Και ειλικρινά θα χαρώ αν παίξει διάψευση της προφητείας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Ενιγουέι, είδα στη γαλική γυάλα ότι η πιο θεσμική πχορουμική προσέγγιση, στο πλαίσιο νοικοκυρέικης διαφύλαξης των προχω ιδεών
είναι το κλείδωμα του θέματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατι με αποπαιρνεις αγαπουλινι μου; Εγω ειλικρινα θεωρησα απρεπη τα σχολια που εμπλεκουν οικογενειες κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 13:21Ούτε να σε φτύσω, πρώην συντονιστάκο.
Μείνε με το συνάφι σου, κανένα πρόβλημα.![]()
Οκ, εσενα τα τραβαει ο οργανισμος σου, αλλα τα παιδια και ο εξωφορουμικος κυκλος δεν εχουν λογο να εμπλακουν στην κουβεντα. Δεν καταλαβαινω καρακουκλιτσα μου, γιατι στραβωσες μαζι μου εν προκειμενω. Πλεον παιζει η κασετα αυτοματα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Για τιμες παρενθετων μητερων στο εξωτερικο μπορουν οι ενδιαφερομενοι να απευθυνονται σε κυβερνητικα στελεχη?
Σύμφωνα με τη Βιολογία (να πάμε και στα σοβαρά) οι ανώτερες πνευματικές λειτουργίες είναι η μνήμη, η μάθηση και η συμπεριφορά που διαχωρίζεται σε ενστικτώδη και σε συμπεριφορά που τροποποιείται με τη μάθηση. Ο άνθρωπος ο Ηοmo sapiens είναι ένα ακόμα ζώο (ναι στη φύση που επικαλείστε). Η συμπεριφορά σε ένα οποιοδήποτε ζώο βιολογικά είναι ο τρόπος αντίδρασης σε ένα ερέθισμα.
Παράδειγμα οι συμπεριφορές των κατοικιδίων μας. Η υπακοή στα σκυλιά είναι συμπεριφορά που τροποοιείται με τη μάθηση, ενώ όταν το αρσενικό σκυλί κυνηγάει το θηλυκό από πίσω είναι συμπεριφορά ενστικτώδης. Κανείς δεν του έμαθε τι πρέπει να κάνει. Και δεν το κάνει με όλα τα σκυλιά αλλά με αυτά που ταιριάζει ακόμα και χωρίς να είναι θηλυκά.
Η σεξουαλικότητα των ζώων άρα και των ανθρώπων είναι συμπεριφορά ενστικτώδης και δεν τροποποιείται με τη μάθηση. Άρα τέλος ο μύθος του περί αφύσικου και ομοφυλοφιλίας στη φύση.
Παράδειγμα οι συμπεριφορές των κατοικιδίων μας. Η υπακοή στα σκυλιά είναι συμπεριφορά που τροποοιείται με τη μάθηση, ενώ όταν το αρσενικό σκυλί κυνηγάει το θηλυκό από πίσω είναι συμπεριφορά ενστικτώδης. Κανείς δεν του έμαθε τι πρέπει να κάνει. Και δεν το κάνει με όλα τα σκυλιά αλλά με αυτά που ταιριάζει ακόμα και χωρίς να είναι θηλυκά.
Η σεξουαλικότητα των ζώων άρα και των ανθρώπων είναι συμπεριφορά ενστικτώδης και δεν τροποποιείται με τη μάθηση. Άρα τέλος ο μύθος του περί αφύσικου και ομοφυλοφιλίας στη φύση.
Δεν ΣΕ αποπαίρνω καν μπαζομπόλο μου. Σιγά μην έμπαινα σε προσωπική αποτίμηση του κάθε μέλους της κατηγορίας σας. ΣΑΣ αποπαίρνω. Ως δήγμα ή εθελοντικό πειραματόζωο σε βλέπω, σε ένα ακόμη κοινωνικό/πχορουμικό πρότζεκτ, τίποτα άλλο.Bazoomba έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:08Γιατι με αποπαιρνεις αγαπουλινι μου; Εγω ειλικρινα θεωρησα απρεπη τα σχολια που εμπλεκουν οικογενειες κλπ.
Οκ, εσενα τα τραβαει ο οργανισμος σου, αλλα τα παιδια και ο εξωφορουμικος κυκλος δεν εχουν λογο να εμπλακουν στην κουβεντα. Δεν καταλαβαινω καρακουκλιτσα μου, γιατι στραβωσες μαζι μου εν προκειμενω. Πλεον παιζει η κασετα αυτοματα;
Και ειλικρινά ευχαριστώ για την ανιδιοτελή προσφορά σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α, ειναι θεμα κασετας...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Για πες για Βελοπουλο. Ειπα δεν τον εχω σε εκτιμηση, απλα μου φαινοταν ενα κλικ καλύτερος απο παπαδες και τα ορφανα του Κας.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2024, 13:20Βελοπουλο θα ήταν αυτός που θα απέκλεια πρώτος. Τον ξέρω από λαός πολύ καλά. Μακρυά.panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 12:21Ψηφισε οτι θελεις. Το εχω γραψει και εγω, δεξιοτερα δεν θα βρεις κανεναν νορμαλ, τουλαχιστον οχι ακομα.Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2024, 16:44
Και που να το ρίξω; Στα παπαδάκια; Στον τελοπον; Στους καθυστερημένους του κάσιντυ;
Απο τους 3 ενα κλικ πιο κανονικος ειναι ο Βελ. Αν ψηφισεις εναν απο αυτους - βασικα οποιον τσουξει οαραπανω τον Μητσοτάκη- ξερεις οτι ειναι καθαρα ψηφος διαμαρτυριας και εχεις ησυχη τη συνείδηση σου.
Απο κει και περα εχουμε την Κασελα το ΠΑΣΟΚ, και τη ΝΔ. Πλεον δεν ειμαι σίγουρος ποιος είναι πιο δεξιος απο τους 3.
Αυτο το 41% εκανε μεγαλη ζημια.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
E, μα!ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:17Δεν ΣΕ αποπαίρνω καν μπαζομπόλο μου. Σιγά μην έμπαινα σε προσωπική αποτίμηση του κάθε μέλους της κατηγορίας σας. ΣΑΣ αποπαίρνω. Ως δήγμα ή εθελοντικό πειραματόζωο σε βλέπω, σε ένα ακόμη κοινωνικό/πχορουμικό πρότζεκτ, τίποτα άλλο.Bazoomba έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:08Γιατι με αποπαιρνεις αγαπουλινι μου; Εγω ειλικρινα θεωρησα απρεπη τα σχολια που εμπλεκουν οικογενειες κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 13:21
Ούτε να σε φτύσω, πρώην συντονιστάκο.
Μείνε με το συνάφι σου, κανένα πρόβλημα.![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ε ναι. Τα μπαζουμπόμπαλα καλούνται να στηρίξουν το αϊκιού των συναγωνιστών τους στις πχορουμικές προσεγγίσεις της ευφυούς ή σχιζοειγούς συνομοταξίας τους.Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:22E, μα!ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:17Δεν ΣΕ αποπαίρνω καν μπαζομπόλο μου. Σιγά μην έμπαινα σε προσωπική αποτίμηση του κάθε μέλους της κατηγορίας σας. ΣΑΣ αποπαίρνω. Ως δήγμα ή εθελοντικό πειραματόζωο σε βλέπω, σε ένα ακόμη κοινωνικό/πχορουμικό πρότζεκτ, τίποτα άλλο.Bazoomba έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:08
Γιατι με αποπαιρνεις αγαπουλινι μου; Εγω ειλικρινα θεωρησα απρεπη τα σχολια που εμπλεκουν οικογενειες κλπ.
Ορθογραφικώς και όχι μόνον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σίγουρα πιο έξυπνος, σίγουρα πιο λαμογιοpanos291 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:22Για πες για Βελοπουλο. Ειπα δεν τον εχω σε εκτιμηση, απλα μου φαινοταν ενα κλικ καλύτερος απο παπαδες και τα ορφανα του Κας.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2024, 13:20Βελοπουλο θα ήταν αυτός που θα απέκλεια πρώτος. Τον ξέρω από λαός πολύ καλά. Μακρυά.panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2024, 12:21
Ψηφισε οτι θελεις. Το εχω γραψει και εγω, δεξιοτερα δεν θα βρεις κανεναν νορμαλ, τουλαχιστον οχι ακομα.
Απο τους 3 ενα κλικ πιο κανονικος ειναι ο Βελ. Αν ψηφισεις εναν απο αυτους - βασικα οποιον τσουξει οαραπανω τον Μητσοτάκη- ξερεις οτι ειναι καθαρα ψηφος διαμαρτυριας και εχεις ησυχη τη συνείδηση σου.
Απο κει και περα εχουμε την Κασελα το ΠΑΣΟΚ, και τη ΝΔ. Πλεον δεν ειμαι σίγουρος ποιος είναι πιο δεξιος απο τους 3.
Αυτο το 41% εκανε μεγαλη ζημια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ωραια τα λες. Η ενστικτωδης λοιπον σεξουαλικοτητα ειναι συμπεριφορα, γενετικα και τελεολογικα, προγραμματισμενη απο τη φυση με ΣΚΟΠΟ οπως ΟΛΕΣ οι ενστικτωδεις συμπεριφορες τη διαιωνιση και επιβιωση του ειδους. Οι παρεκκλινουσες συμπεριφορες που ενιοτε παρατηρουνται στη φυση ΔΕΝ προκρινονται (πχ σκυλος - αρρενας σκυλος, ανθρωπος-προβατο, γαιδαρος-ανθρωπος) γιατι ακριβως ειναι ΑΚΑΡΠΕΣ-ΑΓΟΝΕΣ γι αυτο ειναι εξ ορισμου ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ. Αν τωρα αφησουμε τα ενστικτα και παμε σε ανωτερες φλοιικες λειτουργιες, Πλατωνικους ερωτες, θεωριες περι ψυχης και αλλα συναφη, χρειαζεται αναλυση και δε βγαινει ευκολα ακρη...BillSeism έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:16 Σύμφωνα με τη Βιολογία (να πάμε και στα σοβαρά) οι ανώτερες πνευματικές λειτουργίες είναι η μνήμη, η μάθηση και η συμπεριφορά που διαχωρίζεται σε ενστικτώδη και σε συμπεριφορά που τροποποιείται με τη μάθηση. Ο άνθρωπος ο Ηοmo sapiens είναι ένα ακόμα ζώο (ναι στη φύση που επικαλείστε). Η συμπεριφορά σε ένα οποιοδήποτε ζώο βιολογικά είναι ο τρόπος αντίδρασης σε ένα ερέθισμα.
Η πλάκα είναι ότι την είδαν γκουρμέ και τα ιχθυοτροφικά θαλασσινά. Φάση kfg ή kfc κοτόπουλων που κολυμπάνε σε πισίνες. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:30Ε ναι. Τα μπαζουμπόμπαλα καλούνται να στηρίξουν το αϊκιού των συναγωνιστών τους στις πχορουμικές προσεγγίσεις της ευφυούς ή σχιζοειγούς συνομοταξίας τους.Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:22E, μα!ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:17
Δεν ΣΕ αποπαίρνω καν μπαζομπόλο μου. Σιγά μην έμπαινα σε προσωπική αποτίμηση του κάθε μέλους της κατηγορίας σας. ΣΑΣ αποπαίρνω. Ως δήγμα ή εθελοντικό πειραματόζωο σε βλέπω, σε ένα ακόμη κοινωνικό/πχορουμικό πρότζεκτ, τίποτα άλλο.
Ορθογραφικώς και όχι μόνον.![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Μια χαρά λειτουργείς με κοντρόλ. Περιμένω να δω ποιοι θα συνδράμουν στην πορδορδή σου.Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:43ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:30Ε ναι. Τα μπαζουμπόμπαλα καλούνται να στηρίξουν το αϊκιού των συναγωνιστών τους στις πχορουμικές προσεγγίσεις της ευφυούς ή σχιζοειγούς συνομοταξίας τους.
![]()
Πέραν μπαζουμποειδών και τοξοβόλων, που έχουν μπλέξει την τοξοβολία με το πεντικιούρ των πρησμένων άκρων τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
ΚλαιωΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:53Μια χαρά λειτουργείς με κοντρόλ. Περιμένω να δω ποιοι θα συνδράμουν στην πορδορδή σου.Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:43ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 14:30
Ε ναι. Τα μπαζουμπόμπαλα καλούνται να στηρίξουν το αϊκιού των συναγωνιστών τους στις πχορουμικές προσεγγίσεις της ευφυούς ή σχιζοειγούς συνομοταξίας τους.
![]()
Πέραν μπαζουμποειδών και τοξοβόλων, που έχουν μπλέξει την τοξοβολία με το πεντικιούρ των πρησμένων άκρων τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-