Και; Παίρνει πόντους η νδουλα;Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:02 Δεν το ξέρετε; Δεν ψήφισε ο Πολακης. Προφασίστηκε εργασιακό φόρτο...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Χάνει πόντους το ΚΚΕ και ο Πολακης.nyxtovios έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:02Και; Παίρνει πόντους η νδουλα;Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:02 Δεν το ξέρετε; Δεν ψήφισε ο Πολακης. Προφασίστηκε εργασιακό φόρτο...![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μόνο για τους κιναιδουςLibre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:03Χάνει πόντους το ΚΚΕ και ο Πολακης.nyxtovios έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:02Και; Παίρνει πόντους η νδουλα;Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:02 Δεν το ξέρετε; Δεν ψήφισε ο Πολακης. Προφασίστηκε εργασιακό φόρτο...![]()
- Libre arbitre
Άντε νανάκια τώρα. Είναι ακατάλληλο για παιδιά.nyxtovios έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:06Μόνο για τους κιναιδους
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Το ΚΚΕ δεν χάνει ποτέ. Τα μόνα κόμματα που μπορούν να κερδίσουν κάτι από αυτήν την ιστορία (όχι σε μεγάλο βαθμό) είναι τα "ακροδεξιά".Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:03Χάνει πόντους το ΚΚΕ και ο Πολακης.nyxtovios έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:02Και; Παίρνει πόντους η νδουλα;Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:02 Δεν το ξέρετε; Δεν ψήφισε ο Πολακης. Προφασίστηκε εργασιακό φόρτο...![]()
Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί από τη στιγμή που η νδ κατέκτησε πλέον και αυτό το κάστρο της κεντροαριστεράς, τα υπόλοιπα παίζουν στο δεξιό και όχι ακροδεξιό πεδίο.
Και ακριβώς γι' αυτό έχουν λυσσάξει τα παπαρόλα ζαία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Μπορεί να θέλει να κερδίσει ακροδεξιές ψήφους τότε.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:09Το ΚΚΕ δεν χάνει ποτέ.
Καμμία σχέση.Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:11Μπορεί να θέλει να κερδίσει ακροδεξιές ψήφους τότε.
Τόσο το ΚΚΕ όσο και ο Πολάκης, είχαν την πιο μετριοπαθή, ισορροπημένη και ουσιαστικώς κεντρώα άποψη.
Τους άλλους, τους πήρανε οι άνεμοι και τα κύματα.
Είναι σχεδόν αστείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Χαρά το ΓΑΛΗ που επιτέλους θα δει τον γιο νυφούλα
Μη μου το θυμίζεις χρυσό μου, έχω απελπιστεί. Τελείως ανοργάνωτοι οι νυφικοί οίκοι. Με το που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, πήραμε στη σειρά τα περισσότερα μαγαζιά για να διαλέξουμε κάτι γκράντε αλλά φευ. Όλα τα νυφικά ήταν κοντά και όλες οι στρασάτες γόβες έφταναν μέχρι 43 νούμερο. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός και περιθωριοποίηση ευάλωτων συνανθρώπων μας ΤΙ είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:32
Μη μου το θυμίζεις χρυσό μου, έχω απελπιστεί. Τελείως ανοργάνωτοι οι νυφικοί οίκοι. Με το που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, πήραμε στη σειρά τα περισσότερα μαγαζιά για να διαλέξουμε κάτι γκράντε αλλά φευ. Όλα τα νυφικά ήταν κοντά και όλες οι στρασάτες γόβες έφταναν μέχρι 43 νούμερο. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός και περιθωριοποίηση ευάλωτων συνανθρώπων μας ΤΙ είναι;![]()
Δώστον μου να του κάνω άπατη τη σούφρα κ πες του να ευχαριστεί τη μάνα του.
Έχει κ τα τυχερά το πχώρουμ μωρή τι νόμιζες.
Μολών λαβέ, μπασμένη χλαπάτσα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:43ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:32
Μη μου το θυμίζεις χρυσό μου, έχω απελπιστεί. Τελείως ανοργάνωτοι οι νυφικοί οίκοι. Με το που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, πήραμε στη σειρά τα περισσότερα μαγαζιά για να διαλέξουμε κάτι γκράντε αλλά φευ. Όλα τα νυφικά ήταν κοντά και όλες οι στρασάτες γόβες έφταναν μέχρι 43 νούμερο. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός και περιθωριοποίηση ευάλωτων συνανθρώπων μας ΤΙ είναι;![]()
Δώστον μου να του κάνω άπατη τη σούφρα κ πες του να ευχαριστεί τη μάνα του.
Έχει κ τα τυχερά το πχώρουμ μωρή τι νόμιζες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
https://www.kathimerini.gr/society/5628 ... toy-dimoy/
«Ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα υποδεχτεί την εκφρασμένη και δημοσιευμένη βούληση των συνδημοτών μας να τελέσουν τον γάμο τους σύμφωνα με τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Αναμένουμε την δημοσίευση του νόμου στο ΦΕΚ και τις πιθανές υπουργικές αποφάσεις που θα διευκρινίζουν διαδικαστικά ζητήματα ώστε ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί με όλα τα στοιχεία της νομιμότητας, όπως είναι και η επιθυμία τους».
«Ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα υποδεχτεί την εκφρασμένη και δημοσιευμένη βούληση των συνδημοτών μας να τελέσουν τον γάμο τους σύμφωνα με τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Αναμένουμε την δημοσίευση του νόμου στο ΦΕΚ και τις πιθανές υπουργικές αποφάσεις που θα διευκρινίζουν διαδικαστικά ζητήματα ώστε ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί με όλα τα στοιχεία της νομιμότητας, όπως είναι και η επιθυμία τους».
Αυτό το ανέβασα κι εγώ βρε φτυσμένο μαδουρόλο.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:53 https://www.kathimerini.gr/society/5628 ... toy-dimoy/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
Μαλάκες θα σας φέρνουν οι γιοί σας γαμπρούς κ εσείς θα τους λέτε για την προδοσία του κούλη
Ε, όταν λέω ότι είσαι προχωφτυσμένος στρέιτ, κάτι ξέρω.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 10:55 Μαλάκες θα σας φέρνουν οι γιοί σας γαμπρούς κ εσείς θα τους λέτε για την προδοσία του κούλη
Είναι τέρμα σαφής η συνομοταξία σας. Το πολύ να απατήσετε τη δεξιά με την αριστερή σας παλάμη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-