!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:23 σε παρακαλώ, καλέ μου, αν δεν έχεις να απαντήσεις με καλύτερο τρόπο, άσε για κανέναν άλλο, ναι;
τι σχέση έχει μωρή μπάζο το στραπονιασμα που είναι σεξουαλική συμπεριφορά με τον σεξ. προσανατολισμό? Μπορεί άνετα να είσαι στρέιτ άντρας χωρίς καμία έλξη για το ίδιο φύλο και να τρως στραπόνιασμα δίχως αύριο. Από κάβλα, φετιχισμό and what not.

Η σεξουαλική συμπεριφορά δεν είναι απόλυτο predictor του σεξουαλικού προσανατολισμού. Αν ήταν τότε έγω στη καλύτερη θα πρέπει να θεωρούμε καραστρέητ με τόσο μουνιά που έχω πηδήξει ευκαιριακά ή για διάφορους λόγους και στη χειρότερη τουλάχιστον bisexual.

Όχι γίδια. Γκέι είμαι. Και πως το ξέρω? Γιατί έχω γνήσιες και πηγαίες έλξεις αποκλειστικά για το ίδιο φύλο. Άσχετα τι έχω κάνει στο κρεβάτι πάνω στην κάβλα της στιγμής, την βαρεμάρα, τον πειραματισμό ή οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

zteo έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:27
Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:21
ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:10

Τα pride; Ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει αυτές τις παρελάσεις ως την επίσημη έκφραση των διεκδικήσεων της κοινότητάς σας. Δεν έχω ακούσει πολλές και ισχυρές φωνές διαφοροποίησης.
Έκφραση διεκδικήσεων? Τί διεκδικείται μέσω των πραιντ εγώ δεν έχω καταλάβει. Ούτε έχω πάει και πότε, για εμένα είναι το απαύγασμα της σήψης και της παρακμής. Βέβαια δεν έχω πάει και στο καρναβάλι της Πάτρας, για να κάνω σύγκριση, μπορεί να είναι χειρότερο, δεν κρίνω.
Τα pride όντως ξεκίνησαν το 1968 σαν έκφραση διεκδικήσεων απλά σήμερα έχουν εκφυλιστει σε καταναλωτικά gay party.
Εγώ πάλι τόσο καιρό νόμιζα ότι γιορτάζουν τα κατορθώματα/δικαιώματα τους και τέτοια. Τύπου "γιορτή της γυναίκας".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:28 επιλέγει κάποιος αν θα πάει προς την ομοφυλοφιλία...
οκ, στο ειπα και την αλλη φορά και εκανες οτι δεν καταλαβαινεις, αλλα δεν μοιαζουμε, μερικοι δεν τα καταλαβαινουν αυτα που καταλαβαινεις εσύ, δεν εχουν επιλογη, εγω δεν μπορουσα να επιλεξω να γινω ομοφυλόφυλος, δεν γινεται.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:30
Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:23 σε παρακαλώ, καλέ μου, αν δεν έχεις να απαντήσεις με καλύτερο τρόπο, άσε για κανέναν άλλο, ναι;
τι σχέση έχει μωρή μπάζο το στραπονιασμα που είναι σεξουαλική συμπεριφορά με τον σεξ. προσανατολισμό? Μπορεί άνετα να είσαι στρέιτ άντρας χωρίς καμία έλξη για το ίδιο φύλο και να τρως στραπόνιασμα δίχως αύριο. Από κάβλα, φετιχισμό and what not.

Η σεξουαλική συμπεριφορά δεν είναι απόλυτο predictor του σεξουαλικού προσανατολισμού. Αν ήταν τότε έγω στη καλύτερη θα πρέπει να θεωρούμε καραστρέητ με τόσο μουνιά που έχω πηδήξει ευκαιριακά ή για διάφορους λόγους και στη χειρότερη τουλάχιστον bisexual.

Όχι γίδια. Γκέι είμαι. Και πως το ξέρω? Γιατί έχω γνήσιες και πηγαίες έλξεις αποκλειστικά για το ίδιο φύλο. Άσχετα τι έχω κάνει στο κρεβάτι πάνω στην κάβλα της στιγμής, την βαρεμάρα, τον πειραματισμό ή οτιδήποτε.
αποφάσισε το φύλο μου και (δεν) τα ξαναλέμε

εκτός από αηδία κατάντησες και κούραση
γκώσαμε βόθρο!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:21 Βέβαια δεν έχω πάει και στο καρναβάλι της Πάτρας, για να κάνω σύγκριση, μπορεί να είναι χειρότερο, δεν κρίνω.
Πολύ χειρότερο το καρναβάλι της πάτρας..!!
Εκεί ντύνονται με ειδωλολατρικές στολές, μεθοκοπάνε και κάνουν σεξ άντρες με γυναίκες μέσα στις πολυκατοικίες..!!!!
Άβαταρ μέλους
Saturn

enaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:31
Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:28 επιλέγει κάποιος αν θα πάει προς την ομοφυλοφιλία...
οκ, στο ειπα και την αλλη φορά και εκανες οτι δεν καταλαβαινεις, αλλα δεν μοιαζουμε, μερικοι δεν τα καταλαβαινουν αυτα που καταλαβαινεις εσύ, δεν εχουν επιλογη, εγω δεν μπορουσα να επιλεξω να γινω ομοφυλόφυλος, δεν γινεται.
σου είπα οτι ειναι πιο συνθετο το θέμα
εαν πχ ήσουν παιδί ή εφηβος με συγκεκριμένα βιώματα ή /και ορμονικά ας πούμε θέματα και μεγάλωνες σε ένα κάπως ρευστό -σεξουαλικού περιεχομένου-περιβάλλον μια χαρά θα μπορούσες να στραφείς στην ομοφυλοφιλία.

Τεσπα, δεν διατίθεμαι να συζητήσω αυτό το θέμα εδώ

Αλλά βλέπω οτι υπάρχει μια δυσκολία να απαντηθεί αυτό που ρωτώ

Είναι πιο εύκολο θέμα το πατρινό καρναβάλι ίσως :D
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Είπε έτσι? Οτι επιλέγει κάποιος την ομοφυλοφιλία?
Μαλάκες μου που έχουμε μπλέξει.

Μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε γκέι ή στρέητ σεξ (και να το καταφέρουμε ή όχι) αλλά ΔΕΝ μπορούμε να επιλέξουμε από ποιον θα ελκόμαστε γνήσια και πηγαία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 17 Φεβ 2024, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:30

ωραιο ποστ, αληθεια το λεω, ωραιος φιλε.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:30
Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:21
Έκφραση διεκδικήσεων? Τί διεκδικείται μέσω των πραιντ εγώ δεν έχω καταλάβει. Ούτε έχω πάει και πότε, για εμένα είναι το απαύγασμα της σήψης και της παρακμής. Βέβαια δεν έχω πάει και στο καρναβάλι της Πάτρας, για να κάνω σύγκριση, μπορεί να είναι χειρότερο, δεν κρίνω.
Τα pride όντως ξεκίνησαν το 1968 σαν έκφραση διεκδικήσεων απλά σήμερα έχουν εκφυλιστει σε καταναλωτικά gay party.
Εγώ πάλι τόσο καιρό νόμιζα ότι γιορτάζουν τα κατορθώματα/δικαιώματα τους και τέτοια. Τύπου "γιορτή της γυναίκας".
https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A0% ... E%B1%CF%82
Η Ιστορία των pride.
Έκανα λάθος στην ημερομηνία ξεκίνησαν το 1969.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
enaon

τι σημασια εχει ρε χρυσόψαρα ποτε αρχισαν τα πριντε στην αμερική, οταν εγινε το πρωτο στην αθήνα ημασταν αλλη κοινωνια, αλλαξαν πολλα απο τοτε.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:14 ρε παιδια τι γραφετε; Εμενα ο καλυτερος παιδικός μου φίλος, που ποτε δεν μου την επεσε, ποτε δεν ενοιωσα τιποτα ερωτικό απο την πλευρά του, δεχόταν πολεμο απο ολους τους γονεις αλλων παιδιών, δεν μας αφηναν σχεδόν να κανουμε παρέα μονο με εκεινον, επρεπε να ειναι και αλλα παιδια μαζι, γιατί φορουσε κασκολακια, αφηνε μαλακι κλπ, κουναγε χεράκια. Μετα εγινε αρχιτεκτονας, οχι αδελφη, αλλα ποιος να του πει συγνωμη.
Εδώ έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

zteo έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:36
Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:30
Η Ιστορία των pride.
Α ευχαριστώ, θα το διαβάσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

zteo έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:36
Η Ιστορία των pride.
Stonewall lives on bitches!!

Μέχρι όταν τα γκέι αδέρφια μας ακόμα και στο Ιράν να μπορούν να ζουν ελεύθερα, γνήσια και χωρίς φόβο
Άβαταρ μέλους
Saturn

Δεν καταλαβαίνω γιατί αρνείστε να απαντήσετε σε αυτό που ρωτώ. Κατά τα λεγόμενά σας, ούτε ένας Κυρίαρχος διαλέγει αν θα γεννηθεί Κυρίαρχος ούτε μια Υποτακτικιά διαλέγει αν θα γεννηθεί Υποτακτικιά. Ο καθένας εκδηλώνει την φύση του, έτσι δεν είναι...; Και ο σαδομαζοχισμός , είναι ένας τρόπος ερωτικής έκφρασης και αποτελεί ταυτότητα, όχι μονο σεξουαλική, έτσι δεν είναι πάλι; Οπότε;
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:35
Είπε έτσι? Οτι επιλέγει κάποιος την ομοφυλοφιλία?
Μαλάκες μου που έχουμε μπλέξει.

Μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε γκέι ή στρέητ σεξ (και να το καταφέρουμε ή όχι) αλλά ΔΕΝ μπορούμε να επιλέξουμε από ποιον θα ελκόμαστε γνήσια και πηγαία
Πριν μας γαμησεις πες μας για το αν το παιδί το είχες με σχέση, αν στην πορεία το υιοθετήσες η αν έγινες κηδεμονας του τώρα. Στο λέω με την καλύτερη των προθέσεων. Μπορεί να είναι gay και εγώ
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”