάπως πιο ανάλαφρος και όχι αποτέλεσμα επιθετικότητας. Όποιος παρακολούθησε το νήμα έχει την αίσθηση ότι ο Τοξοβόλος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει την οικογένεια της ΓΑΛΗΣ αλλά να την τσιγκλίσει. Δεν λέω ότι είναι σωστό, απλώς ότι διαφέρει από το βρίσιμο της οικογένειας σε έναν καυγά.
Αυτό το πράγμα είναι ο γουοκισμος, αυτό ακριβώς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lugozzi την 18 Φεβ 2024, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
enaon έγραψε: 18 Φεβ 2024, 18:48
να του δώσουμε μια ευκαιρία να αποφασίσει να γινει σωστος αντρας σαν εμας; Αν επιμενει να θελει να ειναι πουστης οκ, μπαν.
να του δώσουμε μια ευκαιρία να αποφασίσει να γινει σωστος αντρας σαν εμας; Αν επιμενει να θελει να ειναι πουστης οκ, μπαν.
να κανει ενα αστειακι με ψαρια στον κόλο ενός πουστη, να μας πεισει οτι ειναι σοβαρός.
Αφού νόμιζα οτι είμαι κρυφοστρέητ τρολ ή bi (ανάλογα ποιον ρωτήσεις στο πχώρουυμ).
Ας αποφασίσουν οι κάργιες να ξέρω κ γω τι να γαμήσω επιτέλους.
Υπονοείς ότι όλοι οι gay βρίζουν παιδιά?
ποια παιδια, τον γιο της γαλής λες; Πιο μεγαλος απο τον τοξοβόλο θα ειναι. Αληθεια τωρα νιώσατε προσβολη προσωπική;
Εννοεί ότι αν θέλαμε να ακολουθήσουμε το γράμμα του νόμου αυστηρά θα έπρεπε να τιμωρηθούν χρήστες και από τις δύο πλευρές.
Διευκρινίζω επίσης σε αυτό που έβαλες με bold, ότι προσωπικά δεν είμαι οπαδός των double standards. Κάτι διαφορετικό προσπαθούσα να εξηγήσω και το έγραψα με παράδειγμα στο πάνω μέρος της σελίδας.
ποια παιδια, τον γιο της γαλής λες; Πιο μεγαλος απο τον τοξοβόλο θα ειναι. Αληθεια τωρα νιώσατε προσβολη προσωπική;
Δικιο εχει δηλαδή, ομοφοβικοι εισαστε;
Ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει, όχι από το το κάνει στο κρεβάτι του.
Έχω μια ευαισθησία σε θέματα οικογένειας, μάνας κλπ
Πολλές φορές έχω αναφέρει δημοσιεύσεις που βρίζουν μάνες και παιδιά .-
δεν βγαζει πολυ νοημα να την πεφτουμε στον τοξοβόλο νομιζω, σαν να θεωρουμε οτι το δικαιωμα να λεμε τους αλλους πουστιδες ειναι κατοχυρωμένο, δικό μας, ο αλλος δεν κανει να απαντησει, περναει τα ορια.
Οκ καποτε θα του βαζαμε ψαρια στον κολο και θα γελαγαμε, αλλα αλλαξαν αυτα, τι να κανουμε, προσαρμογή.
Εννοεί ότι αν θέλαμε να ακολουθήσουμε το γράμμα του νόμου αυστηρά θα έπρεπε να τιμωρηθούν χρήστες και από τις δύο πλευρές.
Διευκρινίζω επίσης σε αυτό που έβαλες με bold, ότι προσωπικά δεν είμαι οπαδός των double standards. Κάτι διαφορετικό προσπαθούσα να εξηγήσω και το έγραψα με παράδειγμα στο πάνω μέρος της σελίδας.
Ποιες πλευρές?
Αφού εσύ έχεις δώσει το δικαίωμα σε συγκεκριμένο χρήστη να βρίζει οικογένειες, γιατί δεν τα εννοεί μωρέ, έτσι τα λέει, μια ωραία πεταλούδα